Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 562
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна.....
Копривке, страхотна!!! Сигулна ли си, че е твоето това дете? То на скандинавче удря  Mr. Green
Преслав пък е ужасен у дома или когота сме повече хора. Навън /по обясненията на баба му, че аз не ходя по площадки/, не е агресивен, играе си с децата, взема им играчките.
Ели, ще мине и това. Хубаво е ,че все пак е спокоен през деня, независимо, че е все при госпожата, може би чувства сигурност около нея.
За Осцилококцинум и подобните продукти, според хомеопатите са "хомеопатична боза".
Аз също с Алекс следвах първоначално конвенционалното лечение, докато не попаднах на хомеопат. С Преслав- опитах един път с антибиотик, детето се обрина и до там. Според мен е въпрос самите ние като родители да си опознаем децата по- добре, да ги наблюдаваме и открием симптомите на евентуалното заболяване ими просто настинка. Но, човек трябва да узрее за това.

# 181
Неее, осцилококцинумът си е нормален хомеопатичен продукт. Бозите са тези, които имат повече от едно ХЛ вътре, а осц. си е едно. Става боза, заради неправилно приемане, т.е. всеки си мисли, че е безвреден и са бонбонки и е за профилактика - абсолютно грешно твърдение.

# 182
  • Варна.....
Неее, осцилококцинумът си е нормален хомеопатичен продукт. Бозите са тези, които имат повече от едно ХЛ вътре, а осц. си е едно. Става боза, заради неправилно приемане, т.е. всеки си мисли, че е безвреден и са бонбонки и е за профилактика - абсолютно грешно твърдение.
Ще погледна на опаковката, но имам спомен за доста изброени съставки  Hug Иначе си права за начинът на употреба  Naughty

# 183
Сега гледам по сайтове на аптеките, че го дават като полипрепарат  newsm78. Може и пък да имат и моно-такъв? Ще питам сега в хомеопатичната, че ми стана странно  newsm78

Иначе - статия за него от класически хомеопати - http://www.homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/362-fenomenat-oscillo … um.html?showall=1

# 184
Тайс, моето си е!
Същата проклетия като майка си, не може да се сбърка...поне според баща и  Mr. Green

# 185
  • София
Тайс, моето си е!
Същата проклетия като майка си, не може да се сбърка...поне според баща и  Mr. Green
Просто трябва да се изрусиш Mr. Green Да се видят приликите Joy

# 186
  • Варна.....
Тайс, моето си е!
Просто трябва да се изрусиш Mr. Green Да се видят приликите Joy
Там е истината!! Русо гладно нЕма!!!

# 187
Сис, добре че ме поправи за оксци...там квото и да е...нямах предвид, че е безвредно като бонбони, но мисля, че Хриси беше писала специално за него, че ако не се даде в началото, за да пресече настинката или там както се води, след това е идентично на приема на захарни бонбони...

аз при последната настинка три дни и нощи почти не съм спала, за да я гушкам и наблюдавам...някой беше писал, че преди лягане дава, за да не вдигне докато спят...тя и да няма Т само да я усетя, че нещо не е в ред и въобще не мога да спя...само лежа до нея и я наблюдавам...луда работа...

айде сега по примера на Копривата, дайте по една снимка Simple SmileSimple SmileSimple Smile

и ето така майстор Гани(гани идва от ганка-хулиганка) си прави стаята...

# 188
  • Ловеч
Ха здравейте и от мен!
От вчера се мъча да прочета и гледам и днес сте прекалили с писането Laughing
Аз поизчезнах -10 дни се правихме на семейство Mr. GreenМи то не било лошо-чак съм качила 2 кг ooooh!
Коментирате как се държат хлапетата- моето вече се тръшка но не знае защо,но при него е така когато имам нов зъб,та чакам да затихне.
зА  говоренето - говори много и му се разбира-любимото му е Умрях от глад hahahaза това е вече 16 кг.
При среща с деца ги игнорира всичките,особенно ако са нахални и лоши и викат-пфууууууу нагледах се  и на такива майки-страшна работа народът масово изтрещява Mr. Green
За лекарства и болести не мога да коментирам щото нямам много опит и слава богу.
Сега ще трябва да влезна във форма за морето защото лафа на Азис -"По-добре 10 дни срам на Слънчев бряг,отколкото глад и тормоз във фитнеса" при мен не важи пак се очертава дълго мотаене по плажовете и се налага да се взема в ръце.Някой ако знае лека и приятна диета  Mr. Greenда се обади.Толкова от мен за сега -на работещите лека и на другите също.

# 189
Лорини, много го експлоатирате това дете бе!  Mr. Green  Ама голяма сладурана! Пък Анна на Копривата какви къдрици отпрала! И колко бяла-бяла...  Heart Eyes Да са ви живи и здрави малките госпожици!  Hug

Пък за осц. - тя на Хриси хомеопатът не е баш по правилата, така че е нормално да твърди, че са бонбонки, и че не могат да навредят.. Ама ако прочете органон, може и да си промени мнението..

Тобито, ми хранете го това дете де - кви са тия 16 кила, поне 20 трябва да е!  Mr. Green
Пък за диетата - знам много добра! Секс и ябълки! Пък ако няма как да си купиш ябълки - може само секс!  Mr. Green

# 190
  • Ловеч
ЕЕЕ нали съм без мъж - ще съм само на ябълкииииииииии smile3506

# 191
Бе той само твоят мъж ли може да прави секс?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама хич не съм подстрекател, а?  Sunglasses  Whistling

# 192
На мен ми прави впечатление, че дори, когато дава вид на тотално неангажиран от разговорите около него, на места се включва със свое мнение, при това доста компетентно  ooooh! А ние с баща му още си го приемаме като бебе  Whistling

O, чува чува и разбира  Mr. Green. Вчера си говорихме нещо, той беше с нас и си правеше някви неща уж не чува и не вижда. Баща му го пита какво сме говорили и той много точно възпроизведе всичко  Shocked.

# 193
  • София

То тъй де, зълва и само да не ни издаде и да ядем боя после  Mr. Green

# 194
  • Ловеч

То тъй де, зълва и само да не ни издаде и да ядем боя после  Mr. Green
Ами и да ви  издаде- аз съм все още мома Blushи съм свободна,ама ме мързи сега да търся нещо заради една диета hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт