Люби, ти ся` хвалиш ли ни се или се оплакваш?
. После си вдигна и 40, пък аз само го гушках
. Ама това, щото си го виждах, че не е съвсем парцалест, дори не ми беше много горещ и се чудех как е възможно да е 40

. Аз все си дудна за снимка, ти грам не ме отбелязваш

, но наистина за момента няма какво да се направи. 

Викаш Ивка захранена подобаващо а 

Браво на Ивка, че е отворена да опитва нови храни
много гуш за всички болни и не чак толкова болни дечица...да се оправят бързо и скоро никой да не хваща нищо...идва време за разходки и игра все пак...
.
......................................
/, в момента, в който посегне му хващам ръката и го отдалечавам и му говоря. Оня ден за пръв път отидохме в детски клуб - той изобщо не се впечатли, по едно време малко насила го вкарах в заграденото, но през цялото време искаше аз да му правя компания. В един момент хвана едно познато момченце за рамената, и колкото и да виках "Спри!", не го пусна и паднаха и двамата - умрях от неудобство - нямаше как да вляза, за да ги разтърва. Накарах го да се извини и той пожела да си тръгваме.
, съответно знае къде е детския кът и какво може да се прави там, накрая разбира се иска и да вземем нещо да ядем
.
. Направо отивам и искам антибиотик да изпишат. То и затова настръхвам само като го видя със запушен нос, а чуя ли кашлица, просто откачам. 
!
.
. С хомеопатия, след като попаднахме на добър хомеопат, изчезна след 1-2 седмици просто. Все едно не е било. Калоян стана по-общителен, по-смел, по-... дете.. Подозирам също, и че стафилококът от носа му е зачезнал - вече не са му зелени сополите 
, съответно знае къде е детския кът и какво може да се прави там, накрая разбира се иска и да вземем нещо да ядем
.
Защо ли ми звучи така познато
С тази разлика, че моя не ходи на ясла. Виж като тръгне на градина, съм почти 100 % убедена, че ще се държи като Марти
Ами какво да го правя като не му е интересно да играе с връстници. Той обикновено като види дете се опитва да установи някакъв вербален контакт, но повечето деца на неговата възраст , изобщо не отразяват такъв вид общуване, и моят съответно се отказва. Идва при мен да ми каже, че: "Не чува" и си търси някое по-голямо дете, с което да се заиграе, или някой възрастен. Дай му пиблика на моя и му гледай сеира.
А ние с баща му още си го приемаме като бебе
Кажи му (той поне разбира), че за МОЛа трябват парички. Мама ходи на работа , за да има парички и Марти ще я чака в яслата, докато тя се върне.