Бубббс- кофти за зъбчето, съжалявам

Усмихнатко- ЙоЙо не иска хич да чуе, като я викаме да дойде и да хване за ръка, лошото е, че стига до улицата и пак не иска
, преди хпдеше за ръчичка, нямаше проблем, сега свекито гледам се оплаква, че пак е започнала да се пуска и да бяга напред, аз постоянно й говоря много да вминава, и особено като вървят по тротоарите, да я държи здраво за ръка и даже тя да иска да се пусне, тя да не я пуска, че при нас много големи булеварди се минават, Опълченска и Христо Ботев, те са си натоварени с много движение и превозни средтва.Радостчо- аз това се чудех за по-топлото време, освен маратонки какв и обувки да й купя, гледах има едни пак тип спортни, ама с по-лека подметка от маатонките, затворени, мислях от тях да й взема. Утре ти е прегледа, нали- ще стискам палци и ще чакам после да разкажеш

Патилинка- много е кофти с ушна инфекция, на мен там ми е слабото място и много пъти съм имала, та знам колко боли- добре, че Дани вече е по-добре. Разгледах снимките, страхотни сте всички, Дани много е сладък и много е пораснал

И сега да се оплача малко от моята калпазанка- това от този бебешки пубертет ли е, друго ли е, станале е ужасна, като нещо не е не нейното и се започват едни писъци, едни ревове, ще каже човек, че кой знае какво му е на това дете и то за всеки отказ, даже за най-дребното нещо
Започнала е и да не иска да спи на обяд
, вчера е заспала чак в 16 и 30, аз като се прибрах от работа, тя още спеше, спа до 19 ч. и после вечерта заспа чак в 11 и половина. Аз затова казах на свекито ако прави така, по-добре да не я оставя да ляга, а направо да заспи някъде към 8 часа, отколкото да спи до 7, ама после до 12 да не иска да заспи.
И Анджито спря да спи следобед, т.е. заспива но в 7 вечерта, така че хич не я слагам. 
Цунки на Дани и бързо оздравяване! А хич и не знаех че в БГ има хубави обувки, обикновено се подготвям оттук с всичко. Но ще се разгледам там.
Днес една приятелка си взе за детето същото-та и на живо го видях колелото
Много ми хареса
Напрово настръхнах като прочетох какво се прживели
Между другото и аз забелязах, че в БГ кг са голяма мания. С Крис бях качила 10 кг през първите 3 месеца и на нищо ме направи тоя доктор в Пловдив. 3 месеца след раждането бях по слаба от преди, та не виждам къде беше тоз голям проблем. Кога може човек да надебелява ако не по време на бременност? Тук е обратното доки постоянно ми се кара да пълнея. С Крис беше доволен, но сега 7 месец 52 кг не му харесват. На мен пък кг ми е последния проблем, стига бебка да е жива и здрава.
Сега да вземем да я видим тая Ивка колко е пораснала, че последно беше бебе
.