Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моник- оправихме принтера, дойде колежката и видя откъде се измъква касетата за тонера и от там извадихме и листа, сега работи нормално. А ти бързо да се оправяш, това с конюнктивита многооо гадно, аз съм имала и зная какво е Hug
Бубббс- кофти за зъбчето, съжалявам Hug
Усмихнатко- ЙоЙо не иска хич да чуе, като я викаме да дойде и да хване за ръка, лошото е, че стига до улицата и пак не иска Tired, преди хпдеше за ръчичка, нямаше проблем, сега свекито гледам се оплаква, че пак е започнала да се пуска и да бяга напред, аз постоянно й говоря много да вминава, и особено като вървят по тротоарите, да я държи здраво за ръка и даже тя да иска да се пусне, тя да не я пуска, че при нас много големи булеварди се минават, Опълченска и Христо Ботев, те са си натоварени с много движение и превозни средтва.
Радостчо- аз това се чудех за по-топлото време, освен маратонки какв и обувки да й купя, гледах има едни пак тип спортни, ама с по-лека подметка от маатонките, затворени, мислях от тях да й взема. Утре ти е прегледа, нали- ще стискам палци и ще чакам после да разкажеш Hug
Патилинка- много е кофти с ушна инфекция, на мен там ми е слабото място и много пъти съм имала, та знам колко боли- добре, че Дани вече е по-добре. Разгледах снимките, страхотни сте всички, Дани много е сладък и много е пораснал Hug
И сега да се оплача малко от моята калпазанка- това от този бебешки пубертет ли е, друго ли е, станале е ужасна, като нещо не е не нейното и се започват едни писъци, едни ревове, ще каже човек, че кой знае какво му е на това дете и то за всеки отказ, даже за най-дребното нещо ooooh! Започнала е и да не иска да спи на обяд Tired, вчера е заспала чак в 16 и 30, аз като се прибрах от работа, тя още спеше, спа до 19 ч. и после вечерта заспа чак в 11 и половина. Аз затова казах на свекито ако прави така, по-добре да не я оставя да ляга, а направо да заспи някъде към 8 часа, отколкото да спи до 7, ама после до 12 да не иска да заспи.

# 151
Успокоявам се като ви чета- явно е период, щом повечето малчовци не слушат. Като с коликите и зъбите, ще го изтърпим някакси Laughing

Ралче Hugутре е, ще пиша после, че тук направо....вече ще раждам, а още не сме ходили на хограф Joy И Анджито спря да спи следобед, т.е. заспива но в 7 вечерта, така че хич не я слагам.

Мони, много кофти! Бързо да се оправяте Hug И никакво гушкане на бебето без очила Grinning

Патилина, ми много ясно, че ни липсвахте! Не може то така да зачезва човек Crossing Arms Цунки на Дани и бързо оздравяване! А хич и не знаех че в БГ има хубави обувки, обикновено се подготвям оттук с всичко. Но ще се разгледам там.

Бубс, горкото зъбче HugАз все се шашкам като падне, веднага й инспектирам зъбите. поне е млечно и ще порасне.

Усмихнато, честито, много гобре изглежда колелото! Кало поне бага от теб на игра, един вид, прави го с добри намерения. Анджелика бяга напълно съзнателно, щото нали разбирате, вече е голяма и се дразни да  й се размотавам наоколо Mr. Green Следователно, прекарва една част от раходките вързана в количката. Като й се скарам, идва гушка ме, целува ме, казва едно нежно  "мамииии" и пак хуква напред.

# 152
Привет!
Минавам набързо...

Бубс, много кофти за зъбчето! Дано не се повтаря, цуни го младежът от нас с Аница  Crazy

Смайлинг, честито  ви колело.

Ние също трябва да купуваме, но и за двамата. Не ми е ясно как точно ще извадя пари за 2 колела накуп, но се налага. Калоян е вече голям и ще му вземем на Драг 24 инчово(Дино нямат толкова големи), а Ани ще кара разбира се Дино. Безкрайно доволна съм от тези колела. Вероятно ще засиля Трансформъра на Калоян в продавалника защото е много яко колело и в отлично състояние. Митко не дава, иска да го пазим за Ани, но аз съм против. Тя е типично барби момиченце с руса коса и сини очи и къдрици и не искам да кара момчешко колело, колкото и да е хубаво. Ще я правя фръцла с блещучки!  Laughing

Мони, оправяй се.

Май още исках да ви пиша, но забравих какво.

Хайде да поработя аз Simple Smile

# 153
  • София
Усмихнато, честита придобивка newsm44 Днес една приятелка си взе за детето същото-та и на живо го видях колелото PeaceМного ми хареса PeaceЧудесен избор, ще видиш скоро как ще лети Калата, няма да има стигане Hug Hug
Патилинка, уникални снимки HugВинаги много им се радвам  bouquetНапрово настръхнах като прочетох какво се прживели ooooh!Дано вече всичко лошо е зад гърба ви Heart Eyes Heart Eyes
Изчезвам, че плаче малката, а колко още исках да пиша............

# 154
Хе-хе
Имам си човече в корема Grinning 11 сантиметра и не се спира на едно място!
Бъдещата кака сочеше екрана и ни обясняваше, че там има малко беби Heart Eyes А татито не можеше да спре да се усмихва, а той не е от ухиления тип по принцип Heart Eyes После заяви, че това бебе явно ще е по диво от Анджито и трябвало да ми сложи миялна машина, че да си пестя времето и усилията.
Беше много забавно изживяване!

При нас днес е слънчево и много пролетно. Очертава ни се цял ден игра в двора на детския клуб.
Отивам да мажа сандвичи, че сме две, но ядем за четири Laughing

Хубав ден на всички!

# 155
  • София
Ейййй, Радостчо- много, ама не мога да ти опиша колко много се радвам за теб и бебчо Heart Eyes Hug Heart Eyes Много те мислех днес и от сутринта надничам да видя дали не си писала и сега като видях много се зарадвах- погал по коремчето и целувки Heart Eyes
Усмихнато- Честита придобивка  bouquet
Вчера идваха да ми правят някакви профилактични прегледи, и едната лекарка ми вика- Ауу, вие имате много отоци по краката, това е защото имате много още да сваляте- а аз й казвам, че вече от раждането насам съм свалила около 15-на кг и че ако тогава ме беше видяла колко ли щеше да каже, че трябва да свалям- 30 и че на мен по принцип от дълго седене на едно място ми отичат краката, това винаги е било така...Rolling Eyes Не че нямам още да свалям и че има още много какво да желая, но поне вече си влизам в дрехите от преди да забременея, а тя така се изказа, че все едно съм слон Tired. Иначе се радвам, че кръвната ми захар е в норма- 4.8 и че не съм вдинала диоптрите на очите- и преди си бях с по 1 диоптър и сега съм си пак така.

# 156
Радостчо, много се радвам за теб мила  Hug Hug Hug Таткото и каката си ги представям, защото и аз ги имам вкъщи. Laughing Микеле по нетърпелив от мен. На всички се хвали, че и той мома ще има, че той името избрал и че ще неговата малка принцеса. Simple Smile Почвам вече аз да равнувам, пък Крис ще го видим юни.
Усмихнато честито ви колело и със здраве да го ползва. Heart Eyes
Бубс много целувки за Делян и не се коси, че няма и да се усетиш кога вече е сменил зъбчето. Heart Eyes

Ралче радвам се че изследванията са добри, а за доки  #2gunfire Между другото и аз забелязах,  че в БГ кг са голяма мания. С Крис бях качила 10 кг през първите 3 месеца и на нищо ме направи тоя доктор в Пловдив. 3 месеца след раждането бях по слаба от преди, та не виждам къде беше тоз голям проблем. Кога може човек да надебелява ако не по време на бременност? Тук е обратното доки постоянно ми се кара да пълнея. С Крис беше доволен, но сега 7 месец 52 кг не му харесват. На мен пък кг ми е последния проблем, стига бебка да е жива и здрава. Peace
Мони бързо да се оправяш. Hug
Паталина страхотни снимки, а малкия е голям чаровник. Heart Eyes

# 157
  • Варна

Радостчо...много се радвам за бебчето Hug

На другите няма да пиша персонално 1. че вече съм във фаза, 2. че ми лепнат клавишите от разлят сок на Елия върху лаптопа:) НАЗДРАВЕ

Имам процедурно предложение към ВАРНЕНКИ - да си направим една среща в клубчето на бейбиблу???

# 158
Привет от българска земя! Grinning

Радостчо,да погалиш 11-те сантиметра и да нацелуваш каката!  bouquet
Патилинка, много липсваше тук, радвам се, че се появи! Hug

Ние сме добре. Съвсем объркахме режима, ама няма как, голяма радост от страна на баби и дядовци. Ивка беше захранена с боза, луканка и лютеница. Много й харесват! Grinning

# 159
  • София
Ивка беше захранена с боза, луканка и лютеница. Много й харесват! Grinning
Време беше да усети вкуса на истинската храна  hahaha Сега да вземем да я видим тая Ивка колко е пораснала, че последно беше бебе Simple Smile
Мойта мама днес има РД - жива и здрава да ми е  Hug

И пишете, не се ослушвайте...

П.С Сис, какво стана с пейнтбола? Мойто мъж му се стреляло hahaha

# 160
  • Русе
Дони, да ти е жива и здрава мама!   bouquet

Love.net май ще ми се размине - дребна пак е болна, мен гърлото ме е стегнало яко, баба ми и тя болна, а майка ми е на удължено работно време. Е..ти късмета!
Ралче, много тъпо от страна на тази лекарка. Аз пък като те виждам на снимките не ми се струва така.
Ягодка, уелкъм в БГ-то! Така е, бабите се радват, глезят, подхранват децата.
Радостчо, страхотно е  Heart Eyes Като си спомня как чаках с нетърпение ехо-то всеки път..
И при нас днес е слънчево, за разлика от вчера. Всеки ден - различен.

# 161
  • Варна.....
Радостчо, страхотни моменти са това   bouquet
Мим, приема се предложението ти. Къде всъщност е клубът на Бейбиблу? И ако може да е неделя следобяд, че сме на Балчик до тогава.
Дони, да ти е жива и здрава!!!   bouquet
Люби, те и другата седмица ще го дават филма.  Heart Eyes
Смайлинг, лека и безаварийна с транспортното средство  Wink

# 162
  • София
Добър ден и от мен,
Вчера следобяд до вечерта ЙоЙо вдигна темература 38 и 7 Tired, от начало беше 37 и 6, ама докато да легне, стана толкова, дадох й Ефералган бейби и тя спадна, ама на сутринта пак имаше 37 и 4...на нея в момента избива един кътник и още два са на път да избият, ама това поддържане все пак не по-висока от обичайното за нея Т ме накара да се усъмня дали е само то зъбите Rolling Eyes- помня, че лятото като й избиваше кучешкия, паквдигна висока Т, но после не вдигна пак,а сега си имаше, макар и не много висока- в крайна сметка свекито я е завела при педито- казала е, че е някакъв лек вирус,  гърлото било леко възпалено и който заедно с избиването на зъбите е довело до тази Т- изписала и спрей за гърлото, Нурофен и витамини, засега е казала, че ако поддържа до края на седмицата по-вискока Т, тогава да давам АБ. Аз мисля засега да се въздържа от него- че ми писна да я тъпча с АБ, ама дано да се размине де. Дано мине само с другото Tired Praynig.
И в тази връзкад апопитам, според вас може ли от избиването на зъб да има Т или просто понеже се понижава имунитета и от там лепват и дрги неща и при каква температура давате лекарство,
че нашата педи е казала превантивно по 3 пъти на ден да пие Нурофен, ама аз мисля, че ако не и е по-викоса Т от 37 и 6-7 да не давам....нали не се давало при по-ниска Т Rolling Eyes
Дони- жива и здрава да е майка ти  bouquet
Люби- мерси за думите ти, аз се опитвам да свалям още и определено има какво да се желае, но и сега положението не е трагично, затова й се ядосах на тази Crossing Arms. Пак ли миличката Кари е болничка, еее, значи, ужас. Скоро да се оправят всички Hug
Ягодка- радвам се за Ивка Heart Eyes
Мим- дано да стане срещата! Страхотна песен!

# 163
  • Русе
Люби, те и другата седмица ще го дават филма.  Heart Eyes

Да, ама другата седмица ( живот и здраве) сме в Станбул.  Grinning
Ралче, док, при която последно водих Кари на частно каза да не давам температуропонижаващи при Т до 38 градуса. Така сме отваряли пътя на инфекциите. Склонна съм да й се доверя. И на мен ми писна да тровя детето с лекарства. Сега се опитваме с инфлуцид, витамин С, чайчета, Стеримар. Ама този път Кари няма Т, но пък кашля като магаренце, милото. Хайде и на вас скорошно оправяне! Целувки на ЙоЙо!

# 164
Не се дава до 38.5, а в някои държави и до 39-39.5. Температурата не е болест; тя е симптом, знак, че организмът се бори с нещо. С други думи - чудесно е, че вдига температура - значи се опитва да се бори с болестта. Не се опитвайте да я сваляте, особено ако е толкова ниска и ако детето се чувства сравнително добре и не е отпаднало и без сили - така само ще прекъснете борбата - все едно да се опитваш да се качиш по стъпалата, но понеже ти е трудно и се изморяваш, някой да те смъкне долу - и пак трябва наново да се опитваш, докато накрая се сломиш и се откажеш - не искаме това да става с имунната система на децата си, нали?  Peace

От зъби моето лично мнение е, че не може да се вдигне Т. Истината никой не я знае - един казва едно, друг - друго.

Дони, да е жива и здрава майка ти!

С пейнтбола нищо не стана - няма кой да гледа Калоян  Rolling Eyes. Общо взето всичките ми идеи и желания отидоха на кино. Най-много накрая да прекараме РД в почистване на градинката до нас  hahaha.

Ягодке, добре дошли!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт