Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 321
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 975
  • София

Цялото това разхожда не между училищата за записването дали е възможно да стане в 1 ден? В старото училище дали винаги има кой да даде документите?

Възможно е. За нас дори го прави дядото, вече бяхме заминали. А и за нас "старото" училище не беше наистина старото, а 125-то където я записахме, за да не изпуснем мястото.

# 976
[quote author=Toninna link=topic=570079.msg33416203#msg33416203 date=146834441
Цялото това разхожда не между училищата за записването дали е възможно да стане в 1 ден? В старото училище дали винаги има кой да даде документите?
[/quote]
Миналата година, когато взимах документа от старото училище, казаха че в рамките на 24 часа трябва да го изготвят по закон. Подадох май някакъв документ и на следващия ден ми го дадоха. Най-добре е да звъннете по телефона.
Поздравления за всички приети деца.

# 977
  • София
При нас, въпреки че имаше само дежурен учител, тя знаеше какъв е документа и на компютъра ми го състави на момента. За един ден свършихме работа.

# 978
  • София
За лагер-школата мога да кажа само хубави неща. Децата се опознават, изкарват си страхотно. Препоръчвам ви да отидат. По същия начин се запознават и новите гимназисти в НПМГ 😀

# 979
поздравления, Тонина за теб и сина ти! Ще се видим наесен и ще ги запознаем с моята математичка Rolling Eyes Вчера се запознах и с класната, тя седи вътре при записване- една госпожа с големи сини очи. Симпатична ми се стори. Дано се съберат хубави деца и всичко да е наред!

# 980
За лагер-школата мога да кажа само хубави неща. Децата се опознават, изкарват си страхотно. Препоръчвам ви да отидат. По същия начин се запознават и новите гимназисти в НПМГ 😀
Да добавя,че базата е сред планински въздух.Има и топъл минерален басейн с лека миризма на сяра.Базата разполага с футболно игрище,волейболно,тенис на маса,билярд.Стаите са за двама или трима,навсякъде има санитарен възел.Има и барче за по-изгладнели деца!
Да предупредя,че сутрин децата стават и правят ведрина,после имат закуска и към 9ч започват занятията.
Всички деца се завръщат супер доволни от лагера.Базата се води на Лесотехнически университет.Това е и сайта -https://uogs.wordpress.com/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b0- … 0%b0%d0%b7%d0%b0/

# 981
  • София
Поздравления и от мен на приетите. Училището е чудесно, тихо, малко, с добри деца и най-важното основно!

Виждам, че на второ класиране са стигнали до 50-тото поред дете от списъка от първо класиране, като сред приетите има 1 дете, което при откриването на 5-тата паралелка в СМГ най-вероятно ще отиде там. Има и още 4 деца от 107 ОУ, които ще бъдат поканени в СМГ в новата паралелка.
Интересно дали, как и кога 107 ОУ ще реши да запълни и тези бройки.

# 982
  • София
Мaster
А сигурно ли е  , че децата, учили в 107 оу ще изберат смг..
Може да решат да продължат в 107 -мо  и да няма нужда от попълване на празни места  newsm78

# 983
  • София
Мaster
А сигурно ли е  , че децата, учили в 107 оу ще изберат смг..
Може да решат да продължат в 107 -мо  и да няма нужда от попълване на празни места  newsm78
Разбира се, че не е сигурно, но все пак са се явили на ОМТ.

# 984
  • Там, където мечтите се сбъдват
Синът ми също е приет в 107 на второ класиране, лично той настоя да му пусна заявление да участва на второто класиране за да имал избор къде да учи Simple Smile  избра си 125, а и ние с баща му сме на това мнение, локацията на 107 не ни устройва.

# 985
  • София
Синът ми също е приет в 107 на второ класиране, лично той настоя да му пусна заявление да участва на второто класиране за да имал избор къде да учи Simple Smile  избра си 125, а и ние с баща му сме на това мнение, локацията на 107 не ни устройва.

Изборът ви ме обнадеждава, че не бъркаме с избора и нашия младеж да учи в 125-то. Вие поне, останах с впечатление, че отлично познавате училището и си оставате в него.

# 986
  • София
http://www.smg.bg/news.php?id=245
СМГ официално получи разрешение за откриването на нова пета паралелка за прием в V клас.
Приемът на учениците в новата паралелка ще продължи по реда на Вътрешните правила за прием на ученици в V клас в СМГ, а именно от номер 115 до 140 в списъка

Напълно възможно е това да доведе наистина до освобождаване на места в другите училища.

# 987
  • София
Не "напълно възможно", а направо задължително Simple Smile !

# 988
СМГ официално получи разрешение за откриването на нова пета паралелка за прием в V клас.
Приемът на учениците в новата паралелка ще продължи по реда на Вътрешните правила за прием на ученици в V клас в СМГ, а именно от номер 115 до 140 в списъка

Браво! Децата заслужават тази възможност.

# 989

Браво! Децата заслужават тази възможност.

Децата заслужават,  но СМГ не може да променя правилата.  А другите училища как ще си намерят ученици?

Общи условия

Активация на акаунт