Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 189 799
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 630
  • София
oblachna, заедно няма да спим и ще си стискаме палци. Хайде, пък ако успеем твоя Александър и моята Александра ще си пътуват заедно Лозенец - Люлин.
А една шестокласничка Александра ще ги води Simple Smile)))
Стискам палци на всички дечица!

# 631
  • София
Яна Кескинова и Мартин Колев са приети в СМГ! Да им е честито и успех!

# 632
  • София
Има излязло първо класиране в 107-мо ОУ.

# 633
Може и да не ми вярвате, но чак сега видях темата.  Crazy Crazy Crazy За човек, чието дете втора година атакува 107-мо, си е направо за номинация "заплес"  Crazy
Има излязло първо класиране в 107-мо ОУ.
....но с децата приети в СМГ.  Peace
Ние чакаме второ класиране. Мисля, че този път атаката ни беше успешна.  Laughing

Преживя разочарованието от загубата в СМГ, но по-скоро от спортната злоба, която носи /плувец е/.
Моят пък прие с олимпийско спокойствие 18-те си точки, но когато си видя резултата от "Еврика"-та, цяла вечер подскачаше около мен щастливо и повтаряше -"Видя ли, че не съм проспал уроците при г-жа Данова".  Да, бе да. Ако беше направил всичко, което искаше тя, щеше да изкара минимум 27-28 точки.
Облачна, стискам палци на твоя плувец, пък после, ще сформираме и щафетата по плуване на 107-мо. Търси още двама.  Laughing
Ваче, и уговорката с теб важи, нали?  Laughing Е, Матейчо няма достоен заместник, но поне ще се пробваме.  Laughing

# 634
  • София
Може и да не ми вярвате, но чак сега видях темата.  Crazy Crazy Crazy За човек, чието дете втора година атакува 107-мо, си е направо за номинация "заплес"  Crazy

Ваче, и уговорката с теб важи, нали?  Laughing Е, Матейчо няма достоен заместник, но поне ще се пробваме.  Laughing

заплес, не ами, ЗАПЛЕС!  Wink
Важи уговроката, разбира се! Лошото е, че Матей ще играе на първа дъска срещу някой от нашите и шансове няма да имаме  Mr. Green Но Христо е достоен заместник, сигурна съм!  Hug

# 635
Важи уговроката, разбира се! Лошото е, че Матей ще играе на първа дъска срещу някой от нашите и шансове няма да имаме  Mr. Green Но Христо е достоен заместник, сигурна съм!  Hug...
Благодаря за комплимента, но в 107 има и други шахматисти, та май ще има кастинг...  Laughing

Честито на Александър и Александра! Ваче, групата със Сашетата от "Люлин" се увеличи.  Laughing
Сега се интересувам от това, коя/кой, ще им бъде класната/класния и по какво ще им преподава.
Аз в понеделник ще тичам да подавам документите. Дано да нямам спънки по трасето.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 17:19 от Tonita

# 636
Тонита,помниш ли ме?С 3-те момчета съм,от квартала ти.
Сега по същество-вероятно класен ръководител на математическата паралелка ще е г-жа Пенева по
математика,така че сте в добри ръце!Със сигурност влизате на второ класиране,добре дошли в 107-мо.Харесвам това училище и атмосферата в него.Надявам се и на сина ти да му допадне обстановката в училището!

# 637
  • София
Честито на всички!

Последна в списъка, но е вътре! Мнооооого съм щастлива! Чак не мога да повярвам след толкова излагации тази година!

Хайде, като се запишем, ще оформим агитката в удобно време.

Али има четири познати деца в класираните, ще се радвам да се запознае с още.

Защо са 17, може би са се записали деца, приети на първо класиране.

# 638
Тонита,помниш ли ме?С 3-те момчета съм,от квартала ти....
Разбира се, че те помня, както помня и разговорите ни в двора на училището. Благодаря ти да ценните съвети.   bouquet Имаш три прекрасни деца, да се ти живи и здрави. Мислех, че и малкия ще поеме по пътя на батковците, но с изненада разбрах, че си го оставила в предишното у-ще.

# 639
Защо са 17, може би са се записали деца, приети на първо класиране.
Така де. От радост пропуснах да сметна и вече записаните.  Laughing

# 640
  • София
Тони, честито!!! Честито и на Александър и Александра  Hug
За учителите мисля, че Многодетна мама ще ви е от полза, понеже е възможно да познава тези, които освобождават 7 клас.
Хайде, като се запишем, ще оформим агитката в удобно време.

Айде... начертавайте маршрута от Люлин Сашетата  Mr. Green

# 641
  • София
Хм, щерка ми я няма във второто класиране с рейтинг 73 и кусур !? Дали, защото е записана в 125-то? Ще им се ибадя в понеделник да ги питам, защото за детето е важно да се види е списъка.

# 642
Хм, щерка ми я няма във второто класиране с рейтинг 73 и кусур !? Дали, защото е записана в 125-то? Ще им се ибадя в понеделник да ги питам, защото за детето е важно да се види е списъка.
Биби, ако не си подала заявление за второ класиране, детето ти автоматично отпада от класацията.

# 643
  • София
Биби, ако не си подала заявление за второ класиране, детето ти автоматично отпада от класацията.
хм, това съм го изпуснала, може би е било по-назад в дейностите. аз до първо четох и заминахме на море. дибре, че ми каза, че да не се излагам Simple Smile

# 644
  • София

В какъв смисъл важно? Rolling Eyes Нали е записана в 125-то, т.е. вече сте предпочели училище?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт