Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 988
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  Сега малко спам,но за нещо изключително важно-ядрената криза в Япония.

Ето един линк за това как хора жертват живота си,за да могат стотици хиляди други да живеят.

http://ads.mail.bg/delivery/ck.php?bannerid=31&dest=http%3A% … bg%2Fid_758270001

# 286

Фирдевс не лъже ,за чувствата на Нихал,а и за Бехлюл
Тя знае ,че той е всеяден на жени и че непорочната Нихал /обичана от него /ще му завърти главата.
Малко са плейбоите по-света /желани от много жени /някоя дете да му каже/."Хайде да го направим" все едно му казва :ще ме научиш ли да карам велосипед?Това си  бе голям шамар ,страх и предизвикателство за него.Много по-силно от това на  Бихтер и криеницата с нея
  А замисляла ли  си се защо е така? Само да ти подскажа,че отговорът не е силна и голяма любов,която изпитва към нея.Той осъзнава какво му дава тя,как той е недостоен   за нея и изпитва огромно чувство за вина и отговорността става все по-голяма.

Той контролира емоциите си.  Факта ,че се страхува не е от липса  на Голямо желание.
Той е като мъж по боксерки и чехли пред храм.
Досега е влизал и излизал в най-различни .........
В храма обаче трябва да влезеш пречистен и готов за Нея

# 287
  Нали уж е влюбен и я обича,как се контролира тогава?
  Как да се пречисти според теб,когато цялата връзка е изградена от и  върху лъжи,как като независимо че е бил с нея-най-чистата жена в живота му дотогава,пак е готов и няма търпение да  е с Бихтер?

# 288
Здравейте!

Гледала съм сериала, когато го излъчваха в Турция. Моето мнение, че вината за това, което й се случва на Бихтер е....... на Бихтер Simple Smile.

Към този момент Бихтер не може да понася Аднан, а Бехлюл наистина има очи само за нея. Ако тя напусне Аднан, той ще я подсигури, Бехлюл ще отиде при нея, а майка й няма да има думата по въпроса.

Не мисля, че Фирдевс прави действа в полза на Нихал срещу Бихтер - тя не вижда любов между Бихтер и Бехлюл. Тя вижда дъщеря й, която мами мъжа си в собствената му къща с племенника му, и изпитва страх за нея. Мисля, че Фирдевс изключително много се влияе и от общественото мнение....., а Нихал използва безогледно до края на филма.

Виждам вината на Бихтер и в снощната ситуация с признатата любов на Бехлюл към Нихал - според мен каза Нихал вместо Елиф единствено и само, за да предизвика Бехлюл, за да го постави натясно. Не мисля, че Фирдевс би изкопчила такова признание от Бехлюл, колкото и да се опитва....  

# 289
Аз винаги съм си обяснявала влечението на някои нормални мъже към „неопитните” жени като един вид несигурност, нужда да се доказват, понижено самочувствие, чувство на малоценност. В такава неравнопоставена връзка те се чувстват истински мъже. Наистина не мога да намеря друга адекватна причина да бъдат с неопитни жени, когато не са на една възраст. Именно опитът в едни интимни отношения носи удовоствието и насладата от консумирането им, защото човек е по-отпуснат знае какво иска, знае какво да даде, знае какво ще получи....
Този увод има за цел да даде моето обяснение и мнение, че Бех изобщо не е толкова впечатлен и влюбен в непорочната Нихал, още повече пък за това й качество, защото той има завидно самочувствие и не страда от комплекси.

# 290
     Бихтер беше предизвикателството на любовта,а Нихал-на съвестта и морала.

За мен е по-скоро на плътта, не на лИбоФта..............  Mr. Green

Чаровница, моля ти се-спри да питаш, за да спрат да ти отговарят.............  Mr. Green

# 291
  Leonoel,мненията ни съвпадат напълно  Peace
  Фирдевс никога не би изкопчила признание от Бех,тя и Бихтер не го направи,просто така намери за лесно да замаже нещата.Не го направи,за да предизвика Бех,не,а за да се измъкнат  и двамата от ситуацията.Ако беше казала Елиф щеше да се издаде,защото не знае за разговора между чичо и племенник през деня и какво му е казал той за нея.Така че Бихтер си вкара сериозен автогол,това е.

# 292
Да, ама и излязоха от ситуацията-ЗАСЕГА................  Rolling Eyes  Sick

ЧАК СЕГА ГО ВИДЯХ!

Той контролира емоциите си.  Факта ,че се страхува не е от липса  на Голямо желание.
Той е като мъж по боксерки и чехли пред храм.
Досега е влизал и излизал в най-различни .........
В храма обаче трябва да влезеш пречистен и готов
за Нея  ooooh!

Не ,че се правя и аз на светица, но изказът е невероятен......  ooooh! ooooh!

# 293
Мен пък сега малко ми се губи инфо... какво точно ще се случи между Бех и Бих, за да се задълбочат отношенията на Нихал и Бех. Някакси не ми се вярва да е само заради натиска от околните  newsm78

# 294
    Бременността на Бих ще бъде препъни-камъкът и това,че се опитва да го разиграва с това.Веднъж му казва,че ще имат дете,изнася се,той отива и тя казва,че го е излъгъла и това го отблъсква в нея и така обръща поглед към Нихал,но не задълго. С бебето Бих го изпитва-дали наистина иска да е с нея или ще го направи само заради детето.

# 295
    Бременността на Бих ще бъде препъни-камъкът и това,че се опитва да го разиграва с това.Веднъж му казва,че ще имат дете,изнася се,той отива и тя казва,че го е излъгъла и това го отблъсква в нея и така обръща поглед към Нихал,но не задълго.

Знаех си, че ще има нещо Mr. Green
Мерси, charovnica!   bouquet

# 296
Мен пък сега малко ми се губи инфо... какво точно ще се случи между Бех и Бих, за да се задълбочат отношенията на Нихал и Бех. Някакси не ми се вярва да е само заради натиска от околните  newsm78

Да, това си го мислех точно вчера.Дали е защото по някакъв начин отново се влошават отношенията му с Бихтер и защото чичото ще го натисне, а той ще се почувства длъжен.Или пък те "окончателно" прекъсват връзка с Бихтер преди задълбочаване с Нихал.

# 297
    Моля      bouquet
    То ако нямаше нищо,друг филм щяхме да гледаме  Crazy
    Призовавам към толерантност към всички пишещи.
    Пилотите в Япония заслужават искреното ни възхищение и благодарност за всичко,което правят.Да се молим да няма взрив на реактори,защото тогава наистина ще стане много страшно за всички в целия свят,включително и за нас.

GameOver-всички неща накуп,които си описала  Peace  Той вече ще е сгоден,когато бременността става факт,ще е обвързан официално с Нихал,но ще я ползват за параван. Постепенно ще започне да се раздвоява и Бих го усеща,тогава прави театрите с бебето,защото чувства,че започва да го губи,разумът да взема превес над чувствата при него.

# 298

Пилотите в Япония заслужават искреното ни възхищение и благодарност за всичко,което правят.Да се молим да няма взрив на реактори,защото тогава наистина ще стане много страшно за всички в целия свят,включително и за нас.

разумът да взема превес над чувствата при него.

Колкото и глупаво да звучи, всеки ден моля Вселената да дава сили на Япония, защото всички сме едно цяло и ако някъде по веригата се случи нещо - всички страдат.А и те са така прекрасни и добри хора, дано щетите от всичките бедствия, които им се струпаха накуп да бъдат възможно най-малко от тук нататък.Никой не заслужава такова страдание.

А що се отнася до Бехлюл, много ми е интересно да видя точно този момент, в който разума надделява.Звучи наистина нетипично за него, но явно е факт, съдейки по финала на сериала, а и не само...

# 299
     Права си, това което се случва е трагедия от такъв мащаб,че може да се нарече само с една дума-Апокалипсис.

Разумът във вид на пари,власт, поета отговорност към Аднан за Нихал,изнудване от Бешир,притиснат от обещания  към Дениз,Арсен  и още,и още-така надделява...

Общи условия

Активация на акаунт