Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 906
  • 733
  •   1
Отговори
# 660

Ако предложената по- горе анкета отпадне, предлагам да преброим гласовете за по- добрата двойка: Бехлюл/ Бихтер VS Бехлюл/ Нихал.

Кои двама стоят по- добре един до друг?

# 661
И все пак:Насила хубост не става!Ако те двамата не желаят да са заедно и не се харесват,къде съзнателно къде подсъзнателно,даже и Фирдевс нямаше да може да ги събере..!

Аз не мисля така. До този момент Бехлюл и идея си няма за съществуването на Нихал като ЖЕНА, той я възприема напълно като по-малка сестра. Освен това решението му да се ожени за нея се поражда от поредица от събития дирижирани от Фирдевс. Обстоятелства които го задължават да реагира така, да и предложи брак(решаващо е че намира хербаризираната роза, която той подари на Нихал, тогава всъщност разбра за истинските и чувства и колко силни са те), воден в не малко степен от чувството за дълг и благодарност към Аднан. За да не изглежда подлец и мерзавец........... но в крайна сметка точно тока изглежда

# 662
И все пак:Насила хубост не става!Ако те двамата не желаят да са заедно и не се харесват,къде съзнателно къде подсъзнателно,даже и Фирдевс нямаше да може да ги събере..!

Аз не мисля така. До този момент Бехлюл и идея си няма за съществуването на Нихал като ЖЕНА, той я възприема напълно като по-малка сестра. Освен това решението му да се ожени за нея се поражда от поредица от събития дирижирани от Фирдевс. Обстоятелства които го задължават да реагира така, да и предложи брак(решаващо е че намира хербаризираната роза, която той подари на Нихал, тогава всъщност разбра за истинските и чувства и колко силни са те), воден в не малко степен от чувството за дълг и благодарност към Аднан. За да не изглежда подлец и мерзавец........... но в крайна сметка точно тока изглежда
Каквото и да е намерил,ако няма симпатии към нея няма да е с нея..Щом е толкова признателен на Аднан защо спи с жена му? newsm78нещо не ми се връзва тази логика..
Може би мненията ни се разминават защото някои сте гледали до края ,а други гледаме това,което дават досега ,но за момента..така мисля!Няма сила и причина ако човек неиска нещо даму се наложи!Изключвам физическо насилие под каквато и да е форма.

# 663

Joy
-И Нихал и Бихтер са участвали в живота му без да са били сексуален обект преди да  ги "ОПОЗНАЕ" като жени-така ,че това не е аргумент... newsm78
-Колко силни са чувствата на Нихал ,Бехлюл знае по -добре от всички - защото е плейбой,и защото и е като брат/не си е направил извод от 1 подробност според мен/
-Той /въпреки предателството с Бихтер/е честен с чичо за друго и за чувствата си към Бихтер.
Не го лъже за тях след 69 епизод.Тогава той е за 1-път истински влюбен в живота си  и желае  да се промени/страстта си към жените/ заради нея Hug
...................................
/Не мога да намеря от 60до 68 епизоди със субтитри-гледах ги без превод   newsm78/

# 664

Чудесна двойка са си Simple Smile

# 665
# 666

И кой казва ,че аз създавам интригите,тези от балкона ли smile3506 smile3506 smile3506

# 667
# 668
# 669
Докато Бехлюл е лудо 'влюбен' в Нихал и щастливо подготвя сватбата си.../как може на това между Бех и Них да му казвате Любов/. ooooh!
кадър от 74-ти оригинален.

# 670
Леле,леле тия двамата ще се "изядат" още малко.... Crazy
Е вярно е ,че любовните сцени между Бех и Бих са много страстни....ама така е -
"кака" Бих си е по-опитна от дечкото Нихал,която прави всичко за първи път с Бех.
За анкетата - ако може сложете възможност за избор на 2 опции

# 671
# 672
JoannaMR, страхотно клипче.     bouquet
Пак почваме да играем на тука има-тука нема. hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 17:17 от Snejka

# 673
А-а-а има, има и на двете места, Peace ама по различен начин и в различна степен hahaha
Може ли Бехчо да нЕма newsm78  - ми той си е направо хормонална бомба Laughing

# 674
От това, което гледам напред в сериала ми прави впечатление, че цялостното поведение и държание на Бех към околните се променя коренно. След като се хваща с Нихал, наистина започва да се държи по дистанцирано с Бих, не я търси сам (или много рядко и предимно да обсъждат кой ги е видял... Joy), но към всички се държи апатично, няма го вече жизнерадостното, закачливо поведение, което беше присъщо за този герой. Все замислен, все сериозен, едни дежурни усмивки и целувки към Нихал, поглед забит все в пода...Има си причина човекът, не са му малко проблемите на главата, но мен лично повече ми харесваше героя в началото.
А някой по-започнат може ли да каже приключи ли окончателно връзката Хилми-Елиф, че ми стана интересно в последната серия по тв-то?

Общи условия

Активация на акаунт