Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 017
  • 733
  •   1
Отговори
# 30

Любовта не е игра и всеки,който си мисли,че току-така ще си тръгне ,обикновено плаща безумна цена.Б и Б не си играят на любов-те наистина я изпитват.

Това е МНОГО ОПАСНА ИГРА на любов.И само опитни и порочни хора я започват.
Условията са да накараш другия да се влюби безпаметно ,а ти да си сигурен ,че можеш да контролираш  собствените си емоции и ще можеш да се откажеш когато решиш.
Най-сигурния начин да накараш другия да се влюби е като сам се правиш на влюбен.

Това,за което говориш тук е романът "Опасни връзки".Точно така се развива действието там.Сега вече знам кой филм си мислиш,че гледаш.

# 31
  • Пловдив
silvia_maria Това ,че БиБ се предизвикаха сексуално   е факт.Бех я предупреди ,че няма да бъде нищо повече от секс и тя прие: - това къде го гледа.
Някои си мислят, че се заяждаме с тебе. Но ти изопачаваш собственото си мнение.
Сама си противоречиш.
Твоите писаници вече ги чета с интерес - просто ми оправят настроението.
Нов филм създаваш, по твой сценарий и сбор от всичко което си чела или някъде си чула.
Направо си готова за режисьорка. Само, че филма ти ще го кръстим - Законите на моята любов.

# 32
Постни линк с момента,в който Бих й обещава само секс и нищо повече.Тук никой,никой не е карал да се вклюбва,това при тях се случи от самосебе си.Никой не се е правил на влюбен,защото и двамата се обичаха...до гроб.

Бехлюл е казал на Бихтер ,че не си е падал до сега по никоя от гажетата си и няма да си падне и по нея.
За инфо:
Прелъстяване означава да се правиш на лудо влюбен в някого, докато той си падне по теб

Joy Това е съвсем в началото,когато няма абсолютно нищо между тях.Бехлюл се прави на недостъпен,защото си мисли,че Бихтер е като всички други жени.Да,ама не - той се влюбва.
И тази негова реплика въобще не звучи като на - Предлагам ти секс и нищо повече.
Неприятно ми е,че има хора,които не искат по никакъв начин да вникнат в историята,да задълбочат вижданията си,да погледнат през всички допустими ъгли. А съм убедена,че си жена на определена възраст и с опит.

# 33
Силвенце,пак ли за секса Thinkingще си помисля нещо вече:)))да сменим малко темата..ако ти си гледала три епизода,ние гледаме редовно и искаме да говорим и на други теми освен кой кого е прелъстил..не се заяждам в никакъв случай,но още една тема за Бихтер сексманячката и вече ще ти повярвам,че е такава:)))Предлагам да сменим темата HugТемата от анкетата е интересна и също предполага много гледни точки Peace

# 34
Да , на мен също ми прави впечатление , че думи като секс , сексуално предизвикателство , прелюбодеяние ( а не прелюбодействие  Wink ) , порочен и прелъстен , се повтарят твърде често ! Започвам да си мисля ,че съм една мноооооого порочна жена ! Embarassed И прелъстителка даже ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 35
# 36

Любовта не е игра и всеки,който си мисли,че току-така ще си тръгне ,обикновено плаща безумна цена.Б и Б не си играят на любов-те наистина я изпитват.

Това е МНОГО ОПАСНА ИГРА на любов.И само опитни и порочни хора я започват.
Условията са да накараш другия да се влюби безпаметно ,а ти да си сигурен ,че можеш да контролираш  собствените си емоции и ще можеш да се откажеш когато решиш.
Най-сигурния начин да накараш другия да се влюби е като сам се правиш на влюбен.

Това,за което говориш тук е романът "Опасни връзки".Точно така се развива действието там.Сега вече знам кой филм си мислиш,че гледаш.

Всички плейбои /женкари/по света прелъстяват жените като се правят на лудо влюбени в тях.
Така и по-опитните жени манипулират мъжете .Разбира се ,когато попаднат на себеподобни/ като в нашия случай/ играта и истинските чувства се преплитат.Но все пак Бех е професионалист-любовчия

# 37
  • София
Доколкото знам, т.нар. Закон за фамилното име в Турция е приет по времето на Ататюрк. Преди това не си имали фамилни имена и оттогава е останало това, че се обръщат един към друг на малко име.
Много важно разяснение. Благодаря!  Hug

# 38
Много е красива на тези снимки FlutterСтрашен грим са и направили Peace

# 39
  • София
Много е красива на тези снимки FlutterСтрашен грим са и направили Peace
Е, и Фотошопът си е казал думата...

# 40
Това ,че БиБ се предизвикаха сексуално   е факт.Бех я предупреди ,че няма да бъде нищо повече от секс и тя прие:

В коя серия? Сигурна ли си, че героите използват точно тези думи?

# 41
Благодаря за чудесната тема   bouquet
Гласувах с опцията, че трябва да ги изслуша и да намери баланса. В случая той е родител и на двамата и за да каже тежката си дума трябва да говори с тях. Не само родителите поучават децата, понякога и те се учат от тях, стига да ги познават добре и да ги разбират.

# 42
Силвия-Мария,разбирам че теб те влече повече сексуалната тематика,отколкото любовната.
Ако искаш да разбереш повече за сексуалните отношения и плейбои не си попаднала на правилния сериал.За тази цел ти препоръчвам "Секса и градът."

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 20:18 от emely

# 43
# 44
Magosniwa, чооок гюзел!!!
  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт