Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 069
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Боже,какви интриги,какви лъжи и какво оплитане на голяма част от героите- като пилета в кълчища.Вече наистна смятам че голяма част от нещата им се случват именно по тази причина-чул-неразбрал,нечул-измислил си и пр.

# 151
Snejka, харесвам чувството ти за хумор   bouquet
Hug

Ама,те много работи може да му станат hahaha
А, не си права - само една работа има човекът. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:17 от Snejka

# 152
  Добър  вечер   bouquet
   Бех много добре разбра,че е Нихал,затова и така се уплаши,разбра че нещата ставта сериозни.

Мислиш ли, charovnica ?!
Тогава защо първата му работа е да отиде да провери Бих /в следващата серия/. Интересно ми е какво е мнението ти, защото в повечето случаи подкрепям разсъжденията ти   Peace
   Според мен ще отиде да потвърди съмненията си кой е бил,а и да си поговорят ако не спи, той знае какво би направила тя  Peace
   Направо ми стана мъчно за Бех-тия жени го побъркаха-Бихтер  на една страна,Нихал на друга,Пейкер на трета,Фирдевс го държи под око,направо изпуши горкия  Joy  А и коня забравих за капак  hahaha

# 153

Според мен ще отиде да потвърди съмненията си кой е бил,а и да си поговорят ако не спи, той знае какво би направила тя  Peace

Викаш няма да се размине просто с една лека целувчица  Joy Joy Joy

А Пейкер и тя, какво беше това изригване, че не бил я забравил   Sick. Много смешно ми стана.

# 154
Ух и сега тези от бтв точно, когато става най-интересно, ще ни карат да им гледаме глупостите, вместо да да си гледаме нажежените развръзки  Close

# 155

Викаш няма да се размине просто с една лека целувчица  Joy Joy Joy
 Точно,познава как би го целунала,той я усеща,дори през стените-показателна беше сцената-тя спи уж  и отваря очи в момента,в който той стои на стълбите и гледа към стаята й,уникално предават чувствата между тях  Peace
   Стана ми мъчно и з аБихтер-вече не знае от коя по-напред да ревнува  Joy-Нихал,Елиф, Пейкер,коня  #Crazy пълна лудница.Бех няма възможност да й обясни защо всъщност стана боя и панаирът е пълен  Shocked
   Според мен в Пейкер има някакви макар и минимални чувства останали към Бех,което е нормално като се има предвид колко много го е обичала.

# 156
Общо взето всичко ми прилича на една песен от пубертетският ми период "Аз търся тебе,ти пък търсиш друг,той търси друга,тя пък търси друг"

# 157

Точно,познава как би го целунала,той я усеща,дори през стените-показателна беше сцената-тя спи уж  и отваря очи в момента,в който той стои на стълбите и гледа към стаята й,уникално предават чувствата между тях  Peace

Ами да, права си! Сега се сетих, че после като срещне Нихал в кухнята ще си "глътне граматиката", точно защото подозренията му ще се потвърдят  Peace

# 158
Общо взето всичко ми прилича на една песен от пубертетският ми период "Аз търся тебе,ти пък търсиш друг,той търси друга,тя пък търси друг"

много точно!почти с всички май е така.

# 159
Бехлюл ,заслужава да му се случи нещо хубаво.
а какво по-хубаво от това да опита  любовта на едно чисто дете.
Той вече се е наситил на мръсници,манипулаторки,капризни хубавици,златотърсачки и к.... като Бихтер
Единственото ,което не е опитвал е  чиста непорочност

# 160

Точно,познава как би го целунала,той я усеща,дори през стените-показателна беше сцената-тя спи уж  и отваря очи в момента,в който той стои на стълбите и гледа към стаята й,уникално предават чувствата между тях  Peace

Ами да, права си! Сега се сетих, че после като срещне Нихал в кухнята ще си "глътне граматиката", точно защото подозренията му ще се потвърдят  Peace

От самото начало разбра,че е Нихал-убедена съм на сто процента  Peace

В този филм само Б и Б се търсят един друг и чувствата им са споделени.

# 161
charovnica,  Thinking може и да си права! И даже не, може,ами си си права,за това не се бях замислила.  Thinking Те се надушват от далеч,та....  Naughty найстина Бех разбра кой беше,ама май му се иска да не е истина!  ooooh!

# 162
Много ме дразни прислугата в къщата  Peace Колкото по-малко ги дават , толкова по-добре

# 163
Laughing Laughing Laughing Точно ще си говорят.

Иначе мисля, че не си права. Гледах по-нататък. Той веднага отиде при Бихтер вижда я, че спи и слезе долу в кухнята и видя Нихал и едва тогава осъзна, че всъщност го е целунала тя. Поне това ми показа играта на актьора.

# 164
  • Пловдив
Горката Нихал, как се гаврят за нейна сметка, а малката й главица се пълни с глупости...
Но и тя е супер нахална, минава границите.
Всъщност всички жени в сериала са нагли интригантки, без Пейкер, Мадам и Арсен.

Общи условия

Активация на акаунт