Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 080
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
charovnica  много си права. Джемиле е първа солистка. Тя е ненадмината от персонала.
Но какъв е смисъла като снима квото снима и чак на смъртния си одър казва истината на Аднан?! newsm78
Човек трябва да е честен докато е жив, а не след като си отиде.
 Благодаря   bouquet
  Бешир не намира смелост да разбие сърцето на Аднан,а после и на Нихал,затова прави така.Решава,че като се разделят Бих и Бех ,ще мирясат и Аднан и Нихал ще са щастливи с тях.  Най-вече Нихал с Бех-готов е на всичко за нейното щастие,той я обича жертвоготовно и истински.От мъжете във филма само той изпитва чисти,искрени и истински чувства към Нихал както мъж към жена.

# 211
GameOver точно така.
Според мен защото го е страх, той е напълно наясно, че не може да има Нихал, пък и какво му влиза в работата да следи който и да е било. Любовта при него го прави злобен.

# 212

Праща ли го ? Та нали го delete-на ?

да, този го изтри, но предстои да направи нов...аз за него питам.

# 213
Аз лично,Нихал немога да я възприема до финала.Прекалено наивна,разглезена,всички са и длъжни ConfusedИ според мен Бех разбра веднага.че е Нихал и се уплаши.А в кухнята не я очакваше,затова беше тази реакция.Чаровница, newsm51

# 214
GameOver точно така.
Според мен защото го е страх, той е напълно наясно, че не може да има Нихал, пък и какво му влиза в работата да следи който и да е било. Любовта при него го прави злобен.
Освен че обича Нихал, той много държи на Аднан и според мен го боли от това, че го правят на глупак едни от най-близките му хора.

# 215
Ехх,либоФ,либоФ

# 216
  Снежка,напълно те подкрепям тук   bouquet
  Biskaa   bouquet Hug
И според мен Бех разбра веднага.че е Нихал и се уплаши.А в кухнята не я очакваше,затова беше тази реакция.Чаровница, newsm51
  Много точно  Peace Hug

# 217
               Човек умира два пъти ,
               веднъж , когато го напусне любовта
               и втори път , когато той напусне света...

Каква страшна смърт е
               изгубването на чувството
               и колко лесно е после,
               само да умреш...

# 218
Като гледам тази снимка и се замислям, че всичките им целувки от тази до края са така плахи, несигурни и изобщо не внушават силна любов, какво остава за страст...

# 219
Една хубава снимка

# 220
Snejka   bouquet

Да, прави го от любов към Нихал, за да бъде тя щастлива.
Но нали точно той казва на Бехлюл къде е диска, да иде да го вземе. И накрая казва на Аднан.
А Нихал пак не е щастлива.
Не харесвам Бешир, страхлив и неуверен е.

# 221
  • Пловдив
Ще видим по-нататък, но и аз не вярвам в любовта на Бех към Нихал. За нея това е първа любов и привличане и дори да има страст, то такава липсва откъм Бехлюл.  Той за съжаление не познава пълоноценната любов към някоя жена. Към Нихал не може да пламне, а към Бихтер- е главно страст, химия, но пак не бих го нарекла любов, времето го показва. А другите, Пейкер, Елиф, онази кобила от доскотеката и подобни бройки не ги считам.

# 222
  nelka123   bouquet невероятно е  Hug
  Аз колкото повече гледам,толкова повече се убеждавам,че Бех няма да обикне Нихал  като жена и чувствата му няма да претърпят градация и развитие.Бихтер си я обича,определено,може би не достатъчно ,но само към нея изпитва любов,страст и всичко  Peace
  emely,снимката е много хубава  Hug

# 223
Май точно тук Нихал си иска "истинска целувка", а Бехлюл се чуди как да изчезне Whistling

# 224
Като гледам тази снимка и се замислям, че всичките им целувки от тази до края са така плахи, несигурни и изобщо не внушават силна любов, какво остава за страст...

Сигурно автора желае да ни каже нещо с липсата на заснети секс сцени между БиН
Когато има силна страст,провокации и предизвикателства в една връзка ,тя никога не може да премине в сериозно обвързване.
При тях влюбените се гледат един в друг.
За истинска любов трябва да са един до друг и да гледат двамата в една посока

Общи условия

Активация на акаунт