Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 034
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък се замислих за различното лице на любовта - тогава , когато тя се превръща в омраза , в ненавист и поражда жажда за мъст ! Преди време , някой беше написал , че това при Бихтер не е любов , защото я озлобява , кара я да крещи и я превръща в истеричка . Това не било любов , щом пораждало такива емоции . И в същото време говорим , че Бешир обичал Нихал с чиста любов , Денис - Аднан също , Аднан - Бихтер - пак така. Да де , ама аз виждам как "чистата" любов на Бешир го кара да стане зъл и отмъстителен , Денис да лицемерничи и дори да използва Бешир , но тя да остане "бяла и добра" в очите на Аднан , Аднан и той , преливайки от любов , изнасили любимата си , Бехлюл и Бихтер в името на любовта си нараниха и себе си и хората , които обичат , Джемиле , обичайки Бешир , прелива от злоба и тя .... Елиф - любовта и към Бехлюл се превърна в омраза и жажда за отмъщение... И се питам - всичко това любов ли е , щом успява да изкара и най- лошите ни страни , да подхранва и най- демоничните ни страхове , да направи от нас хора , които не искаме да познаваме дори  ? За мен лично това е другото лице на любовта - помитаща като стихия всичко по пътя си , изпепеляваща душата и сърцето ти , но силна , истинска и вълнуваща ! Затова и мисля ,че Бихтер и Бехлюл се обичат - не само до полуда , а до смърт дори ! Peace

# 361
 Поздрав за всички които харесват БиБ.

# 362
Аз пък се замислих за различното лице на любовта - тогава , когато тя се превръща в омраза , в ненавист и поражда жажда за мъст ! Преди време , някой беше написал , че това при Бихтер не е любов , защото я озлобява , кара я да крещи и я превръща в истеричка . Това не било любов , щом пораждало такива емоции . И в същото време говорим , че Бешир обичал Нихал с чиста любов , Денис - Аднан също , Аднан - Бихтер - пак така. Да де , ама аз виждам как "чистата" любов на Бешир го кара да стане зъл и отмъстителен , Денис да лицемерничи и дори да използва Бешир , но тя да остане "бяла и добра" в очите на Аднан , Аднан и той , преливайки от любов , изнасили любимата си , Бехлюл и Бихтер в името на любовта си нараниха и себе си и хората , които обичат , Джемиле , обичайки Бешир , прелива от злоба и тя .... Елиф - любовта и към Бехлюл се превърна в омраза и жажда за отмъщение... И се питам - всичко това любов ли е , щом успява да изкара и най- лошите ни страни , да подхранва и най- демоничните ни страхове , да направи от нас хора , които не искаме да познаваме дори  ? За мен лично това е другото лице на любовта - помитаща като стихия всичко по пътя си , изпепеляваща душата и сърцето ти , но силна , истинска и вълнуваща ! Затова и мисля ,че Бихтер и Бехлюл се обичат - не само до полуда , а до смърт дори ! Peace
дано на никой не се случва такава любов.....

# 363

Пейкер,като я облекат с официален тоалет и става достойна конкуренция и за Бихтер и за Фирдевс.
ТМоже би точно за това избягват да я обличат толкова добре,тя е второстепенен образ,а не отстъпва по красота на главните актриси..
Мисля, че не я обличат хубаво винаги и по друга причина, да покажат по-ясно разликата между двете сестри и между Пейкер и Фирдевс.Бихтер и Пейкер са с различен темперамент, различни виждания, имат и разлика в статуса, ако може да се използва тази дума.Донякъде облеклата на Пейкер подсказват скромност, ненатрапчивост и някак си спокойствие, докато Фирдевс и Бихтер винаги обират погледите, но може би и няма как, Бихтер е жена на известен и уважван мъж, а Фирдевс...Тя просто си е тя!  Laughing

прекрасни тоалети и тук!

Приятно гледане на всички !  Hug

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 20:20 от GameOver

# 364
Хайде пред телевизорите, момичета! Popcorn
Приятно гледане и после тук да разнищим серията Joy

# 365
Фердеф е велика с манипулацийките си.
Има си стратегия и правилен поглед.
Все пак тя изглежда е и любимка на автора
Дано някои неопитни  и  романтично настроени  зрителки да повярват на преценката
на вещата дама./която има познания и способности да променя съдби/
Знаете какво се случва на твърдоглави , инатливи  фантазьорки,които не и вярват

# 366
относно играта на БиБ

Бихтер тотално излезе от форма и това телефонно обаждане си беше аут
Бехлюл беше във форма с любовното обяснение-2 т ,но Бих го неутрализира ,
 съвзе се - и вкара 1 точка като избяга от целувката му  

Бех - Бих ,2 : 1

пояснение
Бехлюл играе-100%.Такова обяснение не го правят влюбени мъже.Те обикновенно не го казват/доказват го/ и ако го казват  е в по-интимни моменти

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 22:48 от silvia_maria

# 367
 Hug За gospojata моите поздравления!

Всички искат да знаят истината.  Никой не иска да живее в лъжа. И всички знаем,че истината понякога много боли и наранява. И въпреки това искаме истината. Но не винаги самите ние я казваме. Намираме оправдания и я крием. Така било по-добре за всички. А живеейки така....ще се научим ли някога да обичаме истински.

# 368
Добър вечер на всички!

Госпожата, моите поздравления   bouquet
Истинската любов е точно стихия, причинява ни болка, но по този начин ни учи как да обичаме.
А тази вечер Бехлюл  е ...... шашардъ!
Фирдефс пък беше повече майка на Нихал отколкото на Бихтер.

# 369
Фирдефс пък беше повече майка на Нихал отколкото на Бихтер.

Peace

Фирдевс така е набрала инерция, че трудно се удържа вече  Laughing
А Бихтер понякога наистина е невъзможно груба и нагла /сцената с Джемиле/. Когато е несигурна и разочарована не може да се контролира. Тревожността й пролича и в лицемерния телефонен разговор с Аднан.

# 370
  • Пловдив
А Бихтер понякога наистина е невъзможно груба и нагла /сцената с Джемиле/. Когато е несигурна и разочарована не може да се контролира. Тревожността й пролича и в лицемерния телефонен разговор с Аднан.

И в разговора й с Бехлюл, и с майка й, с всички..Тя няма здрави отношения с хората.

# 371
real inima, Фирдевс е добра с Нихал само, защото й е нужна за плановете й. Иначе каквото прави, го прави за Бихтер, или по-скоро за себе си. Wink

# 372
vesselaa , real inima ,   bouquet  bouquet   bouquet! Благодаря Ви ! Hug

# 373
Аз все още търся "огърлицата с топките".  #Crazy Laughing

# 374
Аз все още търся "огърлицата с топките".  #Crazy Laughing
На кого е тази огърлица?

Общи условия

Активация на акаунт