Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 035
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Аз все още търся "огърлицата с топките".  #Crazy Laughing
На кого е тази огърлица?

Е как на кой? Snejka, излагаш се...  Joy На Фирдевс, естествено.  Mr. Green

# 376
На кого е тази огърлица?
Как не се сетих... hahaha hahaha hahaha

# 377
На кого е тази огърлица?
Как не се сетих... hahaha hahaha hahaha

... Да ти се чуди човек.  Laughing Все пак някой спомня ли си я - с огромни черни топчета?

# 378
... Да ти се чуди човек.  Laughing Все пак някой спомня ли си я - с огромни черни топчета?
Напомни ми, долу-горе, кога беше с нея?

# 379
Напомни ми, долу-горе, кога беше с нея?

Е, тук вече ме затапи. Не помня, но не беше скоро...  newsm78

# 380
  • Pleven, Bulgaria
GameOver Благодаря за отговора и аз си помислих,че е нещо с което да разубеди Нихал от чувствата и то си личи само по физиономията,но не бях убедена.Съжалявам ако засегна фенките на Бихтер,но тя вече не не знае какво иска ,но и аз нямам думи до опиша тези нейни чувства.Казвахте,че Нихал е обсебваща да наистина на моменти беше,но Бихтер я надмина много пъти.А и нейните истерични действия въобще не и помагат.Като обича Бехлюл да му го каже да направи нещо него като го е страх.Като се откаже отново край,ама настина край а не Иди си ела си.Поне като ще се забърква в интригите и ще прави грешките на майка си да се научи малко от нея как да реагира и действа адекватно.Съжалявам за отрицателното мнение,въпреки че и аз я харесвах вече ми става адски антипатична.

# 381
gospojata  Hug   bouquet  Hug

Когато започна да те чета,не ми се иска да свършва!  Heart Eyes

Момичета,всички снимки са страхотни!   bouquet Поздравления! Утре и аз ще се включа с някой любим тоалет.

silvia_maria нямам намерение да ти се обяснявам,явно никога няма да приемеш Бихтер и Бехлюл,ами се чудя,какво тогава намираш във филма,че продължаваш да го гледаш и да коментираш?!  newsm78 Че даже да се опитваш и нас-лудите фенки,да ни убедиш,че вижданията и разбиранията ни са грешни?! Както и да е,лоши чувства нямам. Остани си със здраве!

Кажете ми много ли беше интересно тази вечер,че не можах да гледам серията.Прибрах се и успях да видя финалните надписи  Confused  Cry Кога ще бъде качена в нета на бг?

# 382
Според мен беше много интересна Peace
Стана ми мъчно за Нихал днес..толкова щастлива,че е успяла да изрече чувствата си на глас,мислейки че те са споделени,а обектът на чувствата и дори незнае Rolling EyesЗасега,но все пак..
Бихтер постъпи глупаво с Джемиле,изкара си го на нея,много е лошо това..да не можеш да си изконтролираш чувствата и да си излееш гнева на някой нищо неподозиращ ,който нищо не ти е направил..
Фирдевс според мен направи цялата тази интрига заради дъщеря си наистина,но когато интригата се завъртя и тя се почувства силна от това,което е постигнала с манипулациите си ,реагира много посредствено с този смях..и Катя,която имитира Нихал..грозна сценка..ако пак трябва да отговоря коя ми е най-неприятна,бих посочила точно нея..

# 383
  • Pleven, Bulgaria

# 384
# 385
А , той обектът на чувствата и знае , но нехае ! Въпреки , че реакцията на Бихтер беше много грозна , стана ми мъчно и за нея - това напрежение , съмненията , колебанията , фактът ,че непрекъснато някой от някъде я дебне , просто избиват , не може да се контролира наистина ! А Джамилето не я жаля - от време на време някой трябва да я поставя на мястото и , че прекалява !
Фирдевс беше неотразима и тази вечер - Бихтер беше права , че пада до нивото на Катя с подобно махленко поведение . И колкото и неприятна да ми беше реакцията и , малко след това  и се възхитих - тази жена получава каквото поиска , при това го получава веднага !

denimira ,  newsm51! Специално за теб , мила !

# 386
Sylvia_ , убих се да го търся това колие ! Спомням си го и много го харесвам ! Peace Дано някой го открие ! Praynig
dterziiska ,  newsm51! Благодаря за инфото ! Дали не можеш да я откриеш някъде това колие ! Praynig И една снимка търся отдавна - на яхтата , една от първите им срещи .Там така я беше обгърнал цялата с ръце , сякаш искаше да се слее с нея или тя да се влее в него !Много я харесвам !

# 387
Краят в момент на толкова силни чувства и емоции е невъзможен. В такъв момент и двете страни са заслепени. Едниственият възможен вариант за раздяла е, ако някой от двамата замине някъде за дълго. Само времето и разстоянието могат да охладят подобни страсти в някои случаи, а в други просто ги замразяват за известно време...

# 388
Sylvia_,и аз го търсех,но така и не намерих това колие...макар,че не си го спомням много ясно.
Търсих и лилавата рокля(и на мен много ми харесва),но за нея конкретно не намерих инфо коя марка е.

gospojata,тази снимка в преобладаващо зелено ли беше?

# 389
А как го търсите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт