Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 000
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
emely ,  Hug да , Бихтер е със зелена рокля , а той с бял тишърт !

# 391

Напиши в гугъл например "Firdevs hanim kolyesi"
Aski memnu aksesuarlari
Aski memnu takilari

# 392

Напиши в гугъл например "Firdevs hanim kolyesi"
Aski memnu aksesuarlari
Aski memnu takilari

Боже, вие направо сте се усъвършенствали...  Grinning

# 393
Уф, това колие мн ярко си го спомням и аз, но какво ли не писах в гугъл и не го намирам.Много ми хареса днес пръстена на Бихтер, с който беше на събранието.Намерих  й разни други, подобни на този, пак спираловидни, но този конкретно - тц.Ама то такова разнообразие на бижута има в този сериал, че надали ги има изнесени всички на едно място.

# 394
GameOver,виж тук.Това е един от спонсорите на бижута

http://www.kismet-tr.com/koleksiyon/siluet/siluet.html

# 395

silvia_maria нямам намерение да ти се обяснявам,явно никога няма да приемеш Бихтер и Бехлюл,ами се чудя,какво тогава намираш във филма,че продължаваш да го гледаш и да коментираш?!  newsm78 Че даже да се опитваш и нас-лудите фенки,да ни убедиш,че вижданията и разбиранията ни са грешни?! Както и да е,лоши чувства нямам. Остани си със здраве!

филма е страхотен и ми харесва. Показва деградацията на  Бихтер.
Тя се впуска в страстна авантюра,прелюбодейство при отсъствие на обич,доверие,уважение и симпатия дори.Омърсява с похотта,лъжите и коварството си всяко кътче на почтен дом.Бехлюл след като поохлади  страстта си я вижда с очите на всички в къщата . Слага край на връзката ,но не и на кошмара с Бихтер.
Има шанс да започне истинска връзка в живота си с обично момиче,но "вампира  го преследва като конска муха" и унищожава всичко.Чакам заслуженото и възмездие 
Както и да е,лоши чувства нямам и аз . Остани си със здраве!

# 396
Намерих я !!!! Мъничка е за съжаление , но я намерих ! Party

С тази снимка ви пожелавам лека нощ и татлъ сънища , дами !  Hug

# 397
Здравейте. Чета с интерес вашите мнения в темата, но чак сега ми дойде музата да се регистрирам, за да мога от време на време и аз да изказвам свои виждания, и да се "впиша" в духа на дискусиите.
Благодаря ви предварително!!

# 398
# 399
gospojata специално за теб,за да спиш спокойно!   Hug

А това да ви покажа,как снощи сънувах,че се пазаря с Бехлюл да ми подари якето си,щот мнооооооого ми харесва и искам точно него.Не искам да знам марка или магазин,а това,че той го е носил!  hahaha

Лека нощ и от мен! Дано тази нощ успея да го убедя да ми го даде!  Joy

# 400
Тоз филм е голяма боза, тамън ми стана интересен и сега попаднах във VBOX на края му..
То Бихтер умряла, Нихал лежи парализирана ли е ква е, оня гнусния Бешир и той умрял, б*си тъпия край, тотално се отказвам да им следя бозите.
Незнам защо тез турските сериали все свършват някво тъпо, ама то ти казвам едни драмииии ужас...
Все още ми е смешен тоз тъпия край, трябваше да свърши щастливо, любов тва онова...  Grinning Hug Heart Eyes

# 401
  • Пловдив

Добро утро на всички дами в темата.

# 402
# 403
# 404
ДОБРО УТРО

Общи условия

Активация на акаунт