Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 997
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
dterziiska какво правиш  Hug Hug Hug Не съм те виждала отдавна в темата за Фериха и помислих че си изчезнала  Rolling Eyes

# 406
Добро утро!
Sylvia, намери ли топките? hahaha hahaha hahaha Любопитно ми е да ги видя, защото не се сещам кое колие имаш предвид.

Прекрасен ден на всички!    bouquet

# 407
Аз пък се замислих за различното лице на любовта - тогава , когато тя се превръща в омраза , в ненавист и поражда жажда за мъст ! Преди време , някой беше написал , че това при Бихтер не е любов , защото я озлобява , кара я да крещи и я превръща в истеричка . Това не било любов , щом пораждало такива емоции . И в същото време говорим , че Бешир обичал Нихал с чиста любов , Денис - Аднан също , Аднан - Бихтер - пак така. Да де , ама аз виждам как "чистата" любов на Бешир го кара да стане зъл и отмъстителен , Денис да лицемерничи и дори да използва Бешир , но тя да остане "бяла и добра" в очите на Аднан , Аднан и той , преливайки от любов , изнасили любимата си , Бехлюл и Бихтер в името на любовта си нараниха и себе си и хората , които обичат , Джемиле , обичайки Бешир , прелива от злоба и тя .... Елиф - любовта и към Бехлюл се превърна в омраза и жажда за отмъщение... И се питам - всичко това любов ли е , щом успява да изкара и най- лошите ни страни , да подхранва и най- демоничните ни страхове , да направи от нас хора , които не искаме да познаваме дори  ? За мен лично това е другото лице на любовта - помитаща като стихия всичко по пътя си , изпепеляваща душата и сърцето ти , но силна , истинска и вълнуваща ! Затова и мисля ,че Бихтер и Бехлюл се обичат - не само до полуда , а до смърт дори ! Peace

Най-смисленият коментар, който съм чела в последно време....  bouquet  bouquet

# 408
dterziiska ,  newsm51! Нали знаеш колко те обичам !

biskit ,  Hug благодаря ти !  bouquet

Дами,  пожелавам ви усмихнат и спорен ден !  bouquet

# 409
GameOver,виж тук.Това е един от спонсорите на бижута

http://www.kismet-tr.com/koleksiyon/siluet/siluet.html

Иначе си харесах BCBGMAXAZRIA  /те също са спонсори на филма/ и вече си поръчах тази чанта.
http://www.endless.com/BCBGMAXAZRIA-Femme-Fatale-Croc-Embossed-S … ,B003RWSGXG,B003W

Ралф Лорън http://www.ralphlauren.com

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 21:28 от NotApproved

# 410
NotApproved, честито. Да си я ползваш със здраве. Hug

# 411
За мен лично това е другото лице на любовта - помитаща като стихия всичко по пътя си , изпепеляваща душата и сърцето ти , но силна , истинска и вълнуваща ! Затова и мисля ,че Бихтер и Бехлюл се обичат - не само до полуда , а до смърт дори ! Peace

Добро утро и от мен Simple Smile

Това не е любов, а наранено его. И си позволявам да цитирам какво е любов:

Любовта е дълготърпелива,
пълна с благост,

любовта не завижда,
любовта се не превъзнася,
не се гордее,

не безчинствува, не дири своето,
не се сърди, зло не мисли,
на неправда се не радва, а се радва на истина;

всичко извинява,
на всичко вярва,
на всичко се надява,
всичко претърпява.

Относно втората част смятам, че само Бихтер обича до полуда. Бехлюл- не.

Хубав ден на всички   bouquet

# 412
NotApproved, честито. Да си я ползваш със здраве. Hug

Маниачка съм на тема чанти...за ужас на любимия. Mr. Green

# 413
  • Бургас
Вие пишете много скорострелно. Аз снощи като гледах ми стана мъчно за Нихал. Даже за цялото им семейство. В какво ги забъркаха само.  Sad
Как пък тия двамата влюбени не използваха малко от тая тяхната любов да добият смелост и да кажат, че се обичат? Бива ли и двамата да са безразсъдни и нехайни. Боже как се дразня на това. Двете Б са си лика прилика. Лъжливи, страхливи, егоисти. Нито Аднан е за Бихтер, нито Нихал за Бехлюл. И двамата (Б и Б) по неволя са събрани с хора много над тях.
Снощи като гледах Анднан и сестра му, се замислих, че на такъв мъж му трябва силна жена за опора. Нещо като сестра му. Да е с него и рамо до рамо да живеят. А сега все едно отглежда три деца. Някак твърде слаба е Бихтер.
Това между Б и Б ми прилича на някаква страст, може и либов да е. Но неразумна, безобразна, дори и гадна. Как само си причиняват болка един на друг. Защо? Как причиняват болка на други? Каква любов може да е това? Какъв човек трябва да си за да можеш да играеш такава игра? Аз лично казвам "боклук". Заслужават да живеят заедно. Само за да видят как няма да стигнат до никъде. Рано или късно ще им писне да се нараняват.
За положението си Бихтер си е виновна. Не е Бехлюл. Той може и да я е търсил, но тя е отвърнала. Бехлюл важи същото.

# 414
Дори боксерките му тук са в тон с екипа. Облечени са в Ралф Лорън Голф серията,обаче не намирам точните модели/вероятно са от 2009 колекция/,а подобни.
http://aski-memnu.kazeo.com/sites/fr/photos/273/Behlul-qui-joue- … olf,2734216-L.jpg

# 415
  • На изток от рая...
Sesana, точно така виждам нещата и аз.
В началото харесвах Бихтер, може би защото много харесвам актрисата. Когато започна авантюрата й с Бехлюл, чисто по женски я съжалявах.
Сега обаче минаха всякакви граници с наглостта и безочието си. А тази гавра с наивността и чистите чувства на едно "дете" е просто дъното на падението. Лошото е, че завличат там добри и достойни хора като Аднан и Нихал. Не казвам идеални, и те допускат грешки, казвам добри хора по душа с достойно поведение.
И не мисля, че "голямата любов" може да е оправдание за това, което правят. Добрият и достоен човек не "обича" по този начин.  Човекът за това е човек, защото има разум и достойнство, а да оправдаваме подобни безумия с "голямата любов" за мен е просто оправдание на егоизма и страха. Това вече виждам аз в Бихтер и Бехлюл.
За мен тя е двулична, изпълнена със злоба егоистка, която тотално е изгубила контрол над живота си и за това обвинява целия свят, но не вижда собствените си грешки. За мен тя  надминава майка си във всяко едно отношение. Най-пресен пример - обвинява майка си, че забърква Нихал с Бехлюл, а самата тя съвсем отежни ситуацята като излъга Аднан, че Бехлюл обича Нихал.
А Бехлюл за мен си е типичния женкар - обича до полуда всяка една, която му е интересна и после се отегчава. Доколкото знам точно такъв е развоят в книгата и за мен това е напълно реално. Просто не си представям как един мъж  ще търпи истериите, заплахите и натрапването, които ще последват от страна на Бихтер и ще продължава да обича и да изпитва интерес към тази жена.

# 416
Sesana, точно така виждам нещата и аз.

Сега обаче минаха всякакви граници с наглостта и безочието си. А тази гавра с наивността и чистите чувства на едно "дете" е просто дъното на падението. Лошото е, че завличат там добри и достойни хора като Аднан и Нихал. Не казвам идеални, и те допускат грешки, казвам добри хора по душа с достойно поведение.
И не мисля, че "голямата любов" може да е оправдание за това, което правят. Добрият и достоен човек не "обича" по този начин.  Човекът за това е човек, защото има разум и достойнство, а да оправдаваме подобни безумия с "голямата любов" за мен е просто оправдание на егоизма и страха. Това вече виждам аз в Бихтер и Бехлюл.
За мен тя е двулична, изпълнена със злоба егоистка, която тотално е изгубила контрол над живота си и за това обвинява целия свят, но не вижда собствените си грешки. За мен тя  надминава майка си във всяко едно отношение. Най-пресен пример - обвинява майка си, че забърква Нихал с Бехлюл, а самата тя съвсем отежни ситуацята като излъга Аднан, че Бехлюл обича Нихал.
А Бехлюл за мен си е типичния женкар - обича до полуда всяка една, която му е интересна и после се отегчава. Доколкото знам точно такъв е развоят в книгата и за мен това е напълно реално. Просто не си представям как един мъж  ще търпи истериите, заплахите и натрапването, които ще последват от страна на Бихтер и ще продължава да обича и да изпитва интерес към тази жена.

Голямо браво за този пост.
1:1 и с моето мнение.
С тази разлика, че аз никога не съм харесвала Бихтер Simple Smile
Самият й брак беше с цел отмъщение към майка й, за това още в самото начало ми стана антипатична.

# 417
serenata, и в тази тема сме на едно мнение.  Peace

# 418
Не смятам,че отмъщението е било водещо в решението й да се омъжи.В сцената на гроба си проличава,че двамата имат приятелски отношения,сплотени от общата болка - да загубиш обичан човек.
Бих се омъжи за него,защото в негово лице виждаше опора,приятел и съпричастник към нещастията и самотата й.Брака й си беше наред,докато Бехлюл не започна да я преследва.Тогава Бихтер погледна живота си от друга светлина и разбра,че тогава може да се почуства още по-обичана и подкрепяна.

Не виждам нищо нагло и безочно от страна на Бихтер спрямо Нихал.Цялата каша я забърка Фирдевс,а Бехлюл вместо като мъж да си признае,че не изпитва чувства към 'горкото детенце',той дозабърка кашата.

# 419
Добър ден , Hug
Светът е полудял,вместо да помагат на Япония ,те започват война за петрола на Либия. #2gunfire

Кога има любов?Когато съблазняваме с думи или когато я доказваме ?

Бехлюл постоянно говори за любов на всяка желана жена .
Повтаря на Бих ,че я обича ,точно както изпращаше всеки ден цветя и писма на Пейкер,
дори  вече женена./Как ли я е ухажвал Пейкер преди тя да го зареже ?Какво и е говорил в леглото?- не се ли досещате?/
И Пейкер и Бих ,знаят породата му Twisted Evil #2gunfire Пейкер успява да му обърне гръб .
Бихтер започва да злобее Sick и вампирясва #Cussing out.Това ,не е любов

Общи условия

Активация на акаунт