Къде в Бургас 26

• 86 638
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

За ортодон бях чула,че в Славйков идва в месеца веднъж от някъде ортодонт в кабинета на д-р Донев намира се в славейков бл.76,но това беше преди година може би,една приятелка си водеше детето тел. в кабинета 887325,ако искаш се обади да питаш.
Благдаря много!
Това ми препоръча,  и моят стоматолог,но ме притесняват противоречивите мнения на нерегистрирани потребители...

# 481
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Мили дами   bouquet моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug

# 482

Мили дами   bouquet моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug
това което се сещам , понеже често пазарувам за свекъва ми е  в Безистена срещу Унисона е единия магазин и другия по Алексанровска над Альошата има едни магазин на 2 рия етаж , пада се над руския магазин , дано да си ме разбрала  Simple Smile В мола в магазин Уайкики също има избор на големи номера.

# 483
Мили дами   bouquet моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug

Личното ми мнение е, че всички магазини за макси мода в Бургас продават дрехи тип "чувал с яка".

Ако не те притеснява в магазините втора ръка се намират наистина модерни дрехи за пищни дами, доста често още си стоят с етикета.

Аз поне не съм открила други модерни дрехи за нас нито по улиците на градовете ни, нито в българското интернет пространство. В чуждото - да.

От Уайкики в Турция съм си купувала страхотни парцалки, с нетърпение очаквах да отворят магазина в Бургас, но тук освен един пуловер друго не съм открила. Дори виждам, че пробутват старите си неща, които още преди 2-3 години гледах в Турция.

От Маркс енд Спенсър съм купувала хубави рокли, бански и бельо, но и цените им са много хубави.

Все пак ще се радвам, ако други дами изкажат мнение от къде могат да се купят МОДЕРНИ дрехи с хубави кройки и платове за нас. Дори ще е полезно да си направим такава тема, ако на някой му се занимава, и да обменяме адреси на магазини и линкове за сайтове.

# 484
Мили дами   bouquet моля ви да ми помогнете за адреси на магазини за дрехи за широко скроени дами в Бургас. Предварително благодаря  Hug

има едно магазинче, в подлеза, който свързва изгрев и славейков при магазин Зона.
прави ми впечатление, че е добре заредено с XXL мярка.

# 485
  • Бургас
А какво стана с Маркс и Спенсър в Мола, гледам нещо е опразнен, да не го закриват

# 486
  • Burgas, Bulgaria
Ми то с тия цени.....

# 487
  • Бургас
Аз пък да се похваля,че си намерих торбичка за пране, от тези,в които си слагаш маратонките и пускаш в пералнята. За 1.50 в немския магазин по пътя за гарата. Отдавна си търсех,дано съм полезна на някой друг.

# 488
  • Бургас
Аз пък да се похваля,че си намерих торбичка за пране, от тези,в които си слагаш маратонките и пускаш в пералнята. За 1.50 в немския магазин по пътя за гарата. Отдавна си търсех,дано съм полезна на някой друг.
Моля да обясниш къде е този немски магазин по пътя за гарата, че то пътища много  Laughing

# 489
  • на дъното
Момичета къде освен в Баумакс продават килими на Декотекс?Благодаря Hug

# 490
Здравейте!Имам нужда от скорошни впечатления за празнуване на рожден ден на дете на 7год. в парти център.За предпочитане е да се намира в ЦГЧ.

# 491
 Знаете ли кога е  официалното откриване на магазин "Джъмбо " ?bouquet

# 492
Точно до магазина на Бенетон има магазин за такива дрехи.

# 493
  • Бургас
След като подминеш хотел България,пада се от ляво на улицата,има преди него разни бързи хранения,няколко едно след друго. Май по едно време в това помещение беше  магазин Бонжур.

# 494
Препоръчайте ми студио, където правят фотоепилация.

Общи условия

Активация на акаунт