Къде в Бургас 26

• 86 703
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой ходил ли е на курса по Пилатес в Изгрев, в новия спортен център?
Аз преди съм ходила на пилатес, на упражнения с джим бол. Този курс в Изгрев какви упражнения включва? Как е материалната база - душове, съблекални - то е ясно, че е ново, но на нас българите не ни трябва много време да разрушим и новичкото  Rolling Eyes Колко човека е групата?

# 76
Здравейте!
Знаете ли къде продават обувки Diesel? Магазина който беше на ул. "Богориди" вече го няма.
Също виждали ли сте някъде в нашия град от гумените обувки на Vivienne Westwood for Melissa?
Много са ми симпатични цветните ниски моделчета,интересно ми е дали са удобни и отговарят ли си номерата.

# 77
Здравейте!
Знаете ли къде продават обувки Diesel? Магазина който беше на ул. "Богориди" вече го няма.

Онзи ден минавахме оттам и забелязахме, че част от обувките са преместени отсреща в аутлета - видях лакоста  предполагам, че и дизелките са ги преместили   Peace

# 78
  • Бургас
Агенцията мис Попинс се намира на ъгъла на Трайчо Китанчев и Рилска, поне така пише на вратата

# 79
  • Бургас
Обувки на Clarks  има в магазина на Sholl точно след стоматологията в пресечката в дясно в една нова кооперация!
Сутиен за кърмачки си купих за 15 лв. от магазин Conti  малко под стоматологията от дясната страна ,пада се в тунел на една кооперация,отпред е магазин за кожени якета.Много съм доволна!Имат и сайт http://www.conti-bg.com/
Ако някой има впечетление за хубави детски торти да сподели,че буба става на годинка скоро и сме на тази вълна вече!

# 80
  • Бургас
По мое мнение в момента най-вкусните торти във Бургас са на Сладко и солено. От Захаро аз вече не пазаря- всичките им торти са с някаква кофти сметана.
На свой ред да попитам-къде има антикварни книжарници с повечко избор на детски книжки? (без тази на Богориди, която е отсреща под Грамофона)

# 81
Много благодаря на всички   bouquet
Бъдещата рожденничка не яде торта, така че външният вид е определящ.

# 82
 За мен най-хубавите торти отговарящи на представата ми за вид и вкус са в "Амадеус". "Захаро" са ми безумно грозни /детските конкретно, иначе имат и симпатични/ и всички до една с един и същ вкус. "Розата" не ми се коментира, но пък на вид ги докарват най-добре по мое мнение, правили са ми торта по картинка на занесена от мен салфетка, без забележка, уникално красива и адски безвкусна. Всъщност пропуснах "Неделя", вкусни са, видът им бива, но пък са прекалено скъпи.
 За "Сладко и солено" не знаех, че правят и торти.

И да благодаря на всички отговорили ми за микроскопа, намерих и в Хиполенд и във Вега   bouquet

# 83
  • Бургас
Като казахте за Сладко и солено, се сетих че и в гръцката сладкарница съм виждала каталог с торти, но никога не съм поръчвала. Някой да ги е пробвал?

# 84
А къде е гръцката сладкарница?
Първо проверих Амадеус, там най-много съм поръчвала. Обаче в каталога няма нищо ново, просто трябва да повтарям.
Ако занеса в "Роза" моя скица дали ще ми я изработят?

# 85
...
Ако занеса в "Роза" моя скица дали ще ми я изработят?

На мен ми я направиха. Отидох в цеха в "Изгрев" и говорих направо с една сладкарка  Peace Иначе за Амадеуса си права, нищо ново нямат, аз повторих тази година едно влакче.

# 86
На мен в "Захаро" ми направиха по снимка от интернет тортата за сватбата.  Rolling Eyes

# 87
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен в "Захаро" ми направиха по снимка от интернет тортата за сватбата.  Rolling Eyes

И за мен са правили такава торта по снимка  Peace

# 88
Как не съм се сетила  ooooh!
Благодаря ви   bouquet , спасена съм  Laughing

# 89
  • Бургас
в гръцката сладкарница съм виждала каталог с торти, но никога не съм поръчвала. Някой да ги е пробвал?
аз пробвах за рождения ден на сина ми септември месец от там. Самата торта я поръчах плодова със снимка на Немо отгоре. Тортата се изяде до последното парче. Хубавото е, че можеш да избереш сам вкуса на тортата, както и големината й.

Общи условия

Активация на акаунт