Къде в Бургас 26

• 86 570
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
в пингвините има промоция до 16.04 - взимаш 3 книги, плащаш 2. безплатна е тази с най-ниска цена

ако някой види картонена къща за оцветяване, моля да свирка  Peace

Ооо! Много благодаря!

# 391
Опитах се да повдигна една стара тема, но никой не ми отговаря там, та се цитирам тук:

Момичета, дайте актуална информация за добри аниматори, които наистина да забавляват децата /4 - 7 години/, извън детски клуб. Ще съм благодарна за бързи отговори, че няма много време.

# 392
Здравейте!
Кажете ми къде има добър детски офталмолог, че ще се наложи посещение на такъв със каката.

# 393
Някой някъде назад в темата беше питал къде има картонена къща. Не знам. Но вчера видях в Технополис (новия до Била) на щанда им за книги, че продават поредица "Изрежи си сам" и имаше къща. Разделена в книжи на хол, баня, кухня и т.н. Стори ми се интересно и споделям.

# 394
  • Бургас
Здравейте!
Кажете ми къде има добър детски офталмолог, че ще се наложи посещение на такъв със каката.
Д-р Кузнецов на ул. Рилска

# 395
в пингвините има промоция до 16.04 - взимаш 3 книги, плащаш 2. безплатна е тази с най-ниска цена
важи само за БГ издания.

Аля Иванова, а цената каква е?

# 396
  • Бургас
Да знаете къде ремонтират евтино очила, по-конкретно - запояване на счупени рамки? Че ми омръзна за едно запояване да плащам на Оптик мат по 10 лв.!

# 397
Ане,
4-5лв. беше книжката и си мисля, че би била доста занимателна за малко по-големи деца (от моето, което е на годинка и половина).

# 398
Здравейте!
Д-р Кузнецов на ул. Рилска

Благодаря!
А знаеш ли дали работи със ЗК, да знам дали да взимам направление от ЛЛ или директно да отивам.

# 399
Да работи със ЗК, но часовете му са заети за седмици напред.
Имах някъде тел. му номер, сега ще го потърся.

# 400
  • Бургас
Сега се връщам от "Пингвините". Казаха ми, че промоцията е за всички книги, без учебна литература.Не се възползвах, защото от това което търсех имаше само едната книга, а не можело да си поръчам другите. Явно е само за наличните.

# 401
Ане,
4-5лв. беше книжката и си мисля, че би била доста занимателна за малко по-големи деца (от моето, което е на годинка и половина).

да, поне 4 годишно да е детето, иска изрязване, лепене. в Хеликон има къщичката на Пипи в две части и подобни, цената е около 6-7 лв.

# 402
Не знам дали детето ще лепи и изрязва (или руши), ама на майката няма да и се размине  Laughing
Малко офтопик, извинявам се за което.
По повод "Пингвините" аз се възползвах вече два пъти от промоцията. В нея не се включва само учебната литература, чуждоезичната и е само за налични книги, които вече не са били преоценявани. Аз напр. исках биографията на Батето, ама имаше само втори том и не можело да си поръчам първия.

# 403
  • Бургас
Да знаете къде ремонтират евтино очила, по-конкретно - запояване на счупени рамки? Че ми омръзна за едно запояване да плащам на Оптик мат по 10 лв.!
На Александровска, долу на приземния етаж на Бизнеса има оптика. Пада се срещу  "Коктейли и мечти". Забравих и името, но ако не ти е спешно утре ще погледна. За сега там ми е бил най евтин ремонта на очилата.

# 404
Опитах се да повдигна една стара тема, но никой не ми отговаря там, та се цитирам тук:

Момичета, дайте актуална информация за добри аниматори, които наистина да забавляват децата /4 - 7 години/, извън детски клуб. Ще съм благодарна за бързи отговори, че няма много време.

Много добри са от "Шпунг", била съм на няколко РД на 4-5 годишни деца и мога да кажа, че са страхотни аниматори. Координати, за съжаление, нямам.

Аз на свой ред да попитам, да знаете в кой магазин продават екипировка за айкидо?

Общи условия

Активация на акаунт