Къде в Бургас 26

• 87 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
преди имаше в СМК- клуб Илиана някаква каланетика от 11.30ч., най-добре се обади да питаш има ли още

ето им го графика http://sportclub-iliana.com/?page=schedule

благодаря ти Steltion , обаче прекалено скъпо ми се вижда  Confused дано се включи още някой  Rolling Eyes

Рано сутрин с Бялото братство пред ЦУРК-а Simple Smile)) И е безплатно.
това смешно ли трябваше да бъде?

Не, сериозна съм. Всеки ден карам колело и те са там. Правят хубава гимнастика. Посрещат слънцето. Учителя Дънов е бил много умен човек!!!

# 571
  • Бургас
преди имаше в СМК- клуб Илиана някаква каланетика от 11.30ч., най-добре се обади да питаш има ли още

ето им го графика http://sportclub-iliana.com/?page=schedule

благодаря ти Steltion , обаче прекалено скъпо ми се вижда  Confused дано се включи още някой  Rolling Eyes

Рано сутрин с Бялото братство пред ЦУРК-а Simple Smile)) И е безплатно.
това смешно ли трябваше да бъде?

Не, сериозна съм. Всеки ден карам колело и те са там. Правят хубава гимнастика. Посрещат слънцето. Учителя Дънов е бил много умен човек!!!
а нещо не съм разбрала май. помислих че ми отговаряш за място за рожденния ден  Crazy

# 572
  • Бургас
Момичета, къде има добре зареден магазин с цветни клинове newsm78 от тънките става дума
И аз искам да питам същото къде продават евтини еластични клинчета за лятото.....

# 573
  • Бургас
Момичета, знам, че не е много по темата, за което се извинявам предварително.   bouquet
Можете ли да ме упътите с кой автобус мога да стигна до Старата поща от Лазур. С двете деца съм и ако тръгна пеш с тях...ще стигна, когато вече ще е късно  Mr. Green

# 574
Момичета, знам, че не е много по темата, за което се извинявам предварително.   bouquet
Можете ли да ме упътите с кой автобус мога да стигна до Старата поща от Лазур. С двете деца съм и ако тръгна пеш с тях...ще стигна, когато вече ще е късно  Mr. Green

12A; 4

# 575
  • Бургас
Castiel , благодаря ти!  Hug 12А ще е ... Другия номер не съм го засичала досега.

mmmshushy80 и на теб благодаря! Явно и маршрута на автобус номер 4 минава близо до нас...Брех ... Ама много съм ненаблюдателна, значи.... ooooh!

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:14 от I r r a

# 576
Момичета, знам, че не е много по темата, за което се извинявам предварително.   bouquet
Можете ли да ме упътите с кой автобус мога да стигна до Старата поща от Лазур. С двете деца съм и ако тръгна пеш с тях...ще стигна, когато вече ще е късно  Mr. Green
http://burgasbus.info/page.php?43 ето това може да ти помогне  , тук са всички линии в града http://burgasbus.info/page.php?67

# 577
Здравейте, момичета! Търся къде се е преместил магазин Mercury (или нещо подобно, бившия KEV), който се намираше на мястото на стария Бонжур на ул.Александровска. До вчера го имаше, днес вече - не! Някой нещо да знае?
Благодаря, предварително!
Точно сега видях,че са го преместили на Богориди.Мисля,че точно където беше Парадокс./магазина за козметика/.
Аз пък да попитам -имаше едно малко магазинче за очила на Полароид,в пресечка на Богориди беше.Вече не е там,не знам от кога ,защото не бях минавала отдавна.Дали е преместен някъде?

# 578
Здравейте момичета , питането ми май не е за тук, но аз да си питам сигурно е коментирано, но признавам не съм чела напред
Кога се открива магазина на Джъмбо и дали ще  има промоции по повод откриването

мерси предварително

# 579
Момичета, знаете ли къде има санитарна аптека  bouquet

# 580
  • Бургас
Какво по точно търсиш?

# 581
Търся кислородна маска за нос и по-специално ако намеря,  такава която да се поставя с тръбички в носа.

# 582
На Републиканска има санитарни аптеки- сещам се за поне 2 Peace

# 583
Може ли да ме ориентираш къде се намира РЕПУБЛИКАНСКА, тъй като не съм от Бургас и по-точно къде се намират аптеките. Благодаря Peace

# 584
Новото име на Републиканска е Цар Симеон, а дрогериите, които имам предвид се намират между Пиротска и Кирил и Методий/ виж на бг мапс/
Едната се казва Росалия намира се на номер 85 и има тел 811023
Другата не знам как се казва Embarassed, но е близо до пресечката с ул. Кирил и Методий

Общи условия

Активация на акаунт