СРЕЩА на ВАРНЕНКИ от ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 5 072
  • 115
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
ами хайде в Мадо, ама колко сме последно, че да знаем на каква маса, пък ако няма места, което ме съмнява предвид ранния час, до масажните столове

# 31
Там съм- Неделя-10:30часа- МАДО  Peace.

# 32
  • варненка от София
Еййй, как съм пропуснала аз тази тема. Записвам ще и сега ще чета до къде сте, на къде сте, кои сте и т.н.

Така, видях ви, изчетох ви и аз ще дойда там, ама да видим децата на мъж ми ли ще тупна или с тях ще дойда, ще видим.

Иначе съм едно таково лоено топче, всеки ще ме познае  Mr. Green

Ето ме тук за справка http://maruli4.snimka.bg/children/kalina-me-snima.515427.19505626

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:28 от marulka_s

# 33
И аз идвам, но може малко да закъснея, защото съм от Добрич и не знам дали ще мога да се организирам с децата толкова рано!
Последно в НЕДЕЛЯ  10.30 на МАДО ли остава уговорката?

# 34
# 35
Приемате ли закъснели. Аз такова....червен карамфил нямам, ама имам един лилав и леко поувяхнали кокичета...  Mr. Green

# 36
И аз съм там, живот и здраве.

# 37
Аз преброих 13 тортени карамфилчета  Peace -за цвета няма значени  Laughing
Да пиша и тук. След малко отивам до "Слънчоглед" някой иска ли нещо да проверя за наличност и цена?

# 38
# 39
И аз съм там Hug

# 40
# 41
аз изтървах 2 дни....  Embarassed

повечко разяснения къде е тва Мадо?

# 42
  • варненка от София
аз изтървах 2 дни....  Embarassed

повечко разяснения къде е тва Мадо?

Турската сладкарница на етажа на Капелата се падаше май. Има там сладоледи, баклавички, м.......

# 43
  • Варна
Здравейте момичета,

от 2 дни съм много болна, не мога да ставам от леглото, имам температура и не мога да я смъкна под 39, направо съм труп и в този ред на мисли има огромна вероятност да не дойда, ако някой ще закъснява да поиска телефон на друг, понеже аз не съм благонадеждна. А толкова много исках да дойда пфффффффффф

# 44
eni4ka_niq бързо оздравяване! Настинка или вирусче? Каквото е да минава бързо и да скачаш на крака! Hug

Общи условия

Активация на акаунт