ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
 tooth Тишина - Мимоли   Kissing Heart

Heart Eyes   tooth

# 451
Хубави колажчета за подпис  thumbsup
Ние дали можем да измайсторим по-убави? newsm78

Heart Eyes 

bouquet   bouquet   bouquet

Two Hearts

# 452
 WinkДа вдигна малко темата с две хубавици. Hug

# 453
Sьrpriz beraberlik!     Thinking

Kıvanз Tatlıtuğ ve Tuba Bьyьkьstьn Haziran ayında yeni bir filmde biraraya gelecek ve beyazperdenin sьper ikilisi olacak!
Biri Tьrkiye’nin en yakışıklı, цteki Tьrkiye’nin en gьzel oyuncularından biri. Tabii ki Kıvanз Tatlıtuğ ve Tuba Bьyьkьstьn’den bahsediyoruz. Her ikisi de mesleklerinin zirvesinde. Oynadıkları diziler merakla izleniyor...
Bunları neden mi sцylьyoruz, зьnkь Kıvanз Tatlıtuğ Haziran ayında yeni bir filme başlıyor.. Ve Aşk-Memnu’nun yapımcısı olan Ay Yapım зekecek bu filmi. Herkes, Aşk-ı Memnu ile bir fenomen haline gelen Beren Saat ve Kıvanз Tatlıtuğ’un yeniden aynı projede buluşmasını istiyor.. Ancak yapımcı Kerem Зatay, ikiliyi aynı projede tekrar bir araya getirmeyi dьşьnmьyormuş.. Peki yeni filminde Kıvanз’ın partneri kim olacak? İddialara gцre yapım şirketi Tuba Bьyьkьstьn’ьn ьzerinde duruyormuş. Eğer anlaşma sağlanırsa Kıvanз Tatlıtuğ ve Tuba Bьyьkьstьn Arap ьlkelerinde зektikleri reklam filminden sonra ilk kez bir projede bir araya gelecekler.
24.03.2011 11:02:00

Изненада!
  Туба и Къванч   ще се срещнат през юни в нов, голям филм на екрана и ще бъдат супер дует! Тя е  една от най-красивите актриси на Турция, а той -  от най-красивите актьори на Турция...... И двамата са на върха на своята професия......

Laughing  newsm78....Останалото е от Гугълчо:  Кажете им, защо, защото това е нов филм започва през юни, Къванч Tatlıtuğ .. И любовта е филм Moon машина-Memnu'nun този филм ще привлече. Всеки, Изтегляне се превръща в явление с Берен Саат и Къванч Tatlıtuğ'un иска да се срещнат отново в същия проект, .. Въпреки това, изпълнителен продуцент Картър Catay, двукомпонентни да не мисля за един и същи проект да се съберат отново .. И така, кой ще бъде партньор в новия филм Kıvanз'ın? Tuba на продуцентската компания твърди стоеше на Bьyьkьstьn'ьn. Ако споразумението предоставя, както и Tuba Къванч Tatlıtuğ Buyukustun рекламния филм, след като получи първи път в арабските страни ще се съберат на един проект.
 24.03.2011 11:02:00

# 454
Руми, сега се върнах назад в темата и съзрях "мечтата" ти на тема "Идеален мъж" Laughing.... Ако откровенията Бихтерини са те размечтали така, то аз сериозно съжалавам, че ги проспах... откровенията, де   Wink... За утеха ще взема да си препрочета "Идеалният мъж" на Оскар Уайлд  Wink

dora_st , от твоите откъси у мен се изгражда определена представа за любимия ми Бехлюл -прагматичен, егоцентричен прелъстител,  не особено чувствителен.... И не той, а Бихтер тича след него.  Но сценаристите, явно,   са решили да развият образа в посока да повярваме в голямата любов. Така си мисля. Вкарали са идеята за истинската, но невъзможна и обречена любов, а не просто възползването на един нехранимайко от поредната, влюбила се в него жена. За това и Киво преживява, страда и се прибелва от копнеж, за да оправдае сценария , а не авторовия замисъл за героя.... и за това много, много не му се получава

# 455
 ooooh!А Туба в момента снима друг сериал... Joy  Хайде стига!Това да не се окаже поредната партенка?!Това момиче още не е завършило Пленителката и вече я гласят за нов проект с Къванч.Понеже харесвам Туба  знам,че по план сериалът/2-рия сезон/ ,в който участва в момента ще се снима до юни.Напоследък рейтингът му се срива май и често му сменят часа и деня на излъчване в програмната схема на АТВ.В началото сериалът на Туба оглавяваше класациите по гледаемост,тъй като и Туба и Джансел са много харесвани и по отделно,и като двойка.А иначе не ги виждам като двойка с Къванч.Имат страшно различен темперамент и не вярвам,че лесно ще се сработят. Thinking Берен му приляга като темперамент доста по-добре от Туба,която е миловидна,кротка и почти меланхолична.

# 456
  • "Перла"
dora_st   HugМиличка огромни благодарности затова,че споделяш с нас откъсчета от романа.
....Тя бе повярвала в тази лъжа, бе повярвала на всичките му лъжи. Колко горчива измама!...

интересно!

lol4e   HugХубаво предложение ,пък може и да се пробваме  newsm10

vikktory тууу Hug с една дума искаш да кажеш,че е пипкава,нал тъй Mr. Green

pkaneva, pkaneva
Hugкаква стана тя...любимият ни парфюм остана на заден план...от тук нататък всичко ще се върти около този безценен диск.Ох важното е той да не се завърти,че ей тогава ще я втасаме Mr. Green

# 457
  • "Перла"
А да,сетих се....нали съм кат развален грамофон......

Искам разказче по картинки!

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 458
  • Perla
Момичета, от снощи насам един въпрос ме тормози. Виновен ли е човек,ако е наивен и невинен/чистосърдечен? И защо всички чисти сърца в този филм са наказани да страдат? Може да съм старомодна, безсърдечна, ориенталка или не знам каква още, обаче щях да съм доволна, ако филмът беше свършил, както снощи Бешир си представи, че Аднан прогонва двамата предатели, както ги наричат /ако сте гледали снощната серия/ Това щеше да е справедливо по моему.

# 459
  • "Перла"
Доре, newsm10 и аз щях да съм доволна с твоят предложен край!

# 460
  • Perla
Мимолка, и аз така- за разказчето Praynig /ако е възможно/
Пканева, права си за образа на Б/Л- той е типичният женкар, който отначало е силно влюбен, дори мисли и се самонавива, че е завинаги. Но след няколко месеца Б/Р му омръзва и той иска да се отърве от нея. Смята я за досадница, натрапница и т.н. И тогава се влюбва в Нихал наистина, вярвайки, че тя ще го направи щастлив. Но явно според авторовите морални принципи след такова морално престъпление и Б/Л не заслужава втори шанс, затова истината се разкрива, сватба няма и книгата завършва с Н/Л и А/Н- завинаги заедно. Но я няма тази прагматична линия ,свързана с фирми, богатства и др. На Киво му е трудно, едно, защото ситуациите се повтарят безброй пъти,и, второ, защото сценаристите са вплели своята история в авторовата, непрекъснато се люшкат между двете, без да изяснят позиции по нито една от тях.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:39 от dora_st

# 461
# 462
  • "Перла"
dora_st Тен кю дарлинг за края ! Hug

# 463
  • Perla
А за Туба и Къванч си мисля, че е поредната клюка. То вече не остана артистка, която да не му е партньорка Mr. Green А и той нали филм щеше да прави, при това различен, а не любовна история newsm78

# 464
 ooooh! Ох, леле мале, mimola   Laughing Тъкмо ти се зарадвах, че си станала активна зрителка на оставащите 50-тина булюма но ЗП и поглъщаш,  и преглъщащ, и прегръщаш  сложните дилеми на лирическите  ми герои направо от малкия екран, а пък ти..... пак доуточнения в картинки  Wink

Първо, обаче, вие на мене трябва да уточните "как" и  "защо" моето момче го пердашат. Тъкмо се успокоих за синката под окото му и ето  ти  - нови тревоги  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт