ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 865
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
# 436
 JoyЗнаех си аз,че ще влея малко оптимизъм в тъгуващите ни сърца. smile3503

Пръстенът на Сонгюл .  

А сега намерих снимчица с общия им комплект пръстени. Joy

newsm78Колко ли още време ще е нужно,докато единия спре да наподобява другия и обратно.И двамата са попили много един от друг,дотолкова че и до днес продължават да си приличат по доста неща в поведението.А сега и еднаквото им бижу,което изскочи отново след толкова време. Joy

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 19:32 от vikktory

# 437
Хубава вечер, момичета!  Hug

При Киво, гледам, след бразилката, сега, пък, и  Туба се появи на хоризонта.... ние каква я мислим, тя каква стана  Thinking
От  превода на  Неви разбрахме, че с Берен били феноменална двойка, пък с Туба щели да са още по-феноменална..... ooooh!... За това ли  турските и арабски сайтове бълват шаржове и комикси за двойката Б-Б,   newsm78 и обсипват форуми с петиции да видят отново  Сонгюл и Киво в нов проект  Peace... Феновете отдавна показаха коя е ДВОЙКАТА !  Този журналист да вземе да си напише домашното.

Ето  я кандидат-  феноменалната двойка  Crossing Arms .....

# 438
  • София
 newsm78 Ауууууууу ,нова феноменална двойка се задава /така ли ги определят вече ?!/
Момичета ,може би/силно се надявам/ това да е поредният фишек..... newsm78 , Туба в момента снима сериал "Запленяваща сърцето" партнира й Джансел   Елчин /който бе  спряган за бивш на Берен и сега любим на Туба/ и дали е възможно двата проекта да вървят паралелно,като знаем каква е интензивността на снимане в Турция !:naughty:..И ако следвам хронологията на събитията между двете/Берен и Туба/ , съм склонна да мисля ,че е вярно ,това което се пише т.е евентуален проект Киво/Туба ...Да, Туба не е снимала с Киво ...а Берен завърши проекта с Киво , значи е ред на Туба да снима с него  Naughty Знам ли , мисля си ,че между тях двете съществува надпревара и  съперничество Naughty Ще видим какво ще излезе накрая  smile3516

# 439
  • Perla
Ами аз пък мисля, че резултатът Киво/Туба ще бъде същият като Киво/Берен. Защото и тук евентуално биха се сблъскали две мощни егота /така ли е мн.ч. на тази дума newsm78/ , а това винаги е пречка да се получи истинска сплав. Преди време Виктори беше писала ,че Киво и Берен са двама красавци един до друг  и нищо повече. Така мисля, че би се получило и с Туба. Много е красива, обаче и твърде самонадеяна ми изглежда, пък и утвърдено име. Не знам колко феноменални биха били #Crazy

# 440
Трейлър към "72 Участък" с английски субтитри   bouquet

http://www.dailymotion.com/video/xgsxc1_72-koyuy-official-traile … titles_shortfilms

# 441

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:15 от vikktory

# 442
  • Perla
Виктори, докато гледах видеото, най-много ме впечатли погледът на Сонгюл, когато дават съпоставителните кадри с Перла. Аз и преди бях писала, че в определени моменти очите й като че са насълзени /имаше поствани снимки от предаването/. И сега пак така мисля. Особено когато Явуз свири , тя има толкова вглъбен поглед, сякаш си спомня нещо- точно преди това пак има кадри от Перла. Не преставам да си мисля, че има нещо, за което много тъгува newsm78

# 443
 newsm78 Може би това е нещото,за което тъгува-щастливо усмихнатия Къванч и гальовно закачливата Сонгюл Winkи многото целувки... #Crazy

Не вярвам,че някой от двамата изобщо би могъл да гледа безучастно и хладнокръвно тези кадри. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 00:20 от vikktory

# 444
  • Perla
Както и ние, нали Wink Благодаря за хубавото "ЛЕКА НОЩ!"

# 445
  • Perla
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Една снимчица, която май отдавна не сме поствали Heart Eyes

# 446
  • "Перла"
Момичета,малко извън темата!
Някой гледали снощи "Столичани в повече" и ако е ,какво му е мнението за сериала,ще става ли за гледане?

Тенк ю предварително!  bouquet

# 447
  • "Перла"
В духа на темата ни, ви поздравявам:

Тишина

smile3534

# 448
  • Perla
Мимолка, за съжаление не можах да го гледам-само хвърлях по едно око, но мъжът ми се забавляваше Rolling Eyes А и такава горчилка беше в устата ми след ЗП, че и кой знае какво настроение нямах. Като една малка компенсацийка ще поместя още едно откъсче от романа "ЗП" заради авторовата истина за края на  историята между Б/Л и Б/Р след като той иска и решава да се ожени за Н/Л:
" Б/Р си припомни тяхното уютно гнездо на любовта, всички вълшебни думи, които той й мълвеше често-често...Тя бе повярвала в тази лъжа, бе повярвала на всичките му лъжи. Колко горчива измама!...
Мълчаха и се гледаха с небивала омраза...Нямаше никакъв смисъл да стои повече тук-без да отрони дума, тя си тръгна.
 Оставаше и една последна надежда...Може би той няма да я остави да си тръгне просто ей така. Може да се втурне подире й , да я прегърне и да изрече:"...измамата е в този скандал, всичко останало е истина, да , то е единствената истина!" Ала б/Л не трепна, остави я да си си тръгне, без да я удостои поне с един прощален поглед."

# 449
  • Perla
Мимолита Hug Hug  love001обаче бягам, че закъснявам!

Общи условия

Активация на акаунт