Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 951
  • 679
  •   1
Отговори
# 315
Честито бебче на Яна, много радост с малката госпожица!!!

Има хубави протектори за матраци с 35% намаление в магазин Happy dream на Стамболийски (близо до МОЛ-а). За 17 лв. ми излезе, много качествен. Имам и на Бертони от тези леко хавлиенките от горната страна, също ми харесва...

Стискам палци на всички мами, запътили се към родилното. Да пишете хубавите новини!!!!

# 316

Биг Мама недей така, че се депресирах колко много работа ще има като се появи отрочето. Сега като не ми се върши домакинска работа, просто не я върша. Мъжа като се прибере в къщи и дори нищо за ядене да няма винаги може да излезем. Ама с малкия разбойник май ще ми свърши царството.

# 317
Привет,

Simple Smile Честити ни нови бебета Simple Smile А като гледам се задават още ...

Аз снощи нещо се попаникьосах .... без причина ... да не ме пратите и мене за бебе Simple Smile
Просто като си легнах .. и докато заспивам ... защото снощи това и на мен ми отне доста време... и ми се завъртяха едни мисли през главата .... че нищо не ми е готово... че аз май всъщност не съм готова... че още ми е рано ... абе лудница ...А признаци нулеви... ама пуста глава Simple Smile

За кошарките ... и аз съм с Бертони - 2 приятелки са с такива и са си доволни. Не са много по-компактни тези легла, но пък са лесно преносими. Моята е 60/120 и перфектно запълни дупките в спалнята. Видях по магазините че има и по-малки, но те май са за доста кратък период на употреба ... а ние нали все по-практично гледаме да е Simple Smile

Относно прането на кошарките - накарахте ме да се замисля... тези които са я свършили тази работа.... може ли да споделят как?
Аз я разпънах, за да се проветрява, но за пране не се бях замисляла .... мислех за някакво забърсване с влажна кърпа....

# 318
Като заговорихме за кошарки и ние ще сме с кошарка , купихме я вече и е мноооого хубава, препоръчвам ви я http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4631&cat=106

# 319
Добро утро и от мен,цяла нощ кръстосвам хола и между киселините и ритниците си мисля,че и аз не съм готова...всичко е купено,изпрано,почти всичко изгладено,а аз почвам да се шашкам,все едно съм в първи клас...
Да попитам мамите със стаж,гледах едни възглавници ограничители на Бертони и се чудех ще ми трябват ли,какво ще споделите?

# 320
  • Пловдив
ЕмиЧка - аз сега като се загледах ти си вече в 38ма седмица, хич недей се дърпа от срещата с мъника, време ви е вече!! Важното е , че сте готови с багажи и с нагласата- дори да не се развият бързо нещата както Биг мама го описва поне няма да мислите за подробности. При мен пък доста бързо се случи раждането предния път (по-малко от 20ч) - когато и да е НЕКА БЪДЕ ЛЕСНО И БЪРЗО И ЗА ДВАМАТА- БЕБЧЕ И МАМА!!! Чакаме да се разписваш често, каквито и да са новините!!  Hug

nataliaiaia
- ние още сме без възглавничка с малкия , така си спи много добре, единствено съм ползвала такава когато му е бил запушен носа, за да повдига главичката и да го облекчава от стичането на секретите. Иначе аз се замислям за тези възглавнички точно, ама може би след като направи двете годинки, защото той много шава и несе задържа да спи върху възглавницата , а е или над нея, понякога го намирам даже под нея за мой ужас  #Crazy, та незнам доколко са удачни изобщо за бебе. А от обикновените изобщо не съм си и помисляла да слагам- ползвала съм ги в количката  и в столчето за кола като коригиращи стойката и за омекотяване, иначе само ги подхвърля сега из леглата.  hahaha
Това е от мен - нека и други мами споделят!  Peace
Аз днес имам толкова задачи , а как нищо не ми се прави като го няма малкия, иска ми се дя спя цял ден (сигурно е от деня на съня- трябва да е заразно  hahaha) Хубав ден момичета!!!  Peace

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:52 от delilah_qk

# 321
Ето и няколко снимки и от мен това са : количката, кошарата , шезлонг от брат ми за бебчо и моя голям корем.http://aprilki2011.snimka.bg/other/ivelina1983.578735

# 322
Добро утро стискам палци на Емичка. Аз от два три дни имам пробождания и леки болки от време на време но като цяло нищо особенно. Нашата кошара е на Bertoni ето този модел http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6562&cat=106 матрак купихме от Хиполенд съвсем обикновен и протектор също на Bertoni.

Амахаааааааа,вие от нас ли видяхте Crossing Arms Hug.........Не стига че кошарата ни е същата,ами и матрака,а и на всичкото отгоре и протектора...... Laughing Laughing Laughing

# 323
Цоп, ето ме и мен...ама че мрачен ден..изобщо не можах да спя и аз тази вечер Shocked Луната ще да е виновна...100 пъти ставах до тоалетната и сигурно накрая от умора съм задрямала Mr. Green

Емичка, стискам палци за по-бързо и безболезнено раждане Peace

Вчера бях на ЖК и вместо да чуя как след 3-4 дни вече мога да се заемам с домашните си задължения и да почна да се раздвижвам..ми казаха, че като спра магнезия (след 4 дни) и трябвало 2 пъти повече да се пазя Rolling Eyes Раждането щяло да е не много след това...трябвало да устискам до края на месеца...Главата била слязла вече доста надолу (сигурно затова ми се пишка постоянно и ми опъва отдолу, притиска). Получих си всички необходими документи за болницата и сега лягам да мътя Joy

# 324
Здравейте и от мен smile3525 Честито бебенце на Яна много здраве и радост  Hug
Кошарки има в Щъркел цена около 100-110 лв. с две нива и още нещо но не обърнах внимание. Ние купихме кошара за апартамента на моите родители -с люлка, двойно ниво, повивалник, едни /джобчета/чекмеджета/ се закачват от едната страна и даже има музикална въртележка- от Илиянци. Ще я снимам, че е затрупана сега от багажа на бебето. Баща ми идва днес следобяд и ще сглобяват дървеното легло и ще си вземе кошарата. Апартамента ни не е голям и предпочетох дървено легло с чекмеджета и прикрепено скринче към него, така нещата на момето ще са си прибрани и само едно шкафче съм оставила от нашите за одеала, чаршафи и зимни якенца примерно.Кошарата е добър избор за пътуващи двойки, кумовете изкараха с нея 3 години и обиколиха България.

# 325
Narina,Narinaaaaaaaa имаш страхотен Кулинарен Албум ммммммммммммм,аз чак сега го видях и много ама много те Моля  Praynig ако не те затруднява да ми пратиш на ЛС някои рецепти.Или ако искаш ги сложи на първа страничка ако се прияде на някоя мама да има достъп до рецептата.Благодаря ти предварително.  bouquet

# 326
Добро утро и от мен, ние вече сглобихме дървеното легълце и шкафа (аз съм си нетърпеливка и обичам да се подготвям от по-рано), освен това изпрах и изгладих всички дрешки на беба, преварих шишетата, изпрах шезлонгчето,столчето за кола и количката (малко съм "Монк" в това отношение Wink ) и сега чакам...... не съм стегнала единствено багажа за болницата, но днес мисля да го направя. Да ви питам необходимо ли ми е брачното свидетелство?

# 327
Здравейте момичета,

Май тая Луна нещо обърка нещата-Теди спа много лошо, голямо въртене и бутане беше-аз спах още по-лошо от нея, цяла нощ корема ме свиваше..някакви странни мисли и мен ме налегнаха, а на всичкото отгоре сутринта ми стана много зле-виеше ми се свят, причерня ми-абе изкарах си акъла..сега вече съм по-добре ..
Надявам се при вас да не е .така и всички да сте ОК.

Отивам да полегна малко-по-късно ще се включа отново!

# 328
  • София
Здравейте коремчета  Hug,

Супер ...имаме си ново бебенце  newsm44 i_ana81, честита ти дъщеричка Емилия! Да е много здрава и послушна хубавица, нека е щастлива и много да ви радва!

Кате, малката госпожица Елица е голяма сладурка! Прави масаж на коремчето с цялаадлан по посока на часовниковата стрелка, това облекчаваше навремето моята дъщеря, дано помогне и на малката сладурка.

Мирта, добре, че си запомнила линка с клипчетата за болниците   bouquet  Hug , за да го кажеш при нужда, че аз вчера се отдадох на пререждане и подреждане на гардероби и не ми остана време да вляза да ви направя компания.
mama_lia    вземи си брачното свидетелство, така ще удостовериш пред длъжностното лице в болницата, че имаш граждански брак с таткото и не е необходимо да припознава детето ви.

При мен нищо ново, бебка все така чевръсто ме информира по цял ден за присъствието си, даже като я возя по стълбата нагоре надолу пак не мирува  Laughing
Сега отивам малко на пазар, че трябва да се хапва нещо и продължавам с подреждането на моите неща в гардероба и прането за бебка, че мисля до другата седмица да съм си приготвила аболютно всичко и да ми е спокойно вече.
Стискайте бебоците на топло колкото можете, не се преуморявайте, има време да се гушкате с тях. А на който бебок му дойде времето да ни се представя, да излиза жив и здрав и щастливите мами бързо да ни радват с хубава новина.
 Hug и до скоро.

# 329
  • София
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!  bouquet Hug

Ние сме още 2 в 1 и чакаме. За сега нямам признаци за раждане, но.....скоро ще е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт