Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 910
  • 679
  •   1
Отговори
# 540
Честито бебче Марти на мама Веси !!! Да са живи и здрави, и скоро в къщи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 541
Диди би ли ми помогнала??? исках да си прикача един албум под подписа, но не мога да го преименувам...и си стои веб адреса....и понеже видях че ти така си закачила видео материали, реших че ще можеш да ми помогнеш  Simple Smile мерси  newsm51

# 542
  • Plovdiv - Thessaloniki
Добър ден и от мен и Честита Пролет!
Честит Мартин на Марева - да расте здраво и силно дете!
Честита рожденничка на San_ya !
Вида - всичко ще е наред, с теб сме!
Лек ден от мен, в очакване на нови бебенца! Wink

# 543
Момичета, благодаря ви за пожеланията, много сте мили.  Hug  Hug  Hug

Честита първа пролет и честито първо овенче на Марева. Да е жив и здрав малкият Мартин!

San_ya, да ти е жива и здрава малката принцеса Ели!

Вида,  стискаме паци!

# 544
  • София
Честито бебче Мартин на мама Mareva!!! Да са живи и здрави и винаги безкрайно щастливи!!!

# 545
San_ya, честита ти рожденичка! Да има безгрижно и щастливо детство и да е най-прекрасната кака на малкото слънце, което ти пожелавам да се появи Април този път Hug

brown_eyes, аз бях пуснала линка с повече инфо за лекцията, но ето го пак ТУК. Хайде идвай с мен!

Madlene, като си редактираш профила, най-отдолу има Заглавие на web страница (слагаш както искаш да се вижда името) и Адрес на web страница (слагаш линка). Аз така съм го сложила моя.  Hug

Nelinka20, къде е балеринката от аватара ти? Толкова ми харесваше! Джей Ло ли я изплаши и избяга  Laughing  Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:24 от LadyDiDi

# 546
delilah_qk Доколкото помня преди година и осем месеца в Окръжна б-ца ми искаха само Л.К. на ММ без свидетелството за брак. И то не на изписването, а ден два след секциото, защото тогава жената подготвяше документацията за общината. Те в окръжна си ги пращат директно в съответното кметство, таткото само отива с Л.К. на майката и ги взема след 10-тина дни май беше.
Честита радост на Емичка, да са живи и здрави.
Мони браво на Бо колко е пораснал.
San_ya Аз ще раждам секцио пак, но ме притеснява факта, че е стрептококова инфекцията.
deny1104 А какви глобули ти изписаха. На мен доктора ми каза да си слагам Гино певарил към 30 март , ама още не ми беше излязъл резултата, затова явно ще ги смени.
Edward_fenka1Може да се повтарям, но те поздравявам за куража и ти пожелавам успех.
elety333Добре дошла.
ErriaИ на мен ми казаха да си избера дата между 5 и 10 което е раничко , а аз като че ли взех да клоня към 11, че и ние сме малки май.
Да и е честито съкровището на Mareva

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:28 от sosmy

# 547
Честито на Марева за новото ни попълнение.Нашия регион добре се отчете.Да ви е жив и здрав малкият манекен.

Честита Първа Пролет на всички!

San_ya,честита ти рожденничка.Да е много послушна и усмихната! ИИИИИИ...моля тези сладкиши да не ги виждам,че ей сега ще паля колата да ходя за торта. Naughty

Аз снощи бая си мислех,че се започва-такива болки имах,а то се оказа -разстройство JoyТази сутрин съм в кондиция и смятам,че бебока ще чака,а и се приготвям да пътувам в края на седмицата,та да не ми разваля плановете! Mr. Green
Днес е много студено и ми е ено мързеливо,а вече изгладих 2 перални и даже изчистих и се изкъпах..е сега съм гроги...боря се за тиквен медал май аз... #Crazy.
Хубав ден ви желая и чакам с нетърпение новите бебоци!

# 548
Честито бебче на Марева!!!

Честита първа пролет!!!

Аз снощи пак не можах да спя, имах и някакви тип "менструални" болки и реших, че бебка вече подготвя терена Crazy Ама заради този магнезий дето го пия още и ме хвана страх...Днес и утре съм на 3х1, после един ден 2х1 и край Peace Сутринта в 5:30 станах да закусвам Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:39 от Narina

# 549
първа пролет ... къде е ... Sad

Честито ни ново бебче Simple Smile

Аз хич не бързам да раждам още... добре ми е така 2 в 1, надявам се и на бебо да му е добре.
Тези дни танцува - дупе в дясно.. дупе в ляво... ама се усеща че е тясно вече Simple Smile

аз почти нищо не успявам да свърша през деня ... тотална загуба на координация...Sad

За лекцията в сряда в The Mall - и аз планирам да я посетя. А и времето почва да се затопля май от утре ... Simple Smile Може да се изчакаме отвън Simple Smile

За посоката на лежане/спане - аз не мога само в ляво - въртя се по цяла нощ... а лекарката ми каза в ляво .. .е няма как да стане Sad

Никой не сподели как е прал кошарката? ние я разпънахме преди доста време - да се проветрява и мислех да я позабърша, но видях тук че някои я перат... как?

А сега да се раздвижа .. преди пак да съм заспала Simple Smile

# 550
Диди мерси, точно така пробвах и преди но не се появява под подписа  newsm78 ще пробвам пак по късно може пък тогава съдбата да е по благосклонна към мен  newsm62

# 551
И тук да честитя малкия Мартин на Марева! Да им е много здраво и щастливо детенце!!!

Честито и на другите мами, които не съм отбелязала. Много щастие на всички!!!

Аз скоро не съм писала тук, но си ви чета и все пак ми е по-лесно да следя във фейсбука, че тук се пишат страниците с минути, не с часове  Heart Eyes

При мен гледам повече да лежа, че нали ми казаха, че съм с 1см разкритие, а трябва да устискаме поне още 2 седмици живот и здраве. Гледам да излизам, когато мога набързо да купя нещо, че не ми се разчита на бабите, ако нещо стане по-рано. И така. Общо взето това е, бебата е супер активна последно време направо ми спира тока, ама по-добре така Simple Smile

Честита първа пролет на всички и красив като нея завършек на това, което сме започнали!!!  Laughing    bouquet  bouquet  bouquet

# 552
Честита първа пролет!

Честито ни пролетно бебче Мартин,да е жив и здрав и да порастне голям и силен мъж,а на мама Марева бързо възстановяване!

San_ya , ЧРД на дъщеричката, да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Честит рожден ден на патерички на Меги, много здраве и леко раждане!

Вида, стиснати палци и от мен  Peace

Аз също мисля да отида на лекцията в сряда, стига малчо да не реши да излиза, ще се радвам да се засечем там.

Хубав и спокоен ден коремчета  Hug

# 553

Никой не сподели как е прал кошарката? ние я разпънахме преди доста време - да се проветрява и мислех да я позабърша, но видях тук че някои я перат... как?

Аз кошарката на каката съм я прала с четка, като я топя в разтвор на вода и бебешки прах и после само с чиста водичка с четката, минавам няколко пъти и накрая едно сухо парцалче да попие излишното. Суша или на слънце или под струята на климатика! Само така става според мен, но още не съм я подготвила за идващото ново попълнение, просто чакам по слънчеви дни, че сега освен стандартните задължения за друго не ми идва муза в това мрачно време!  Weary

# 554
Честит бебчо Мартин на Марева!!!
Нека в жив и здрав и да расте щаслив и обичан!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт