Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 905
  • 679
  •   1
Отговори
# 555
Как смятате, колко дни след спирането на магнезия би могло да започне раждането?  newsm78 Вашите лекари казаха ли ви?

# 556
Ей голям кеф,отварям сайта и пак ново бебенце!

Mareva честит ти син!Леко въстановяване на теб и бързо изписване ви желая!

Вида ,ти вече може би си в болницата,но на запитването ти за водите
моите започнаха да изтичат в 4 през ноща,първо по съвсем малко а после се усилиха.Веднага отидохме в болницата,а болките ми започнаха към 7 часа. Не се притеснявай с теб сме и чакаме ново попълнение!

Аз вече съм в 37 седмица и давам на бебо зелена светлина Hug И без това толкова ми тежи и той е толкова ниско че не мога да мръдна.Шавне ли ,ако съм права ,заковавам на едно място,защото е ужасно и чакам да отмине.До тоалетната съм по 100 пъти за по 2-3 капки Sad

San_ya честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и много да те слушка!

И на всички мами ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ И ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОВНЕТАТА

# 557

аз почти нищо не успявам да свърша през деня ... тотална загуба на координация...Sad

Аз съм същата. Мозъка ми е на пихтия. Не мога да се концентрирам за нищо, само манджата ми е в главата.  И понеже имам да свърша още няколко неща (административни), не давам на беба да се ражда преди 5-ти  Mr. Green

# 558
Здравейте. Да се включа за контракциите: от четвъртия месец съм с ужасни контракции, стягания в кореме почти денонощно, изпила съм промишленни количества магнезий, нош - спа, но ефекта беше нулев. Според доктора ми съм късметлийка че устисках до тук. Няколко пъти спешно в болница, но отказвах да ме приемат, непрестанно лежане- абе с две думи кошмар. Най големият ми кошмер беше котаго доки ми каза в началота на март да спирам хапчетата че много ще кървя, пък каквото стане. И какво мислите се случи спрях магнезия и спряха контракциите, няма контракции, няма стягания. Аз едва ли не бях сигурна че да 1 седмица ще родя, но уви обратен ефект. Така че мили дами не се притеснявайте спирайте хапчетата смело пък каквото стане, а и не забравяйте че контракциите са до голяма степен на психическа основа. И когато си кажете е вече и да родя не е фатално и хоп.............всичко спира. А между другото скоро един лекар след като споделих с него притесненията си че спирам хапчетата ми каза: магнезии се пие най-много 10 дни и ако не подейства просто няма смисъл да се пие през цялата бременност-ефект нулев. Така че ако сте пили магнезий и сте имали контракции не се страхувайте да го спрете-няма да ви се отрази. Поздрави и целувки от мен.
О забравих/толкова съм разсеяна/ честито на всички мами които вече гушкат бебчетата си. Да са живи и здрави и много да ги слушкат, а на останалите мами честита първа пролет.

# 559
  • Къде ли не...
Здравейте!!!!Честита пролет   Flowers Bouquet lovekiss
Честито бебенце на новата ни мама - Марева!!! Пожелавам му здраве и щастливо детство!!! Flowers Four Leaf Clover
Вида, стискам  палци!!!  Hug

Аз не съм много редовна в писането, но си чета и се вълнувам с вас... Ние сме добре, и на мен ми казват, че бебето ще се появи по-рано, но и ние не сме свършили с подготовката и затова му казвам да си стои на топличко Laughing Иначе днес ще се отдам на  clean clean wash  и newsm71. Имам да купувам още работи за болницата, а и дрешките не съм изпрала. Но съм спокойна и ми е едно такова лежерно настроението в този мрачен ден. Иначе вече всяка седмица сме на запис на тоновете, така че следим бебо. Целувки на всички ви и много стиснати палчета от мен  fingerscrossed Flowers Sunflower

# 560
Честито момченце на Марева!Бъдете живи и здравии много послушни!
Вида- очаквам хубави новини от теб!
Честита пролет!Дано по- скоро се покаже пролетното слънце.
Аз тази нощ поспах Simple Smile Сутринта изпратих мъжа ми за Правец и пак легнах и спах още 2 часа. Сега съм друг човек!
Днес мога да се отчета и с професионален успех. Сайтът ми сключи първи договор за информационно обслужване. Сега очаквам паричен превод,съвсем на време Simple Smile
Относно лекарствата, по съвет на моя братовчедка, която е акушерка преди 1 седмица спрях желязото, защото хемоглобина вече ми е 120, което за мен при нормални обстоятелства е много. Каза да продължа след като родя, защото често и приема на желязо води до по- едър плод.
Магнезий от назначавнето му си пия 2х1.Контракции нямам отдавна. Утре съм на консултация, та ще видим дали ще го пия още. Витамини пия от дъжд на вятър. Почнах обаче Арниката.
Щях да забравя Сан ИА- ЧРД на твоето детенце! Пожелавам ти да ти носи много радост!

# 561
Честити ни бебенца, аз тази сутрин ходих да захраня вампира в клиниката с прясна кръв-Направо се чудя какво го правят това количество newsm78. Бебочка е много активна и се разходихме малко да я успя ама като седнах на компа и хайде пак newsm32
Дайте акъл с какво да почистя леглото, че ми мирише на лепило, а не ми се мести да спя сама в друга стая-таткото каза ти си луда на нищо не мирише, ама аз съм като върколак от как съм бременна smile3514 все на нещо ми мирише Joy До тук съм го минала с Медикс гел за мебели и лимонов препарат за паркет Thinking
http://aprilki2011.snimka.bg/baby/desi.578262
Честита пролет

# 562
Да честитя и тук на Марева, да е жив и здрав Мартин!   bouquet

честита Първа Пролет на всички!

Вида, успех, очакваме новини!

И Блуменце май за е днес или се бъркам?

Сан_я, честита рожденничка!   bouquet

Edward_fenka, аз също те поздравявам за амбициите ти, продължавай все така!

elety333, добре дошла  Hug

Мирелка, няма страшно, нищо му няма на бебето, а и аз съм чувала, че е нормално да ти тече кръв от носа. На мен ми се случи 2-3 пъти. А за венците да не говорим...като в касапница е сутрин в банята Simple Smile
Харесва ми цвета на количката ви, хубав е Simple Smile Според мен е унисех, не само за момченце.

Аз вчера изпрах и предпоследната бебешка пералня, остана само една половин с бели неща. После ще ги прибера в торби и оставя на майка ми да ги глади. Тя идва след 3 дни и нямам търпение Simple Smile Само ми натяква, че много съм чистела и оправяла за бебето и не съм и оставила нищо да прави. Затова и оставям да глади + да изчисти прозорците хехе  Grinning
Изчистихме и подредихме детската вчера, ММ ще монтира кошчето за кола...в колата, да си чака там и остана само да подредя килера, за да намеря място да слагам количката там когато сме си в къщи.
Иначе, не ми се ражда още. чувствам се много добре, даже сега последният месец е най-добрият ми месец, с много енергия, не се спирам  Grinning Корема не ми тежи въобще, все още забравям за него понякога....Болежки нямам, само киселини отвреме на време, но вече сме си свикнали  Grinning

bvl, честит договор, бизнес-мама Simple Smile

# 563
  • Сопот, Пловдив
Да е жив и здрав бебе Мартин на мамa Весела!   smile3525  ylinfant baloni

Момичета, Честита Първа Пролет! При нас щъркелите се оказаха точни като часовник и на деня на астрономическата пролет бяха населили полето под нашия блок!  Grinning

Uploaded with ImageShack.us

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 14:07 от Rois

# 564
Честит син на Марева, да е жив и здрав, много да радва мама и тати, да носи много гордост на семейството! На мама бързо възстановяване и скоро да се прибират при тати!
Момичета Честита ви първа пролет! Дано да е изпълнена с много красиви и незабравими спомени!
Вида стиснати палчета и от нас, скоро да ни зарадваш с добра новина!

# 565
Сабинче, много яка снимка!

# 566
  • София
Здравейте мами с коремчета,
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ и да ни донесе на всички най-прекрасното нещо на света - нашите дългоочаквани сладки бебоци!

Честито бебе Марин на Марева! Много да радва мама, тати и всички близки и роднини, нека расте здрав и щаслив!

San_ya , Честит Рожден Ден  nbirthday на дъщеричката ти, нека бъде здрава и добра кака и има весело детство!

Вида стиснати палчета и от мен!

Днес ще кроя чаршафчета за бебка, хайде до скоро коремчета и хубав ви ден!

# 567
  • Сопот, Пловдив
Сабинче, много яка снимка!

Това беше първото нещо, което видях като се събудих сутринта, леглото ми е до прозореца!  Grinning

# 568
Честита рожба на Марева! Да са живи и здрави! bouquet

Честита рожденичка на San_ya! Много здраве и безгрижно детство!  newsm59

На мен днес ми е мнооого каръшки ден...първо ми се развали ципа на якето, а тук духа ужасен вятър. После като отидох в лабораторията мацката ми взе кръвта и урината, и накрая ми сервира, че другото изследване не го правят в тяхната лаборатория, та да отида в друга! Е, викам защо не казахте в началото, направо да си ходя в другата...не ми е за 2-та тъпи лева дето ги взимат, но защо да се разхождам после за резултати на 2 места?!?!? Ама на кой му пука?! Много се ядосах!  #2gunfire Отидох и до другата и реших да се помоткам в Мол-а за успокоение на нервите...влязох в ДМ и си взех 2 нещица за бебо - комплектче за маникюр  Crazy и торбичка с черешови костилки против колики.
Аз също съм адски некоординирана и имам чувството, че изобщо не ми върви... Tired Стига съм се оплаквала, да не развалям повече приятната обстановка...Само мисълта, че след обед съм на запис и ще видя бебо ме кара да се усмихвам... Blush

# 569
NATALI Аз спрях магнезия преди 2 седмици и нищо не се е случило,макар че моята умна лекарка ми го предписа 3 по 2 и си го пих така 3 седмици...А после ме пита ,,Ти нали пиеш 2 по1; и аз така се ококорих както и да е спрях го от раз.....ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МAREVA!!!! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт