Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 895
  • 679
  •   1
Отговори
# 570
marce78 , тя твоята докторка беше уникална.... Laughing

# 571
  • Варна
Честит Марти на Веси и тук! newsm30

Честита да ни е Първата пролет и да се "разпъпят" тумбачетата ни с най-прекрасните и уханни цветя - нашите деца! newsm51

Ние вчера с ММ направихме голям бебешки пазар и противно на нагласата ми, че бях привършила с прането и гладенето, сега се очертаха поне още 2 перални на хоризонта... Whistling

Честита рожденичка на Саня!
  bouquet

А за bvl специални поздрави за контракта! Като човек от онлайн браншa (не съм споменавала май, че съм digital PR / copywriter / online marketer по съвместителство  Mr. Green), знам колко е важно да видиш, че трудът ти дава първите плодове, а онлайн конкуренцията е жестока!  bouquet  bouquet  bouquet

# 572
  • Sofia
Събина, страхотна снимка! Ще ти е щастлива цялата година!!!!!! Някои ми беше казал, че колкото повече щъркели видиш, толкова ще ти е по-щастлива годината!

# 573
Момичета благодаря за хубавите думи относно моите начинания извън бременността. Много съм развълнувана, защото винаги съм работила за друг, а сега започнах нещо свое. Разбира се разчитам и на партньор, защото сега не мога сама да се справям. Дано само дините не ми станат много, защото по един проект трябва да изработя и видеоклип.Слава Богу, че през годините си изградих добър екип.
Момичета, не че искам да ви дразня Twisted Evil, но аз май съм готова с всичко. Вчера дори си приготвих и моите дрехи за изписването. За бебка всичко е изпрано, изгладено и прибрано. Кошчето е оборудвано и добре увито да не се праши, столчето за кола е изпрано и прибрано. Само количката трябва да ни дадат.
Вида, вече доста време не се е обаждала, май ще има новина Simple Smile

# 574
Честито на новите майчета,   добре дошли на новите бебета!
Честита първа пролет!
Момичета, по-спокойно, не се шашкайте толкова от всичко. Магнезият не е от такова значение, все пак той си е хранителна добавка и спирането му не води до започване на раждане. Даже много майчета преносват.
Виж, гинипрала е друга работа - спира се постепенно и ако има контракции, може и да започне раждане. Но пак не е задъжително.

А за чистенето на мебелите и специално на леглото - колкото по-малко препарати, толкова по-добре.
Моята препоръка е чистене само със сапунена вода (ако изобщо е необходимо), влажен парцал, а най-добре с парочистака, ако материалът позволява.

# 575
baroneska, да знаеш, че и аз взех да се замислям над действието на този магнезий, защото и при мен ефектът се оказа нулев...и вчера се зачудих дали като го спра няма и контракциите да спрат newsm78 Днес говорих с лекарката си тя каза, че магнезият се излъчвал от организма за около ден...това според мен значи, че след два-три дни раждането не е проблем Peace А аз като си помислих, че трябва седмица да чакам (според ЖК) и ме хвана страх. Все пак се надявам поне още малко да почака бебка.

# 576
Честито бебче на Марева,да е жив и здрав и много да ги радва цялото семейство  newsm30 Предположих аз,че може нещо такова да се е случило затова и попитах вчера за нея.Изненадите май сега започват.Вече изчезне ли ми някоя мама от погледа и ще знам къде е  Wink Честита ни и първа пролет мамчета пожелавам на всички ни да сме красиви,щастливи и както дръвчетата и цветята разцифват така и ние и един по един щъркелите от снимката на Сабинчето да долети при нас и да ни донесе по един хубав пролетен подарък. newsm51 San_ya честита ти рожденничка да расте много красива и послушна и с безгрижно детство bdbaloni

# 577
Да се включа и аз на хоризонта  и тук Simple Smile
Честито мъжле на мама Марева - голям немирник се оказа Мартин, но щом са добре, значи всичко е наред! Да са живи и здрави и много, много щастливи! Бързо възстановяване на маминка, а Марти да наддава грамчета  и да се прибират вкъщи!
Честита ни пролет и сега вече постепенно е време щъркелите да ни донасят бебоците - по ред на номерата!   bouquet   bouquet   bouquet
За потичането на кръв от носа исках да споделя, че и  на мен ми се случи няколко пъти, но и според моя доки е нормално и не следва да ни притеснява.
За спирането на хапченацата - магнезии, желязо и компания - и аз съм на това дередже и съм предприела първи стъпки по намаляването, до края на седмицата ще съм ги спряла  и после каквото дойде вече.

Да ви споделя нещо забавно - реших да си направя залагания кога се очаква да се появи моя бебок според изчисленията на близки и познати и резултатът е следният:  2 предположения за края на март - 25 или 27 - понеже са много скоро ги игнорирам  #Crazy, две за една и съща дата - 01.04 - тук вече почва да ми харесва, две за 07.04 + че това е и моето желание  newsm68 - пък да видим дали ще познаем  и останалите клонят към термина ми - 11, 12 и 15.04. или около него - най - забавното е че всеки има своите доводи за дадените предположения - много се смях като ги слушах Simple Smile)).Ще видим кой ще излезе прав на финала.
Вида, нека и тук да ти дам едни стиснати палчета и в очакване на хубавата вест.
Както и Събинка е показала - щъркелите като дойдоха и наистина почнаха да носят бебоците, които изкачат един по един  smile3501 newsm44 newsm68
А за нас няма с какво да се похваля - ние си риткаме много, имаме си леки болежки, но иначе сме си добре засега 2 в 1! Чакаме си легълцето с нетърпение, което трябва да дойде утре и май е това за сега.
А сегааааа бегом марш към хладилника, чеееее вече сме много гладни  newsm64 newsm55  food002

# 578
elil, DiDi, може и да дойда на лекцията. Ще ви кажа със сигурност утре. Притеснява ме това,че напоследък като гледам разни клипчета на тема раждане и т..н. ми става едно такова спечено и ме е страх да не предизвикам ранни контракции. Това единствено ме възспира. Ще помисля и утре ще ви кажа  newsm78

# 579
Честита първа пролет !
Нека слънцето постопли кормчетата ни и да ни даде сили за предстоящото важно събитие.
Честито и на мама Марева

Исках да споделя за Арника защо се налага да се пие преди и по време на раждането - при излизане на плода в тазовата част се затискат и могат да се наранят някой кръвоносно съдове . Мисля че това е главно причината поради която се налага да се приема / поне това ми мина през ум /

Кошарката и на мен ми дойде в повече като я разгъвах - направо полудях и си помислих чак че е развалена , мъжо дойде и я опъна за една минута а аз цяла седмица я ръчкам отвсякаде - ама толкова ми бил бременният мозък - трябвало хубаво да се опъне / а и взехме по евтина на чиполино /
Мисля само с мокра кърпа да я обтрия цялата - все пак бебока ще стой върху матрак и чаршафче - не виждам смисъл чак да се мисли  кой знае колко за дезинфекция като на пеленка примерно....

# 580
  • Plovdiv - Thessaloniki
Да кажа и аз за магнезия - моя доктор ми каза да го спирам отсега,  а аз от другата седмица влизам в деветия месец, и каза че може и да родя сега, въпреки че е желателно бебчо да стане 3 кг и тогава да излиза. Смятам да се пазя пак и да не се претоварвам, а и днес ме е хванала някаква настинка, къде я хванах, като почти не излизам от вкъщи. Затова по-добре малкия да стои на топло докато се оправя.
Събинче, ти сигурно вече свали мартениците, ами ние къде ще видим летящи щъркели, че да ги махнем.  Crazy
Диди, балеринката я оставям за твойта щерка, аз трябва да свиквам с колички и пистолети  Wink, но за сметка на това пък в болницата ще съм издокарана напълно в момичешкия цвят - розова нощница, розов халат и розови чехли, подарък от лелята на мъжа ми.  Grinning

# 581
elil, DiDi, може и да дойда на лекцията. Ще ви кажа със сигурност утре. Притеснява ме това,че напоследък като гледам разни клипчета на тема раждане и т..н. ми става едно такова спечено и ме е страх да не предизвикам ранни контракции. Това единствено ме възспира. Ще помисля и утре ще ви кажа  newsm78

е хубава работа ... тези вълнения и аз ги имам Simple Smile ще си хлипаме заедно Wink аз от най-малкото и аха да ревна.. ама на обществени места се контролирам Wink за разлиак от вкъщи Simple Smile
не се спичай ... Simple Smile неизбежно е - ще ни се случи нещо прекрасно Simple Smile

Ако това само те спира ... не го мисли а ела ... много ободряващо действа срещата с други бременни всички сме на един акъл Wink

А после, ако не бързате, може и един обяд да си спретнем ... и без това сме в зоната с манджите Simple Smile

# 582
не съм писала отдавна - честити бебчета на всички вече щастливи майки и успешно раждане на нас, на които това все още ни предстои!

момичета, измислихте ли вече имена? ние с мъжа ми сме още на изходна позиция по този въпрос, нито едно мъжко име не ми харесва Blush Blush колко именници съм прегледала досега, бедна ви е фантазията!

# 583
  • Sofia

момичета, измислихте ли вече имена? ние с мъжа ми сме още на изходна позиция по този въпрос, нито едно мъжко име не ми харесва Blush Blush колко именници съм прегледала досега, бедна ви е фантазията!
Добре дошла в моя отбор! И аз изчетох всички именници и сме до под кривата круша. Надявам се малката да не остане без име Mr. Green При нас проблемът е, че не я кръщаваме на никой и автоматично отпадат 4-те букви на бабите и дядовците. Всяка вечер чета имена и има чувството, че вече нищо не ми харесва.

# 584
  • Бургас
Ето,че и първото овне си показа рогцата  Mr. Green Честито бебче на Марева!
Вероятно и второ е на път...стискам палци за Вида  fingerscrossed
Честита първа пролет на всички!

За нас неродилите остава да си чакаме щъркела и дано донесе на всяка точно това,което си е поръчала  Party

Момичета,да ви питам,някоя ползвала ли е от перящите подплънки за гърди на Авент.Харчат ли се много и дали си заслужава.Аз съм си взела 30 бр. за еднократна употреба,но се чудя дали после да не си взема от перящите  newsm78 Ако някоя е ползвала,моля да сподели  Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 15:42 от honey_bs

Общи условия

Активация на акаунт