Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 894
  • 679
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тъкмо и аз това се сетих, че започнахме с овенчетата!!!  Hug Hug Hug

# 586
добър ден искам да ви се оплача Ходих днес на ЖК и влизам в кабинета и лекарката ми каза че съм била закъсняла с 10 мин и ме върна каза да ида утре седнали в кабинета и пият кафе!!! Обясних и за кръвта от носа и че 5 минути ми течеше а тя ми каза че била съм го чоплила а аз и казах че не съм го пипала събудих се защото усетих че ми тече нещо и тя ме изгледа и ми каза ела утре!!!! И така понеже закъснях с 10 мин ме върна #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 587
добър ден искам да ви се оплача Ходих днес на ЖК и влизам в кабинета и лекарката ми каза че съм била закъсняла с 10 мин и ме върна каза да ида утре седнали в кабинета и пият кафе!!! Обясних и за кръвта от носа и че 5 минути ми течеше а тя ми каза че била съм го чоплила а аз и казах че не съм го пипала събудих се защото усетих че ми тече нещо и тя ме изгледа и ми каза ела утре!!!! И така понеже закъснях с 10 мин ме върна #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ееее....как ме е яд на такива, които се правят на велики #2gunfire  все едно те никога не закъсняват

# 588
  • Русе
Еееее каква е тая лекарка бе ужас!
Понякога си мисля, че нищо човешко не е останало в някой хора, да не говорим, че са лекари,а в случая и жена  ooooh! Не си хаби нервите  Hug
Честито на новодошлите бебенца, и техните родители   bouquet  bouquet  bouquet

И честита първа пролет на всички!!!

# 589

ееее....как ме е яд на такива, които се правят на велики #2gunfire  все едно те никога не закъсняват
и седнали в кабинета на кафенце и играят карти на компютара направа побеснях

# 590
  • Plovdiv - Thessaloniki
A mirelka_123456 тая докторка е да и взимат разрешението за работа - как така ще се държи с бременна жена  #2gunfire нали се е клела да помага, а не да пъди. След като родиш живот и здраве по-добре я смени, не си заслужава да хабиш нерви и друг път по нея. Как се възмутих! #Cussing out  #Cussing out #Cussing out

# 591
Мирелка, ужасно...ако имаше къде да се оплачеш?

Shneee, и ние сме така под кривата круша с имената, нищо не си харесвам, напоследък обаче клоня към Райли или Максим..ама пак не съм сигурна Sad А и ММ е проблемен, той пък нищо не харесва, да не било традиционно, да не било популярно, че уникално да било, то вече няма уникални имена...

# 592
На такива не трябва да им се мълчи, а мило да им се обясни, че са идиоти и че не трябва да се държат така с хората. Не се натъжавай, Мирелка, това са неудовлетворени и злобни хора.

Аз днес се престарах, за пореден път, с ходенето. Излязох в 8 и се прибрах в 11 часа, при това с 4 торби, че мъжа ми е рожденик. Вчера покрай историите с портмонето не му бях взела ни подарък, ни нищо, та днеска направих ранен шопинг из мола, беше много спокойно хихи.

Снимки на почерпки няма да слагам, нека здравият разум надделее над тортите. Wink

Запис на тонове в Шейново - 20 лв. Обадих се преди малко, мацката беше много любезна по телефона.

Идвам в сряда в Мол-а, кажете как ще се познаем Simple Smile

Поздрави от мен, чакам слънце и тогава ще пера бебешки работи, това време хич не ме вдъхновява.

# 593
днес си мислих да ида да се запиша при друга АГ но то неостана време за кога!!!!
трябваше още от началото да се откажа аз съм в неведение за бебето само тоновете му слуша до сега 2 пъти ме е гледала на видеозон аз даже незнам колко тежи много е несериозна!!! Направо ми се плаче дано всичко е наред че после да му мисли тя #2gunfire

# 594
Ох, егати лекарката! А колко време иначе ти отделя, защо не настоя да останеш!!!

Съни, честит ти рожденик!
А за Шейново вече ме побъркват - едни казват 10, други 20, трети 30 лв за тези тонове... аз имам час за 30ти, ти?

За лекцията в сряда в The Mall предлагам да се чакаме към 9.40 някъде, да се съберем и разпознаем и така да отидем. А много ясно, че после ще има хапване и пийване, а защо не и малко шопинг  Party

# 595
Ох, егати лекарката! А колко време иначе ти отделя, защо не настоя да останеш!!!

Съни, честит ти рожденик!
А за Шейново вече ме побъркват - едни казват 10, други 20, трети 30 лв за тези тонове... аз имам час за 30ти, ти?

За лекцията в сряда в The Mall предлагам да се чакаме към 9.40 някъде, да се съберем и разпознаем и така да отидем. А много ясно, че после ще има хапване и пийване, а защо не и малко шопинг  Party

за 10-15 мин и ме е прегледала колко пъти и казвах ами на видеозон няма ли да ме гледаш ами др път и така все другия път или пък сега е счупен все нещо измисля много злобна жена е като ми взима кръв ме боде така че все едно си и взела имането!!! то защото ако и дадеш пари ще е различна ще ти се маже ще ти се лигави но щом е без пари не ги интересува ти какво искаш

# 596
Мирелка,
ама и ти си много кротка. Аз сигурно щях да спретна порядъчен скандал и нямаше да позволя да ме върнат.
Ако си притеснена, според мен можеш да си направиш консултация в болницата, където си решила да раждаш, особено ако си си взела вече документите за раждането.

# 597
  • Варна
mirelka_123456 съжалявам за преживяването, но по закон имаш право на 3 видеозона. Може би накрая  ще те гледа пак. Дано.

# 598
да ви се похваля и с нещо хубаво днес поръчахме много  хубаво легло ето това самоче в малко по тъмно розаво http://krasivdom.com/2010/03/01/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D … 0%B5%D0%BB%D0%B8/ и го очакваме  след 5 дена мн се радвам Crazy

# 599
Лейди Диди, 20 лв ми казаха по телефона от самото Шейново. Може те самите да не знаят точно, нали им смениха ценоразписа наскоро.

Утре в 16 часа съм, т.е на 22 март.

Какво ще рече да се чакаме "отпред" - пред мола ли? Като измисля какво да си облека, ще ви кажа хаххаах

Мирелкаааа, леглото е приказно, приказноооооо Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт