Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 987
  • 679
  •   1
Отговори
# 285
Аааа,Биг мама,недей така ме стряска Laughing
Аз продължавам да имам болки,слаби...Започнаха да стават регулярни,но са през доста голям интервал,та затова няма да бързам да ходя към болницата...А и не искам!!!Засега ще чакам да ми мине,макар че вече 3 дена съм без тапа,а и с тези болки,май-май дойде момента,нооо ще чакам още...Хем ме е страх,хем не ми се ражда още...

# 286
Честито бебче на мама Яна да расте жива и здрава и много да слуша. За кошарите ние също си взехме преносима  даже вече я изпрах и много бързо изсъхна сега е готова само чака бебчо да го настаним в нея. Днес и аз доста се поразходих насам натам и много странно но не се изморих много сигурно вече съм направила мускули от цялата тая тежест .

# 287
Аааа,Биг мама,недей така ме стряска Laughing
Аз продължавам да имам болки,слаби...Започнаха да стават регулярни,но са през доста голям интервал,та затова няма да бързам да ходя към болницата...А и не искам!!!Засега ще чакам да ми мине,макар че вече 3 дена съм без тапа,а и с тези болки,май-май дойде момента,нооо ще чакам още...Хем ме е страх,хем не ми се ражда още...
Не се бой.И това ще мине. HugСтрах не страх няма как да го държим все вътре  LaughingПосле ще има голяма радост.

# 288
Яна,честита ви рожба.Да е жива и здрава и много да ви радва.
Кате,Ели е голяяяяяма сладурана.

# 289
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЯНА!!!!!!!

Стискам палци на Чорлето и на Блуменцето!!!!!!!!!!!!!!

# 290
Аз утре ще пообикалям да разгледам кошари,имам представа за дървените легла,но кошари не съм гледала досега. Друго е да ги видиш на живо, да ги усетиш. Гледам много положителни коментари, което само може да ме радва.

Ivelina1983, каква марка и модел е твоята кошарка?

# 291
  • Пловдив
Момичета, нещо много дати са насрочени като гледам, аз още не мога да се настроя, че бебевалежа започва и в нашата тема... Емичка - стискам палци да остискате до април, ама в крайна сметка когато бебо реши, нали знаеш  hahaha Да пожелая леко раждане на всички, на които вече са насрочили дати за секциотата - нека малките да кротуват до тогава и да не правят изненади!  Whistling
 newsm51 i_ana81 - да ви е здрава, весела и щастлива малката Емилия, много, много да ви радва!!!  newsm51 На теб желая бързо възстановяване, радвам се , че раждането е протекло леко!  Hug Малката мадама е направо с манекенски мерки - чакаме снимчици като ти остави време за това!  Peace
За преносимите кошарки - имам такава и е много практична по принцип за в хола където съм почти целодневно покрай домашната работа (ползвам я най-вече за кошара за игра и вместо шезлонг откакто се е родил батокот), обаче така и не ми стана удобна за легло за спане. Направо се родих откакто си поръчахме кошарата (жалко, че се сдобих с нея едва в 8я месец ), сега й поръчахме вече и шкафа за повиване с три чекмеджета и едно шкафче за дрешки и други неща от първа необходимост и вече и бебо и те ще са ми на една ръка разстояние. Преди с преносимата уж всичко на едно - легло, повивалник, джоб за бръмбазлъци, ама самото приспиване на детето там беше ад за мен. Иначе на тези, които са се насочили към такава и мислят да я ползват по-дълго бих посъветвала да си вземат такава с цип за излизане - удобно е за по-голямо дете, не се налага да го вдигаш защото си излиза само, удобен е и държача тип джобарник за някои дребни неща (нямах го и ми липсваше екстрата - незнам дали го описах разбираемо  Blush). А и основното успокоение - и да не ви е удобно за сън за игра винаги може да ви свърши удесна работа  Hug
Аз утре съм сама - мъжа ще отработва, малкия ще го вземат свекърите и смятам да си отспя сериозно, като пребита съм направо тия дни, а не съм мърдала от вкъщи от понеделник (макар че тогава голямо обикаляне беше с тия болнични), пък и нали е хубаво да си починем колкото си може повече преди раждането, че тогава безсънието е в кърпа вързано.  Whistling Хубав уикенд момичета !!!  Peace

# 292
ЕмиЧка, да не осъмнем с още едно бебе  baby_neutral Да се отчетеш за сутрешна проверка  Naughty

Лека нощ на всички 2 в 1 или 3 в 1 и 1+1 Simple Smile

# 293
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЯНА  newsm30

# 294
сутришна, сутришна, ама някои като мен са на нощна проверка- поспивам добре сутрин, но вечер съм кукуряк до към 1 часа, а преди да забременея си лягах с кокошките  Joy

Честито ни ново бебче  Hug  и   bouquet  на мама Яна
[b]Елица[/b] е пораснала- пу ,пу да е жива и здрава и да радва мама и тати

Мамчета искам да засегнем темата за документи съпътстващи раждането, парични помощи от държавата, превилегии доколкото има такива в БГ  Thinking и въобще важни неща, защото  появи ли се бебчето на бял свят , особено първескините ще сме доста ошашкани и няма да имаме време да четем, така че е добре предварително да знаем кое, как, кога се прави.
Ще помоля майките с опит да споделят. Благодаря им, предварително  bouquet
лека нощ от мен
до утре  Peace

# 295
Хаха,ето ме за сутрешната проверка,нооо...
Ще хващам пътя за болницата май....Цяла нощ съм с контракции,кръста започна да ме боли,ама какво чакам и аз не знам....Но просто контракциите са на 15 минути и не ми се ходи сега към болницата,че ще има да се мъча там поне 12 часа Tired
Багажа ми е готов,ММ Wink е подготвен да реагира бързо,та остава само да чакам да станат на по-кратък интервал контракциите.

# 296
  • Варна
ЕмиЧка   стискам палци, може и да е фалшива тревога, ама... Уф,незнам какво да ти кажа-успех и късмет,с  теб сме:)

# 297
  • Варна
DENI13 на мен това ми помогна да се ориентирам в бумащината
https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

# 298
Добро утро и от мен,

Честита рожба на мама i_ana81! Да расте много усмихната и обичана от близките си!
А на мама бързо възстановяване!

ЕмиЧка, по-леко и по-безболезнено раждане! newsm10

# 299
  • Варна
Емичка,  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт