Как сте?
Малкия щурее около мен и не ми дава да стоя на компютъра...А времето е кофти за разходка навън...
Като имам време тия дни ще трябва да кача единствената скорошна снимка на малкия.Ама ще трябва да я изрязва, който прави колажа.Това проблем ли ще бъде?
Джули, не се ядосвай много на бабите.Аз от както е станал на годинка вече не се притеснявам да му давам кроасан, шоколад, а и скоро и салам и кренвирши яде.Не мисля,че е проблем като не са в големи количества.

За алкохола и малкия е опитвал, но то в къщи не се пие.Това става обикновено като сме на гости.
Но сега хита при нас е да пие от нашите чаши и като си сипем вода пие от тях.И доста добре се справя вече, без да се залива.
Бо, сигурно имаш много работа,но разписвай се по-често.
Става въпрос за снимка на малкия, ще се прави кйолаж за първа страница с вече порасналите ни деца.Качи една снимка в албумчето ни на малкяи сладур до сряда.
Стеле, кофти,че ще пътуваш така.Аз ако имаше някакъв университет тука щях да се запиша да уча нещо.Само това,че трябва да пътувам на някъде ме спира.

, но нещо все ме домързява
и то се насъбра бая писане, ако трябва да пиша по всички теми ще стане много голям ферман, затова май ще пропусна.
, дано да се задържи по-дълго.
пожелавам си да дойде по бързичко дългоочакваното слънце и да тръгнем вече по сериозно по разходки , че цяла зима
ник не ставаме за дълъг път не е свикнал , не иска и да спи, а на мен ми става лошо като пътувам на задната седалка, а той хленчи и си е голямо наказание ако се решим да тръгнем на някъде.Последно преди седмица пътувахме 5 -6 часа не спа изнерви се абе кошмар не иска да стои в столчето. Ние се катерим на всичко и на всякъде стълби, шкафове, столове, маси не ни представляват трудност супер катерица си имаме в нас. за съжаление и не е от страхливите скача без да му мисли.Брои си две, три и на четери скача( не си мислете че детето ги изговаря просто казва интунацията на числата не буквичките, от 1-вия до 15 етаж броим иначе пощурява в асансьора) .Набира се по парапетите ужас , изпитвам като го видя какъв интерес има.дано му мине бързо , че сме на 15 етаж и с тези прозорци лятото трябва да съм супер на щрек