Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 713
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!

Как сте?
Малкия щурее около мен и не ми дава да стоя на компютъра...А времето е кофти за разходка навън...

Като имам време тия дни ще трябва да кача единствената скорошна снимка на малкия.Ама ще трябва да я изрязва, който прави колажа.Това проблем ли ще бъде?

Джули
, не се ядосвай много на бабите.Аз от както е станал на годинка вече не се притеснявам да му давам кроасан, шоколад, а  и скоро и салам и кренвирши яде.Не мисля,че е проблем като не са в големи количества.Simple Smile
За алкохола и малкия е опитвал, но то в къщи не се пие.Това става обикновено като сме на гости.
Но сега хита при нас е да пие от нашите чаши и като си сипем вода пие от тях.И доста добре се справя вече, без да се залива.
Бо,
сигурно имаш много работа,но разписвай се по-често. Hug Става въпрос за снимка на малкия, ще се прави кйолаж за първа страница с вече порасналите ни деца.Качи една снимка в албумчето ни на малкяи сладур до сряда.Simple Smile
Стеле, кофти,че ще пътуваш така.Аз ако имаше някакъв университет тука щях да се запиша да уча нещо.Само това,че трябва да пътувам на някъде ме спира. Tired

# 121
Така, значи аз се заемам с колажа след срядата.  Славенче, няма да е проблем изрязването. Рибката, ако не намериш начин да качиш снимка, мога да оставя местенце за вас и като си готова да я добавим.  Хубав ден от мен!

# 122
  • Варна
 wavey hug

Честита първа пролет, момичета!  bouquet

Благодаря на всички, които честитиха имения ден на Дарито тук и във ФБ!  bouquet Амбишъс, ти как се сети, браво на теб. Grinning newsm06 Hug

Аз все се каня да пиша, не съм отговаряла на нито една анкета още ooooh!, но нещо все ме домързява  baduu и то се насъбра бая писане, ако трябва да пиша по всички теми ще стане много голям ферман, затова май ще пропусна. Mr. Green

Тук при нас едно слънце е грейнало  Nature Sunny newsm19, дано да се задържи по-дълго.

Чао засега, че дребната се събуди. 1crib

# 123
Добро утро!   bouquet

# 124
Hariela Терминът ми е за 15 април, ама ние ще ходим по-рано зареди секциото. Доктора каза да се ориентирам между 5 и 10. На мен хем ми се иска да е на 11-12 април, хем вече ми писна и искам да си гушкам бебе. Нищо не мога да върша като хората. Ето опитваме се да махаме памперса на Ники, ама аз като трудно се навеждам и е зор голям, отделно се нервя бързо и си го изкарвам на него, което хеч не е хубаво. Относно граденето - все още го правя със всички дрехи, просто не ми харесват като са намачкани.
Возенето в кола започва да става все по-лошо, защото Ники непрекъснато брамчи че иска да се вози отпред при баща си. Вчера дори изпадна в истерия докато се прибирахме от кума ни, защото му се и спеше.
Може ли някой да ми прати пак на лични паролката за снимиките, че съм я изтрила.

# 125
  • На плажа
Сосми разчисти си пощ.кутия,за да ти изпратя паролата Peace

# 126
ДaниВече я получих - мерси ще си разчистя пощата.
И аз вече си добавих снимчици за колажчета - зная, че пак ще се получи нещо много красиво И как няма като имаме такива слядурчести деца.

# 127
И от мен Честита Първа Пролет, калинки-малинки! Simple Smile Да сте много здрави и с добро, слънчево настроение!

Все още не съм качила снимки, че искам да се снимаме навън на слънце. Nature Sunny Та чакаме го да изгрее.  Mr. Green

Я кажете вашите деца как се справят с качването и слизането по стълби? Ако са едно-две стъпала, Анди се справя без проблем, но при повече все още й е трудно. Иска сама, не ми дава да я държа, а от вчера и за парапета не иска да се държи.  ooooh! Това ми напомня аз като бях малка и исках да карам едно огромно колело на село как казва "искам пъъъ, ама не мога пъъъ".  Joy

# 128
Качих снимки.
Госпожица Кобрети, нарочно качих две снимки на Валентин - едната е от февруари, а другата е по-стара - декември.Ти избери коя от двете ще ползваш.Simple Smile  Hug

Искам да кажа,че всичките ни дечица са ОЧАРОВАТЕЛНИ!!! Просто няма по-красиви от нашите!  Grinning Grinning Grinning

# 129
Честита първа пролет на всички  family       пожелавам си да дойде по бързичко дългоочакваното слънце и да тръгнем вече по сериозно по разходки , че цяла зима  #Crazy
Оф болна тема ми е вече това акане в памперса.Има дни се заинатявам и си казвам ей сега ще седи докато не свърши работата, виси по 1 час на гърнето става и след 30 сек. или минута се е наакал 9 по лощото е че например не слагам веднага памперса нарочно , за да го пробвам пак и той душичката ме изненадва).Вече чакам с нетърпение да се затопли и почвам да обувам гащи, може би с гащите ще го хване срам  Embarassed и ще си казва. Ужас е това за мен , даже като му се карам, че се е наакал той въобще не иска и да чуе каква е темата на караницата.Избира си някоя играчка и почва да плаче за нея, а не за това че се карам и какъв е повод ада се карам. За пътуването в кола  travel ник не ставаме за дълъг път не е свикнал , не иска и да спи, а на мен ми става лошо като пътувам на задната седалка, а той хленчи и си е голямо наказание ако се решим да тръгнем на някъде.Последно преди седмица пътувахме 5 -6 часа не спа изнерви се абе кошмар не иска да стои в столчето. Ние се катерим на всичко и на всякъде стълби, шкафове, столове, маси не ни представляват трудност супер катерица си имаме в нас. за съжаление и не е от страхливите скача без да му мисли.Брои си две, три и на четери скача( не си мислете че детето ги изговаря просто казва интунацията на числата не буквичките, от 1-вия до 15 етаж броим иначе пощурява в асансьора) .Набира се по парапетите ужас , изпитвам като го видя какъв интерес има.дано му мине бързо , че сме на 15 етаж и с тези прозорци лятото трябва да съм супер на щрек  #Crazy

# 130
  • София
Янче моя малчо се справя добре със стълбите и даже не иска да го хващам за ръка. Обаче мене все си ме е страх  и винаги гледам да го хвана за качулката на якето, независимо че все протестира. Без проблем качва два етажа. За повече не съм го пробвала, защото апартамента ни е на втория етаж.
Искам да питам нещо има ли деца които много се потят? Алекс ми се поти страшно много. Вече почвам да си мисля,че нещо не му е в ред. Сутрин като стане от сън главата му е мокра, на следобедния сън също.

# 131
  • София
Хайде честита пролет. Да идва слънцето и топличкото вече!

Боби от малък пътува с колата, та уж е свикнал, ама и той си има периоди на мрънкане. Винаги има и играчки и разни бутилки, на които да отвърта капачките (абе събирам шаренийки да се радва детето и после отиват в кофата). Последно до Хисаря през половината път отваряше едно контейнерче за урина, в което бях натикала шарени кламери и ги изсипваше - няма такъв кеф ви казвам, а пък и дрънка...
Иначе гледам по-редовничко да се вози, че да не отвиква.

За катеренето - и той от няколко дни успява да се покачи на кухненските столове и едно въртене - вече нколко пъти го хващам докато пада, ама не се отказва. Уча го как да седи и слиза, ама какво влиза в главата е друга тема. Опитах да го снимам и той се извъртя и слезе за 4 секунди от тоя висок стол. Направо не е истина  Shocked

А за акането в памперса и аз вече имам желания да се трансформира в гърне или тоалетна, ама се зачетох в темата за махане на памперс и само дето не ми прилоша от това, което казват другите мами. Нещо с тия памперси и сухи дупета хич не им въздейства добре на хигиенните навици. Като се замисля нас много по-рано са ни свиквали да си казваме и вършим нещата... А на мен така ми се иска преди другото бебе да го приуча, че то на 2 да сменям пампите, ще се превърне в целодневно занимание.

# 132
Честита пролет и от нас!

За стълбите се качваме, но все още слизаме на подскоци за ръка  Joy

Дундла, не вярвам да има нещо притеснително, по-скоро да му е топло на Алекс, и моят понякога е така, но откакто го подстригах има ефект, иначе татко му все ходи да го завива и все го навлича...

# 133
  • София
Честита пролет, момичета! Нека ни донесе повече усмивки, хубави емоции и слънчево настроение!

Дундла, и според мен не трябва да се притесняваш. Алекс беше по същия начин докато онзи ден не го подстригах. Понеже му е гъста и чуплива косата след всяко ставане от сън беше вир водичка, чак вратлето и гръбчето му бяха мокри. Да не говорим,че сигурно от потта доста го сърбеше главата. Мислех този път да го заведа на фризьор, но с мъжа ми го прилъгахме и се справихме и вкъщи.  Peace

Гануше, прати малко слънце и към нас. Hug Тук по нищо не си личи, че идва пролет.  Tired

За стълбите- качваме се и слизаме все още само хванати за ръка. Сигурно защото едва преди няколко дни се отпусна съвсем сам  стабилно да ходи и още го е страх. Но иначе катерене и скачане по спалнята, качване и слизане от стола за хранене и други подобни дейности, от които на мен ми се изправя косата практикуваме много успешно съвсем сами.  Mr. Green

Хубав ден на всички!   bouquet

# 134
  • София
Момичета ние сме подстригани и косата му е много къса. Не е причината в косата.

Общи условия

Активация на акаунт