че и вятър духа при нас, аман вече, искам си топлото време.

Така, малко по спомени пиша, ако объркам някой да ме извини
, честити момиченца на Силви и Dyndla
; Шайн, надявам се да преборите бактериите и да не ви мъчат никога вече
; guili, следващия път всичко ще е наред, щом имате желание всичко ще се нареди. 
Аз се чудя вече какво да правя с гърнето, Дария много добре знае предназначението на гърнето, казва си "гъ-не" като и се ака или пишка, даже си сяда на него без проблем, дотук добре, но много лъже
Някакси като на игра приема всичко, дано се осъзнае скоро.За пътуването няма проблем, стои си в столчето, някак си е свикнала там, пътували сме и по 3-4 часа без да спи, няма проблеми.
Фликс, защо не пишеш, бе?
Липсват ми свежите ти постове.
Опс, аз докато се наканя и 2 нови отговора
Еееее, Мариелка, имаме новина
, престраши се малкия сладур да се пусне, стабилен ли е, сигурно много се радваш и аз също да знаеш.

Че само две имам за срамотите от цялата бременност 
Снимките отново са много хубави, отсега си представям колко много ще го снимаш Томи и какви сладурски снимки на малко бебе ще гледаме. Оня ден си разглеждах снимките на Дария като новородена и изпитах носталгия, пак ми се иска да гушкам малко бебе, колко бързо растат само.

Значи сте в стартова позиция вече и човечето се готви за големия скок. Хубав корем,,, човек като те гледа и му се приисква да е бременен.
, аз бях толкова радостна че е стискала, че само повтарях на мъжа ми "Виж колко много е пишкала и памперсът и е сух" и така 3-4 пъти едно и също и той най-накрая " Ами да не го хвърляме, ако искаш да ти го оставим за спомен"
, нещо въобще не беше заразен от моя ентусиазъм.
, а сега 22.30 кой откъдето е. Аз тебе видях първа да ми честитиш, явно съм се объркала,

.Пием Вентолин сироп и Клацит,но гърдичките му хъркат ужасно.За мое съжаление докторката при която ходихме миналата седмица(тогава леко кашляше)не му предписа правелните сиропи и се влошиха нещата и сега ми се оправдава,че Варицелата му изтощила имунната система и лесно се разболявал
А снощи,докато пиеше и почти изпразни шишето,му казвам-Стига вече,че го изпи и няма да има за после...а той като се разврещяяя