slavena80 - и на мен ми стана интересно какво ще иска. Да пишеш после.
Много да се обичате и уважавате! Митко бързо да се оправя, наистина след шарка много пада имунитета и лепват всяко нещо, поне при децата на мои приятели така беше.
и така няколко вечери и го махнахме, без драми, а аз си мислех, че ще е супер трудно. Сега да видим как ще махам бибата, че там ще е бая зор, чакам да и излязат кучешките и я почвам.
и излизаме да се люлеем и пързаляме.
Хубав ден на всички!

За Нова Година й пращах колет по пощата.Ама то беше голямо чудо - чак на 15 януари си го получи, а уж трябваше за 2 дена да е там.ТА дано сега всичко е наред с доставката.

и все се намира някой" ааа вие без шапка" .Много мразя някой да ми прави забележка как си обличам детето.
незнам как вече.Чакам да се стопли и обувам гащите без да му мисля.
и рядко се разписвам , но пък ви чета всеки ден когато спи детето
. Силвия ми се поти в колата,като е вързана в столчето. Ама то си става топличко!
Хем защото почти всички ми харесват еднакво, хем защото на нито една не е застанала хем усмихната, хем гледаща напред, че да й се вижда цялото лице.
Стелче, Силви. Д, ама много навлечени, зимни снимчициииии, нямате ли някоя по-пролетна? 
Ако продължава така хем трудно ще си намери жених, хем и да го намери, трудно ще я вдигне, за да я прекара през прага.
Шегувам се разбира се. Да са ни живи и здрави. Само за това се моля всеки ден!
Хайде, вече чакаме новини от теб! 

На всичкото отгоре пак започнаха да излизат онези петънца тип "лишеи", които се надявам да са проста по-сухи участъци. Ама тамън си бях накупила Клоран, който явно не овляжнява достатъчно, сега пак ли 30лв да давам за Авен Триксера?

не знам вие как се справяте, ама аз седна ли на компа и ми минава времето .... и за това гледам да го избягвам. А може и нещо да ми куца организацията 
Особено ако има и високи родители. Нашият вече трябва да е към 13 кг и поне 87 см. Та се чудя на кого ли ще прилича? Аз съм мини размер, баща му и той не е много едър
А пък вече и на 26 номер обувки сме почти.
голямо прегръщане пада сутрин, гледаме се в очите, целува ме, търкаме си нослетата, непрекъснато ме прегръща през деня и си залепя бузата до моята ... изобщо ... не мога да се оплача от липса на ласки
Явно си до дете и характер.
сигурно вече е почнал да харесва и лимоново мляко. Май някъде из блога на Хедра или Бу имаше статия за кърменето на големи деца.
много е хубаво да те гушкат
аз се разтапям просто 
ама ще трябва рано или късно. Дали не се буди щото примерно е гледен, или му е много топло, или пък студено или поради някаква друга причина? Давай му вечер мляко вместо цица. Също потърси инфо из блоговете на Хедра и Бу, дори може да им пишеш за съвет 

)) невероятни снимки правиш 

Честита пролет и от мен и много весело настроение ...! 
Много любов и разбирателство ви пожелавам още дъъъълги години! Митето да се оправя бързичко и да не тревожи мама и тате! 
Толкова мило ти целува коремчето... 
Препоръчани теми