Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 733
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • На плажа
Янче махайте памперса и всичко ще се оправи  PeaceИ наистина доста трудно ще избереш снимка за колажа,при положение,че на всичките изглежда супер сладурско малката панда  Wink

Аз за него влезнах да пиша (за колажа) Сега разглеждах и двата албума,и сякаш по-добре ми се вижда да са само децата newsm78Не,че не са хубави и "старите "им майки де  Mr. Green
Като казах "стари майки" и се сетих за Ивуша,че хич не се включва напоследък да ни разсмее с някой весел пост  Thinking

# 166
  • София
Ха добър вечер!  Mr. Green

Първо да кажа, че всички снимки са страхотни! Гледах ги няколко пъти и много им се радвам. Нашите бебета са вече едни прекрасни малки момиченца и момченца.   Simple Smile

А сега да ви се оплача ( че отдавна не съм го правила Tired) - Оказа се, че Алекс има стафилококи в носа и гъбички. Не стига това, а и алергия, която нито знаем към какво е, нито пък на този етап можем да тестуваме.Предполага, че към т.нар. "външни дразнители", както ни казаха и за очите преди. Според УНГ докторката с подходящо лечение ще преборим тези гадини и Алекс няма да боледува повече. Миналата седмица пак имахме възпалено уше и не стига това,  пак направи лек спазъм и отново правихме и инхалации. Сега ще пием антибиотик 10 дни, после пък два месеца някакво лечение ще правим. Simple Smile Ей, до гуша ми дойде ви казвам.....  ooooh!

За ходенето- мерси момичета, много сте мили! Явно Алекс си е чакал момента, в който ще се почувства напълно сигурен и ще тръгне. Не, че не го правеше и преди 4 месеца де, но ту се пускаше, ту го беше страх..... знаете. Hug Сега вече официално придвижването ни е 90% ходене и малка част лазене, а не обратното, както беше до скоро. Simple Smile

Амбишъс, Hug И ние като закъснеем от гости Алекс обикновено заспива в колата и ако е много изморен изобщо не се буди, преобувам си го и преобличам съвсем спокойно. Вие имате ли точна дата за прибиране вече?

Гануше, какви сметки си правиш ти за забременяване, а? Crossing Arms Нали се разбрахме да ме чакаш- заедно да си бременеем. hahaha Hug

аз бях толкова радостна че е стискала, че само повтарях на мъжа ми "Виж колко много е пишкала и памперсът и е сух" и така 3-4 пъти едно и също и той най-накрая " Ами да не го хвърляме, ако искаш да ти го оставим за спомен" #Sniper smile3544 smile3540 Joy hahaha, нещо въобще не беше заразен от моя ентусиазъм.

Мдаааам, за съжаление често мъжете не споделят нашия ентусиазъм за разни неща. Моя мъж в такива ситуации се опитва философски да ми обяснява, че това идвало от разликата в половете. Или ако не е на кеф просто ми казва- Е добре де, разбрах, какво искаш да подскачам ли?  hahaha

Рибке, честита годишнина! Бъдете здрави и още много години щастливи заедно!  Peace

Трейси, отново невероятни снимки! Толкова са мили и истински!  Peace

Дани, може би Нико сам ще си се откаже от млякото. Аз нали и преди бях писала как Алекс два- три дни не го търсеше, после пък даже и през нощта врещеше за "кооо". Mr. Green Сега от около седмица сутрешното пак ни отпадна, не го търси. Но не се хваля, че току виж утре пак си го поискал. При нас специално виждам, че има връзка с режима на спане. В един момент се будеше в 6-6.30,7.00 и  веднага започваше да плаче за мляко. После пък за известно време се будеше към 8-8.30 , но пак си го търсеше и като го изпиеше веднага си заспиваше наново до към 10.00. От няколко дни си се буди към 8-8.30, но е бодър, весел, не търси млякото, изчаква търпеливо да се преоблечем, да стопля закуската и тн. Преди това не можеше да се случи, а се забавя малко и е опищял света. Simple Smile Малко дълго стана, но исках да кажа, че си е до идване на момента.   Embarassed Peace

Сосми, Алекс не дава много- много да му се рови и гледа в устата, но последно преброих 12 зъбчета.  Peace

Янчето, Алекс явно е фен на лимоните.  hahaha Трябва да измислиш друг начин по който да го откажеш от цокането.  Simple Smile

За бибката- даваме я само за сън, но ако я намери някъде през другото време после става война да му я взема. Но не искам още да я махаме, нека ни се махнат проблемите от главата и тогава ще мислим и за нея. Не искам сега да го лишавам от нея, като виждам, че го успокоява.

Спирам, че и без това постът ми пак стана доста дълъг.  Mr. Green

Лека и спокойна нощ на всички!  newsm46

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 09:44 от mariellka

# 167
http://www.bocreations.com/index.php?option=com_content&view … d=135&lang=bg

Момичета, вижте нашето Янче какви статии пише  Heart Eyes Flutter "Сватбената торта" е нейна  Heart Eyes

# 168
Браво на Бърборанката! Чудесна, лека за четене статия.  Peace

Дани, за колажа, ще направя и с майките, и само дечицата, после ще изберем. Но то в албумчето с майките снимките са по-малко. Пък може и двата да сложим.
И днес се приспахме без мляко!  newsm44 Вчера поплака и се събуди през нощта да си го търси, но я гушнах при мен и след малко рев заспа. Сутринта обаче й давам. Изпи 2 шишета на екс.  Shocked Днес само с малко мрънкане "макооо" минахме, няма и 5 минутки и спря. Казах, че не сме купили, пак сме забравили /с Гануша май имаме еднакви стратегии  Wink/ и утре като отидем до магазина да ме подсети. За първи път видях почти сух памперс на сутринта. Иначе аз хем я търкалям посред нощ да ги сменям, хем сутринта свалям от нея още една водна бомба.
А за отказването, да ти кажа, аз си я пробвам от много отдавна, все й подметна: "Тази вечер няма мляко" примерно. И тя винаги е изпадала в истерии, така че не ми стискаше да пробвам. Но от известно време я забелязах, че не реагира толкова остро, и реших да пробвам. Истината е, че за момента върви много по - леко, отколкото очаквах. Пу-пу, да ми не излезе на носа нощес дето се похвалих.  Laughing
Янче, много весело при вас, чак той сам маже лимона.  hahaha

Елия, ти и преди беше казвала, че е много гальовничък. Много сладко. Моята бандитка мога да я хвана само като е току-що станала от следобеден сън. Тогава обича да се гуши като врабче. Иначе е трудна работа.

Мариелка, браво на Алекс. Ей сега като хукне, няма да има спиране.

# 169
  • София
Добро утро!
Не мога да почерпя с кафенце на снимка,така че усетет хубавият мирис от моето домашно кафенце!
Навих си часовника за 8.3 ч да се изкъпя и направя косата,докато детето спи,то пък се събуди в 7.3 ! #Crazy
Аааа аз вече мляко няма да давам,само го разлива от шишето с биберона където и падне,капка по капка,явно кеф и прави!
Отивам да правя закуска!

# 170
Добро утро...хайде по разходки Simple Smile

# 171
  • Варна
Добро утро! Хайде аз да сложа кафенце. Grinning

Мариелка, колко да те чакам? Thinking  Joy Най-много 2-3 години ти давам. smile3534 Офф, аман с тези болести вече, дано всичко се оправя по-бързо. Praynig Hug А ти с по-къса и изправена коса си трепач. 4470 newsm56    love001

Кобрети, само гледай да не ти напомни наистина в магазина да купуваш мляко tooth, че тогава ще стане "Мама няма парички сега" Whistling Joy Дария пък и без мляко вечер на сутринта и е пълен памперса, но тя пие много вода, поне 700-800 мл на ден, незнам вечер как да и огранича водата, носи ми шишето и вика "пълни". Joy

Аз си отглеждам вкъщи директор Joy, като иска нещо само се чува команда "пей" или "пълни" и все едни такива заповедни Joy, казвам и кажи "Мамо, напълни ми вода" и ми се отговаря "да". Joy hahaha

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

Аз докато публикувам и Аси ме е изпреварила, нищо днес ще пиете по 2 кафета. Grinning

# 172
Добро утро   food010
Ааа за лимоните аз като се намажа той неще цицата бута я ,че му горчи.Има ефект от мазането ама през ноща ако му дам да опита намазана цица с лимон ще опищи целия блок.

# 173
Еха, чудех се дали да ви я пусна, но Бо вече е нямала търпение.  Heart Eyes  Hug

Дани, Хариелка
, ами определено сте прави, но ще бъде по-дълъг процес, отколкото ми се иска, защото ми се струва, че Андичка не е готова. Все още си пишка повече в памперса, отколкото когато я сложа на гърне. Акането вече е бих казала 80%-20% в ползва на гърнето, но съществъват 20%-те, заради които и се подсича, защото обикновено го прави когато изобщо не очаквам и не съм разбрала. Та засега я държа по-често без памперс. Внимавам, защото все пак е студено да стои дълго по голо дупе, а да я наоблека и после да сменям всичко също не е вариант, защото се получава като при Шайн - Анди се дразни от често преобличане и може да имаме обратен ефект. Та според мен махането на памата няма да е за 2 седмици, както чета и чувам, че ставало, а може би 2 месеца. Ама каквото дойде.

Хари, как са изследванията, всичко ок ли е?

Елия, да, Авен Триксера го ползвах на Анди преди, когато й бяха излезнали сухи петна. Тогава детски дерматолог ми препоръча тази серия и наистина има невероятен ефект. Ама пусто, Авентската козметика ми е доста скъпа.  ooooh! Ти кажи какво става със снимкитееее.  Hug

# 174
Добро утро!
Оф, днес м ие едно приповдигнато...хиля се като пача от сутринта...Ама така е като не съм си пила хаповете... Joy Joy Joy
Мариелка, и Валентин има стафилокок в носа.Пихме 10 дена ПАнцеф, но според изследването от петък все още имаме стафилокок.При тоя бацил съществува спонтанно очистване на организма, ако се повиши имунната защита.Аз за сега нищичко няма да му дам като АБ.Я ми сподели какво точно ви изписаха на вас?Да си сверя часовника.Пожелавам скорошно и пълно излекуване на малкото зайче. Hug
Елиа, благодаря ти за съветите, мила, ама всичко това е изпробвано и е без резултата за момента.НЕ съм открила още нашия начин на отбиване.Но ще продължавам с търсенето... Hug

Целувки на всички! Тук пече едно слънце, а е студенооооо.Тъпо време бе.Сега се замислям дали да не направя едно гости на моята бременна приятелка.С таксито няма да ми е студено, но ще помисля още малко по въпроса.Simple Smile

# 175
  • София
Добро утроооо! Simple Smile Времето днес е само за разходки.    Nature Sunny

Аси, Гануше, мерси за кафенцето!  Simple Smile

Мариелка, колко да те чакам? Thinking  Joy Най-много 2-3 години ти давам. smile3534 Офф, аман с тези болести вече, дано всичко се оправя по-бързо. Praynig Hug А ти с по-къса и изправена коса си трепач. 4470 newsm56    love001

Гануше, толкова, 2-3 години, не повече!  Laughing Радвам се, че ме харесваш с по- късата коса.  Hug

Кобрети, браво за млякото! Ще станат нещата.  Hug

Славенка, ами Алекс сега ще пие Клацид 10 дни, отделно Дактарин гел за гъбичките. След като свършим антибиотика пак сме на преглед и тогава ще ни изпишат за два месеца лечение за носа, антихистаминови капки ( Зиртек), Бронховаксом за повишаване на имунитета. Чак след като минат двата месеца ще ни взимат пак секрет.  Peace Дано и при вас нещата се оправят скоро!  Hug

Ставам, че Алекс се е изправил на стола за хранене и се опитва да свали щорите!  #Crazy
Това ни е любимото занимание в момента, покатерва се за части от секундата, сяда и се опитва да се закопчава с коланите или се изправя и дърпа щорите.  ooooh! hahaha

Хубав ден на всички!

# 176
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
И аз да кажа, че са ни много много хубави дечицата, да са ни живи и здрави!  Praynig  Grinning

Мариелка, дано с откритите проблеми, стигнете и до тяхното разрешаване. Нали са казали хората, че открит проблем е наполовина решен. Знам че се измъчихте и двамата с Алексче, но дано краят на този период да наближава.   Praynig  Hug

Бърборанке, ами не са излезли още резултатите. Док каза че на 70% чакаме отново момиченце, но не ми честитете още, докато не се потвърди на 100%. Ако е така, ще бъда много много доволна!  Grinning Не че не искам момченце, ама някак си към момиче по ме тегли ...  Grinning Поздравявам те за статията, много ми хареса и на мене! Абе журналистка си си и това е!  Hug

Дани, аз от няколко дни все си мисля защо тази Ивуша така ни остави ....  Rolling Eyes

Лек и усмихнат ден!  newsm51

# 177
Мацки, малко да ви развеселя Simple Smile
После ще ви чета, че дечко се събуди  Laughing

Какво е прахът за всички жени?

Няма как да накарате вятъра да духа в посоката, в която вие искате,
но можете да нагодите платната в правилната посока.

Дами, помнете: слоят прах върху мебелите пази дървото от повреда!!!

Домът се превръща в дом,
когато върху мебелите можем да напишем с пръст:
„Обичам те”

Всяка седмица прекарвах по 8 часа в чистене и бърсане на прах.
Очаквах да дойде някой на гости и да оцени моите усилия!
Един ден обаче осъзнах, че никой няма да дойде,
защото всички си гледат живота.
Сега!!!

Когато някой ми дойде на гости,
не трябва да показвам „състоянието” на моя апартамент.

Всички се интересуват от това къде съм била, с кого съм си прекарала добре,
живяла съм си живота и не съм чистила.

Ако досега не сте осъзнали, време е да разберете:
Животът е твърде кратък! Наслаждавайте му се!!
Бършете праха, само когато се налага!

Дали не е по-добре и по-приятно да нарисуваш картинка, да напишеш писмо,
да направиш сладкиш и да оближеш лъжицата?
Да посадиш цвете?
Осъзнайте разликата между „Трябва” и „Искам”.

Не ви остава много време за виното, което искате да изпиете,
за реките, в които искате да се изкъпете,
за планините, на които искате да се изкачите,
за музиката, която искате да слушате,
за книгите, които искате да прочетете,
за приятелите, които искате да видите,
за живота, на който искате да се насладите!

Навън грее светът за вашите очи!
Вятърът развявя косите ви!
Снегът гали лицето ви!
Дъждът мокри лицето ви!

Този ден никога повече няма да се върне!

Осъзнайте, че старостта идва и това няма да е приятно!
Когато отпътувате, а трябва да отпътувате,
Вие самите ще се превърнете на прах!

# 178
  • София
Трейси, страхотно е .... аз го пратих на мъжа ми, щото е по-подходящо за него, не за мен  Joy

Ставам, че Алекс се е изправил на стола за хранене и се опитва да свали щорите!  #Crazy
Това ни е любимото занимание в момента, покатерва се за части от секундата, сяда и се опитва да се закопчава с коланите или се изправя и дърпа щорите.  ooooh! hahaha
hahaha и ние сме така Simple Smile качва се на столчето си, опитва да се закопчее сам, или се иправя и е много горд от това си постижение. Ама кога ли ще се изръси  newsm78

Славенче, сигурно е изпробвано. Дано си намерите безболезнен начин за отбивани. Стафилококи и ние имахме в носа, още като се роди. Май си го донесохме от родилния дом. Ама бързичко се оправи. С някакви капки за 2 седмици макс и се изчисти всичко.

Янче, да, аветската си е скъпичка. Ама някой път се налага.  А за статията - ти сега за конкуренцията ли ще работиш или вече си част от нея? Wink

За всички да кажа СНИМКИТЕ ОТ 8МИ МАРТ СА КАЧЕНИ В АЛБУМА Simple Smile  bowuu Който иска и оригиналите (не са пипнати и малко са тъмнички ама ....  Blush) ще му ги пратя по скупето. Elyah78 съм аз.

Абе аз си качих снимка с Марти и мен, ама нещо не видях друг албум, където да кача снимка само на Марти. Последно има ли такъв или не?
Редактирам се - видях го албума, но нямам подходяща портретна снимка на Марти. Ако не е твърде късно - утре ще пробвам пак да го снимам навън и да кача.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 15:47 от Elyah

# 179
  • В друго измерение
Лиде, честит имен ден!  Hug  Да си жива, здрава и щастлива! Много лични и професионални успехи ти желая!   bouquet

Честит празник на метеоролозите (ако има такива), да дават по-точни прогнози за времето!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт