Кобрети дано бързо се оправяте,ние много тежко преживяхме лятото този вирус. Наливайте се с течности,оризова вода,компот от дренки,има прахчета електролити на хип,на хумана.Пийте си лекарствата,че иначе по-зле.
Оххх,дано ви се разминат болници и всичките екстри покрай тях. Ако ти повърне не и давай да яде два-четири часа,да се поуспокой стомахчето и на диета задължително! Стискам палци за скорошно оздравяване! 
Яна ами на погачата по принцип се носят монети,за да се сложат в кърпата ,която се разпъва над главата на майката,докато се разчупва питата. Гостите обикновенно носят и подаръци!
Зъбите си ги мие като вляза аз в банята и ме види,че аз ги мия! Но така си хапе четката,че на вторият ден стават разрошени!
Мажем се с каквото има олио,лосион,крем за тяло след баня само!
Дупето не всеки път мажа,ползвам бочко,но ако се зачерви,примерно седяла е наакана по-дълго време и слагам мустела или нещо друго за подсечено!
А за бибата,ние хубаво я хвърлихме,но голям рев през нощта,страдаме още. Реве за мама,аз пък не мога да стана от умора и карам татито,той е доста спокоен и успява бързо да я сложи пак да заспи,но пък мрънка,че е на работа и не може да се наспива качествено....офффф

Ставам,че...
, мн. е гадно като се раболеят деребосъците
на болните искренно пожелавам скорошна оздравяване
Пак трябва връзки да се търсят, ей! В тази държава по друг начин не се оправят нещата ...!!! 
Та ми се поскараха, че я водя там, а не при педиатъра, ама какво да направя, като той няма свободен час за следващите 2 дни... Продължаваме си на течностите, ако мине 38 градуса температура, да й давам нещо да понижи и нищо друго, минавало само, за около седмица.

,ще идваме скоро на откриване маи ааа