Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 752
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
здравейте момичета!
Аз пак се позагубих,но все нещо има за правене и все мен чака ooooh!Ходихме на доктор онзи ден за да ни прегледа(вече  при нашата доки),за щастие вече сме добре.Гърдичките му са чисти и вече не пие АБ.Сега сме само на едно немско сиропче,което ще му подсили имунната системе.Казва се Киндер Фит и има вкус на круша.Митко много го хареса,чак си облизва лъжичката,но от тази круша ака 5 пъти на ден Shocked
И да се пооплача малко.Сега аз съм болна.Ужасно ме боли гърлото,дясната сливица и дясното ухо.Цяла нощ не съм спала и днес вече аз съм на АБ,дано утре съм по-добре,че ухо мнооого боли Praynig
Момичета не съм ви чела,но се надявам да няма болни сред вас,дано мъничките ни деца са здрави и много да ни радват.

# 256
Ганушка, съжалявам че е на патерица, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много любов и здраве ти желая!

Не съм поглеждала вчера компа, че Мими се поболя- повръща на поразия и има разстройство. Даже водата повръща. Наливам я сега с хидратиращ разтвор, ама е кривичка и отпаднала...  Sad

При нас пък е гадно времето, само гледам по бг телевизия какви слънчица греят по картата на синоптиците, и завиждам.

Рене, много интересен изказ имаш, винаги ми е приятно да чета постовете ти.

Аз тренирам за Великден, да се похваля, че направих вече страхотен козунак, а вчера и козуначени кифлички, които докато са топли са просто неустоими, не можеш да се спреш да ядеш. Нали няма откъде да си купим такива екстри, та реших да се пробвам. Всъщност, не е чак толкова трудно, колкото си мислех.

Хариелка, за колажа, изобщо не се притеснявай, ако искаш, смени снимката на Софи, само ми драсни на лични, за да знам какво си решила, не ми е никакъв проблем да я сменя, ще ми отнеме не повече от 5 минутки.  Laughing

Бърборанке, и аз се посмях на твой гръб, като си представих Анди на дивана.  Twisted Evil

А аз какво да правя, като са готови колажите,  Embarassed в смисъл на кого и как да ги изпратя, хич не съм на ясно с тази част от процедурата. Моля някой да ме ограмоти.
Събуди ми се човечето, отивам да я наливам с води разни.

# 257
Привет и от нас в този мързелив следобед Crossing Arms имам си домашна работа, но четах тук "бърши прах само ако е необходимо" или нещо от рода беше  Joy А в нас прах колкото си поискаш и където си поискаш hahaha.Откачам вече правим ремонт на банята, до тук добре, но този ремонт го прави мъжа ми след работа.Това означава по час-два всеки ден.Малко отметната работа, а изцапано като за световно и аз бърша ли бърша, а Кубрат си ходи с пантофките по варта и прахта  и после със същите по леглото, но за да ми е още по весело развива покритото легло и цоп на чаршафа  newsm61. И понеже ми е приятна обстановката така се радвам на лошото време, че не можем да избягаме от тази бъркотия, а в кухнята е същото дередже , че и там нямам вода от месец и повече  newsm61 и ми е супер супер гадно .Ремонт не се прави с малко детенце вкъщи и лошо време навън.Даже пак се записахме на кухнята, че никак не ми се занимава да готвя.
За бибата няма как да заспи на обед без нея трябва да се въоръжа с търпение , че да заспи изтощен от рев. Вечер може без нея, но като цяло аз я бутам де то детето по често я плюе ама аз съм си за бой де.Като бебе въобще не я искаше ама аз  бутам ли бутам така и не си я търси, но наистина като си я подърпа 5 мин. на обед и заспива по лесно иначе си играе скача, разхожда не му минава и през ума че е време за сън.
За памперса вече наистина си го прави с цел акането вътре.всеки ден седим на гърнето и нищо , слагам пампер и до две мин. всичко е о....о smile3511 smile3511 smile3511.
Вие вече как оставяте децата да спят на обед?ние както и цяла зима по боди и боси краци, но бодитата са ни вече с къс ръкав, а често и без ръкав.Та май е раничко по  потниче да спи, ама си е топличко детето като се събуди.
Хубав ден на всички.На рожденничката на патерица честит рожден ден жива и много много здрава  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
  • София
Привет,
аз със зор приспах диването и се разчетох.

За съжаление ми е същия резултата и от 2рата лаборатория и малчо като стане заминавам към аптеката за антибиотика. Някакви ентерококи са се завъдили, че и мъжът трябвало да ги пие. Да видим после какво ще е чудо. Мисля и една био гая да си изпиша към антибиотика (аугментин). Уж ставал и за бременност и за кърмене...оффф как не им вярвам на тия компании, ама това е друга тема.
Ох много ми е едно подтиснато сега. Извинявайте, че не ви коментирам. ПО-късно като ми мине ще пиша пак.

# 259
  • София
Здравейте момичета,
следобед пекна слънчице и се позатопли,но който заспива късно,пропуска хубавото време Shocked
Силви-д не се притеснявай,пий си аугментина и био гая си вземи. Нали имаш онова сайтче с лекарставата и степента им на опасност за бременни,ако не, да го пусна,пазя си го. Аз започнах бременността си със Силвия с аугментин,определено не бях чак за Аб,но доки се презастрахова тогава! А съпругът и той да попие,ако трябва и презервативи си вземете,да не стане пинг-понг реакция. Какво да се прави,случва се понякога и лекарства да се приемат Naughty
Ние вчера срязахме с ножичка бибата. Просто предложих на малката, да взема една ножичка и да развалим бибата и после да я изхвърлим. Тя с интерес гледаше как кръцнах крайчеца на бибата,после взе двете и части в ръчички и като я накарах да ги изхвърли сама в боклука,обърна се и избяга възможно най-далече с любимата си бибка Laughing Не можеше да повярва,че мама наистина сряза бибата. След това аз изхвърлих тайно по голямото парче с пластмасовата част,а с нея отидохме в тоалетната и тя сама хвърли в тоалетната чиния отрязаното крайче! Честно,не очаквах да го направи,изненада ме! Пуснахме водата и бибата замина при акитата! Сега показва къде е бибата-в тоалетната! Laughing Като се размрънка снощи и припомних,че сме хвърлили бибата.Но определено с нея беше лесно,разплаче се,бутна я в устата и мигновенно тишина!
Рибката дано оздравееш по-бързо,пази се! Аз имам ли те на фейса???

# 260
  • Sofia
Здравейте, момичета!   bouquet

Рибке, скоро да оздравееш и никакви болести повече! Hug  Знам как боли ухо, ужасно е!

Силви д, не се сдухвай, понякога се налага да приемаме лекарства по време на бременност, какво да се прави ... Няма да има проблеми за бебенцето!  Hug

Жули, поздравления за бибата. До няколко дни съвсем ще я забрави.

Скайпетя, аз Софи не мога да я оставя все още да спи само по боди, защото много се отвива и почти през цялата нощ, а и през деня, като спи, си е отвита. Какво да се прави - лош навик, наследен от баща й, той все гол спи, пък и незавит. Аз ако съм отвита, няма да мога и да заспя, ама аз съм друго животно-топлолюбиво, не като тях.  Laughing Та така, тя още си спи нощем с боди-потник и пижамка, без чорапки (аз винаги й ги свалям през нощта, дори и в най-големите студове), а през деня с боди, тънка блузка и тънко панталонче, с къси чорапки.

Г-це Кобрети, защо се е разболяло Мимче? От храна или вирусче? Сега как е? Аз реших все пак да не сменям снимката - първо да не те затруднявам повече, пък и като гледам тя си е много хубавка на тази снимка, така готино се е засмяла...  Laughing Вярно че новите снимки са още по-хубави, защото са сред природата, но нека си остане първата. Благодаря ти за жеста!  Hug

Днес си взех резултатите от БХС - супер са.  Grinning

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 18:03 от Hariela

# 261
  • Кърджали
Привет!
Рибке, бързо оздравяване!
СилвиД, щом се налага, и лекарства ще има.
giuli, браво за бибата.
skypetia, Кати все още спи с боди с дълъг ръкав и панталонче. Но тук стаята няма затопляне, та засега не бързам.

# 262
Г-ца Кобрети, какво й е на Мимето? Някакъв вирус ли??? Sad  Hug Иначе ми прати на мен на скайп или имейл колажите да видя как ще ги слагам. Ще ти пиша на лични.

Силви.Д
, жалко за резултатите, но както и Хари е казала, не унивай. Не е краят на света. Сигурна съм, че док е съобразил АБ с бременността.  Hug

Рибке, скорошно оздравяване!  Flutter Ааа ма стига вече болни.  Crossing Arms

Харилка, браво за БХС-то! Ех как напредва времето, вече и това излседване мина, а?  Hug

Жули, браво за лекото махане на бибата. Направо класика!  Simple Smile

Скайпетя, Андреа цяла зима спи по боди с дълъг ръкав и торба без ръкав и все още е така. Не мога да си представя да спи без торба, камоли само по боди. Кубрат не мърда ли като го сложиш да спи?  Shocked Андреа постоянно се върти и отвива. И като се стопли минаваме на тънка торба.

Момичета няколко въпроса:
1. Моля ви ми припомнете когато се ходи на погача, подаряваха ли се подаръци??  newsm78 Аз няам никакъв спомен да са ни подарявали подаръци на погачата и тотално се обърках. Ако на вас са подарявали, моля дайте идеи, че в неделя съм на погача на кумчето ни.  Heart Eyes
2. Колко често миете зъбите?
3. Каква козметика ползвате за мазане на телцето и колко често го мажете?
4. Колко често и с какво мажете дупето?

# 263
  • Кърджали
1. Моля ви ми припомнете когато се ходи на погача, подаряваха ли се подаръци??   Аз няам никакъв спомен да са ни подарявали подаръци на погачата и тотално се обърках. Ако на вас са подарявали, моля дайте идеи, че в неделя съм на погача на кумчето ни.  - Ние погача не правихме, та не мога да ти кажа. Но тук се подарява. Може да е нещо дребно като играчка или дрешка.
2. Колко често миете зъбите? - Все още само един път на ден, вечерта, но това е защото кати бързо губи търпение. Иначе пък има дни в които я хваща мерак и да има как 10 пъти да си ги мие. Тя и сама не може още, смуче само пастата от четката и това и е.
3. Каква козметика ползвате за мазане на телцето и колко често го мажете? - Тоалетно мляко ми беше донесла майка ми от Германия, на Бюбхен и на някаква друга фирма. Жалко, че им изтича тия дни срока - нали дават 12 месеца след отваряне и си стоят наполовина.Иначе вече не всеки ден, но пак заради горе посочена причина - няма кой да стои мирно и да чака да я омажат.Като се върна в Кърджали ще и взема сигурно на Бочко или може да поръчам пак да ми домъкнат.
4. Колко често и с какво мажете дупето? - Не и го мажа, освен ако не се налага случайно. Но при Кати от както спрях да  мажа дупето, от тогава спря и да се подсича. Та там не пипам...

# 264
  • На плажа
Да се включа набързо,че нещо хич не ми остава време Laughing
Честит рожден ден на Гери на патерица,жива и здрава да си,все така усмихната и готина мадама Hug

Силви Рибке бързо да се оправяте Hug
Силви и на мен ми бяха изписали Аугументин докато кърмех,пии си го щом трябва и не се притеснявай  Peace
Кобрети по добре ли е Мимче?Внимавай да не се обезводни.
Скайпетя Ники спи наобяд по боди с къс ръкав и тънка блузка,а вечер с пижамка  Peace
Янче
1. Моля ви ми припомнете когато се ходи на погача, подаряваха ли се подаръци??   Аз няам никакъв спомен да са ни подарявали подаръци на погачата и тотално се обърках. Ако на вас са подарявали, моля дайте идеи, че в неделя съм на погача на кумчето ни.  -Не съм ходила никога на погача и нямам представа,но бих занесла символичен подарък Peace
2. Колко често миете зъбите?-Ве още не сме почнали да ги мием  Embarassed,но май трябва поне вечер newsm78
3. Каква козметика ползвате за мазане на телцето и колко често го мажете?Не мажа с нищо още от лятото
4. Колко често и с какво мажете дупето?-И тук не мажа с нищо,само ако се зачерви,и аз,като Александра си мисля,че откакто спрях не се и налага Thinking

# 265
  • Варна
Благодаря на всички, които ми честитиха р.д.-то тук и във ФБ!  bouquet Да знаете Фликс какво стихче ми е написала Blush, уникално просто, много ми липсва, че не пише, но ми обеща скоро да се поправи! Heart Eyes

Дарията нещо ми вдигна температура след следобедния сън 38.2 newsm78, друго няма от сорта на сополи и кашлица, дадох и Ос...нум(не ми се пише цялото Laughing) и витамин Ц, сега като я сложих да си ляга беше с 37.8, не съм и давала нищо температуропонижаващо, дано да си я смъкне сама.

Кобрети, ти сигурно знаеш, но за да не се повръща водата през 15 минути по лъжичка вода. Дано бързо се оправя Мимче. Praynig

# 266
Здравейте и от нас!
Имахме малко проблемче и не остана време да пиша.
Моето Алексче направи възпаление на тазобедрената става, малко се шашнахме, но Слава Богу бързо му мина, въпреки това тази седмица пак ще го водя на ортопед да видим на ехографа дали всичко е ОК.

Силви-не се притеснявай за резултатите, важното е да овладеете положението, стискам палци всичко да е ОК Peace

Александра, и аз ще търся нова работа, та затова питам кой как се справя, че ми е мъчно за Дребчев да го оставям, малък ми се вижда още...

Честит рожден ден на Гануша! Много радост и щастие ти желая!Бързо оздравяване на малката!

Гале, хайде вече да спирате с болестите  ooooh! За ухо ние сме ползвали Бивацин-капки и имат ефект  Peace

Въпросите на Яна:За погача знам, че се носят парички и на дребно и на левчета и се слагат в кърпата от погачата. За подаръче, ако прецениш, нещо дребно, по-скоро играчка отколкото дрехи
Зъбите мием всяка вечер с паста без флуор, тъй като още не сме се научили да изплакваме (това след консултация със зъболекар)
Тялото мажа с тоалетно мляко Нивея, всяка вечер след баня
Дупето мажа само когато е зачервено с Бочко против подсичане

# 267
  • София
  Здравейте по нощите,
  1 седмица не съм ви чела,че сестра ми беше на гости и по цял ден миткахме навън и още 1 седмица ми отне да ви прочета  Mr. Green Laughing Голяма игра падна с племенницата ми,като си тръгнаха,Никол така сърцераздирателно се разплака на гарата,така протягаше ръчики,че една жена до нас се разплака и тя  Shocked Чак ми стана неудобно!

Бяхме на консултация (с 2 месеца закъснение)-Никол е 13 кг и 87 см.Навсякъде по площадки и т.н. я мислят за двегодишнa.  Mr. Green

За колажа-качих снимка само на нас двете с Никол.В другия албум просто не успях.Опитвах 100 пъти поне.

За водата-аз давам вода от кана Брита.Купувах изворна до преди 2-3 месеца,но един ден не бях взела и се отказах.

Аси,аз тази година ще съм 1 или 2 месеца на морето,малката дори е записана на ясла там така,че този път ще се видим непременно,че сама не ми се ходи на плаж. Mr. Green Миналата година се разминахме,но ще компенсираме тази.

Не мога да не ви се похваля-от 01.05.Никол тръгва на ясла. LaughingЧастна,към работата ми и забележете-пак нямаше места и трябваха връзки!!!Иначе условията са перфектни!Градината е чисто нова,с децата ще работи логопед,ще учат английски.Тъй като наистина нямаше места Никол е е в група с по-големи деца от 2 до 3 годинки,но директорката каза,че за нея е 100 пъти по-добре,по-бързо се развивали дечицата като гледат от по-големи.Похвали я,че е страшно комуникативна.Като отидохме да я записваме една лелка я взе да разгледам договора на спокойствие,нашата отишла при децата и въобще не се е сетила да ме потърси 1 час.Дано е така и като започне да ходи редовно на ясла.

За въпросите:
1. Моля ви ми припомнете когато се ходи на погача, подаряваха ли се подаръци??  Знам,че се дават подаръци,ддребни,както с апислии и другите дреха или играчка и дребни пари.
2. Колко често миете зъбите? Веднъж на ден,но понякога забравям.
3. Каква козметика ползвате за мазане на телцето и колко често го мажете? За телцето ползвам Нахтхерцен на др.Тайс ,а за лицето-кремчето на Мустела.
4. Колко често и с какво мажете дупето? Маже го когато се заечрви (напоследък доста често) и вечер преди лягане.

Отивам да лягам,че очите ми се затварят.Спокойна нощ на всички!

# 268
Милички, благодаря ви за загрижеността!  Hug Всъщност, не е по-добре милото, дано  утре да имаме подобрение. Ходихме на бърза помощ предната вечер, след третото повръщане, но ни изписаха само хидратиращ разтвор, казаха, че и акото сигурно ще стане рядко за известно време и ако вдигне температура, да я заведа да я видят пак. Днес преди обяд повърна съвсем мъничко и това беше. Но като се почна едно разстройство... ужас! Разранила се е чак, че като я къпех писна от допира с шампоана. Наливам я с по една спринцовка на 15 минути, като дамаджана, хич не е съгласна, ама я натискам, няма как. Няма апетит никакъв, то и нормално де, малко мляко само пи и 3-4 солетки. Отгоре на всичко се колебае май дали да вдига Т или не, около 37,2 се върти, ама май ще дам сега малко нурофен, да не я качи през нощта и да не усетя, пък ще утре ще видя, но вероятно ако продължава така, ще я водя пак, че ме е страх от обезводняване. Охххх, сто пъти предпочитам да прави беля след беля, само да не се разболява... Няма да ви чета сега, че ми е уморено много, пък и нощта ще бъде дълга сигурно, защото малката е неспокойна. Стискайте палци утре да сме ок.  Hug

# 269
  • София
Успях да добавя снимка на Никол за колажа. Laughing Моля,ако не е много късно,да я добавите.Благодаря!  bouquet
Г-це Кобрети,бързо да се оправя Мимчето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт