Ние сме добре, няма нищо ново. Цяла сутрин сме на двора, следобед още не излизаме, че духа много силен вятър. Кати се радва на хубавото време, обикаля двора, бълка с пръчка по рибарника...
За обувчиците - това ми е болна тема, защото нали Кати е с висок свод и купуването на обувки си е цяла одисея. Скоро и купихме едни готини кецове, чак се учудих к олко бързо стана - първите които и пробвахме. Втори и не пробвахме...
Ганушка , мерси за клипчетата. Запазих ги, но ще ги пускам на Кати като си се приберем в Кърджали.Тъкмо се чудих какво да и пускам за разнообразие, че Бейби Айнщайн сигурно наизуст го научи...
Напетя, аз тъй като останах без работа точно преди да разбера, че съм бременна, сега ще си търся нова работа. Дано и не намеря, почти нямам надежда да е нещо, което ще ми харесва, ама пари да се печелят...
Кати сега гледа Бейби Айнщайн, после в легена и в леглото. Тия дни пак ми реве нощем, и последните зъби ли са тръгнали, не знам...Днес поне наобяд подремнах с нея...

. Я, я кажи, как е при теб? Аз бях на 15ти този месец. Казаха ми че след около две седмици щели да почнат да падат и наистина вече почнаха, на триъгълника изпадаха почти всички, на краката чак сега като се изкъпах и видях че и там са тръгнали, но все още повечето са си по местата. Но на триъгълника просто не очаквах такъв светкавичен ефект, ама как болиии...абе на който има възможност, го препоръчвам, за сега, след само една процедура, но наистина съм много доволна.

А уж била пречистена и не давала реакция

. И при мен така, опадаха доста, но казаха, че м/у 3- и 5 процедури обикновено са нужни, махат се до 80-90% от космите, после трябва само веднъж годишно да се ходи да се поддържа! Аз съм сега на 4 април пак, след 3 седмици. Прати ми, моля те, като имаш време, този апарат от Ибей, да го погледна, може и по и-мейла.
ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА,МНОГО ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ТАТИ, ДА НЕ ТЕ ЯДОСВА И МНОГО ДА ТЕ СЛУШКА 
Ама каквото, такова...
" Евала!