Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 751
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали
Привет, народе.
Ние сме добре, няма нищо ново. Цяла сутрин сме на двора, следобед още не излизаме, че духа много силен вятър. Кати се радва на хубавото време, обикаля двора, бълка с пръчка по рибарника...
За обувчиците - това ми е болна тема, защото нали Кати е с висок свод и купуването на обувки си е цяла одисея. Скоро и купихме едни готини кецове, чак се учудих к олко бързо стана - първите които и пробвахме. Втори и не пробвахме...
Ганушка , мерси за клипчетата. Запазих ги, но ще ги пускам на Кати като си се приберем в Кърджали.Тъкмо се чудих какво да и пускам за разнообразие, че Бейби Айнщайн сигурно наизуст го научи...
Напетя, аз тъй като останах без работа точно преди да разбера, че съм бременна, сега ще си търся нова работа. Дано и не намеря, почти нямам надежда да е нещо, което ще ми харесва, ама пари да се печелят...
Кати сега гледа Бейби Айнщайн, после в легена и в леглото. Тия дни пак ми реве нощем, и последните зъби ли са тръгнали, не знам...Днес поне наобяд подремнах с нея...

# 241
Хелоу и от мен  Party
слайли - ти се появи, но много накратко  Hug
Ганушка - откакто давам хляб е само пълнозърнест, но май друго си представям, 4е е в Бг. Моят пълнозрнест е много ситно смлян и няма никакви сем4ици. Много рядко съ давала бля, замо когато няма пълнозърнест, но е на месеца 1 да ре4ем. Не съм и 4увала, 4е има проблем да се дава друг освен бял хляб  newsm78
Поли - за колата - срам ме беше направо да кажа, ама след като питаш - продадох я  Mr. Green  hahaha  Joy  Embarassed Не мога да се оправя с нея просто. Опитах веднъж и се отказа изобщо да пробвам пове4е. То не мога да я подкарам и детето само се залива от смях на здната седалка, 4е друса, а аз умирам от ужас, 4е не мога да си оправя краката, ама така е като последно съм се ка4вала на кола със скорости преди 13 год. и просто изка4ах да ми дойдат документите за собственост по пощата и я пуснах за продан. Обадиха се едни българи, голям майтап, дойдоха и я грабнаха направо, зашото беше наиситна перфектна, а пък аз съм с 500 паунда напред  Joy  Mr. Green Мъжо каза, 4е съм "джамбазка"  Mr. Green Сега се 4удя какво да правя, 4е имаме ужасни разминавания във вкусовете и разбиранията за коли с мъжо  Whistling  Crossing Arms
Амбишъс, Поли - явно правите съвсем разли4но нещо от моя тип епилация. Моята е с много тънка игли4ка, която влиза в корена на косъма и с ток се изгаря за винаги, но няма гаранция колко пъти ще се прави процедурата докато стане, защото трябва да е в специална фаза на растежа самият косъм. Става по-бавни4ко, но пък според мен си заслужава пове4е. Плаща се на минута. Мисля, 4е вашето е фотоепилация, особено с това, което Поли е писала за поддържащата процедура в домашни условия  newsm78  Сега като спе4еля състезанието ще идвам с машината да ви правя една по една и да се разходя малко  Mr. Green  Hug
Лягам, 4е днес пак голям ден беше. Ходих рано на разпродажба на Некст и Макс се е оборудвал с толкова блузки, 4е направо незнам къде ще ги слагам, направо май ще махам старите, които още малко може да поноси, 4е ще му се пръсне гардероба  Thinking

# 242
Аха, Амбишъс, чак сега Лидето като отговори и се зачудих защо и на теб за епилацията пише, та викам нещо явно съм пропуснала по назад  Grinning. Я, я кажи, как е при теб? Аз бях на 15ти този месец. Казаха ми че след около две седмици щели да почнат да падат и наистина вече почнаха, на триъгълника изпадаха почти всички, на краката чак сега като се изкъпах и видях че и там са тръгнали, но все още повечето са си по местата. Но на триъгълника просто не очаквах такъв светкавичен ефект, ама как болиии...абе на който има възможност, го препоръчвам, за сега, след само една процедура, но наистина съм много доволна.

Лиде, е стига де  Laughing, вярно ли я продаде  Laughing, симпатяга, ама ако беше покарала по дълго време щеше да свикнеш бе. Нищо, айде успех с търсенето на нова. Ние пък с моя мъж поне за колите имаме еднакви вкусове, та не е никакъв проблем като трябва да избираме, единствения проблем е че това което без компромиси ни харесва е от 50К нагоре  Laughing. А това което правиш ти е електролиза, то това всъщност е единствения метод на който е разрешено да се нарича перманентен, на всичко останало било дълготрайно  Laughing. Казват, че след 10ина години пак можело да се появят малко, та аз за тва си я взех тая лампа, да се светкам от време на време ако се наложи  Laughing.

Александра, аз не знам вече с тия зъби, Соня и тя си реве нощем, пада едно кърмене, че и аз още кърмя, така откак стана на 10 месеца, тогава и наизлязоха кътниците. От тогава ми ги прави тези номера, и аз си мислех че ще сигурно са тръгнали вторите кътници, даже ппо едно време ми се строри че са и надути венците, но не, зъб нов няма. Ужасно се лигави обаче, може пък да са по трудни тия последните, знам ли вече и аз. Ама вече ми е до гуша дошло всака нощ будене.

# 243
  • София
Привет и от мен!

Изписах цял роман, но нали все много бързам, не разбрах какво натиснах и всичко отиде по дяволите. #2gunfire
Но  нещо не ми се спи и ще опитам отново, дано този път успея да публикувам. Simple Smile

Гануше, пълнозърнест хляб Алекс само е опитвал, но не съм се замисляла да му давам редовно. Тези клипчета, които си дала и ние ги имаме сейвнати в отметките, но Алекс нещо не им е фен. Не знам дали Дари гледа Baby tv, но там дават едно филмче ( по- скоро поредица) Louie's World, пак образователно и много интересно.  Peace

Ани, много неприятно, че и тримата сте болни. Оправяйте се бързо!  Hug

Лиде, намини и през България за някоя процедура!  Mr. Green Hug Жалко, че и при нас не правят такива разпродажби. Тукашния Некст не съм посещавала скоро, всъщност май като го отвориха ходих, но имаше много малко неща на доста високи цени. А като гледам в сайта какви дрешки за момчета има, уникални просто. Трябва най- накрая да поръчам на Алекс.

Трейси, и ние сме си още с бибката, но май ще почакаме още малко с рязането.  Peace

Силви, в един магазин ми казаха, че най- надеждния начин за мерене на обувки е този, който и Дани е написала- трябва детето да стъпи и да се опиташ да пъхнеш пръст зад петата. Ние за Алекс взехме от Дайхман- маратонки с лепки Найк, леки и удобни ( за обуване). Понеже са белички и доста се цапат взехме и още едни по- евтини за ровене в пясъчника. Не ми е известна марката. Поръчвали сме и от Sports direct, но нещо последния път не уцелихме номера. Иначе има доста добри предложения и като цени и като модели .  Peace

Дани, определено ми е доста полезно споделеното за махането на памперса!  Hug

За говоренето- Алекс знае доста думички вече, но не ги свързва в изречение. Много е сладък и смешен като се опитва да повтаря след нас. И задължително вечер преди заспиване си казва почти целия репертоар, като показва предметите с пръст. Joy hahaha hahaha

За гърнето и махането на памперса- Ние сме още далеч от този момент, но и не сме се заели сериозно де. Чакам да се стопли времето и бавничко започваме да се учим.

За страховете- Алекс като че ли се страхува най- много от шума на бормашина, пасатора или кухненския робот. От коли и разни други превозни средства изобщо нямаме страх, даже напротив. Е, случвало се е да се разплаче от рева на някои мотор или много силен шум от кола, но е било единичен случай.

За водата- давам изворна на Девин.

Черен дроб- не съм давала, изобщо не съм се и сещала. Сигурно защото и ние вкъщи не ядем и никога не сме купували.

Уха, успях да си напиша всичко отначало, че и още добавих.  Mr. Green
Сега мога спокойно да си легна.

Лека нощ на всички! И да не забравите да си смените часовниците!  Peace

# 244
  • На плажа
Добро утро,одавна не съм се класирала първа с кафето  Mr. Green

Мариелка одавна не си писала май...Сега Алекс като проходи съвсем самостоятелно и не ти остава време,а Mr. GreenА за памперса,прото се наканваш един ден,и си казваш...сега ще е и почваш Peace
Лиде,джамбазке такава,как можа да се предадеш от първия път Laughing Здраве да е,купувай автоматик пак ,че да нямаш грижи  Hug
Поли,Амбишъс взе да се затопля и почнахте да умъртвявате косми Joy и на мен ми се иска една фотоепилация на триъгълника,че ме мързи да се бръсна,ама кога ще ме огрее не се знае newsm78
Трейси и ние сме с бибата още,ама много ми се буди нощно време,а от няколко вечери и доста плаче,че затова не бързам да я махна.
И да се оплача,преди три дни ни правиха реимунизация с петаксим,наду ни се крачето и го влачи след себе си,много го боли и сигурно затова плаче,а на всичкото отгоре снощи имаше и Т  ooooh!А уж била пречистена и не давала реакция Crossing Arms

И накрая да ви покажа новата придобивка в гр.Бургас...жалко,че чак сега я откриха,сигурно бих се възползвала от услугите им,поне с едното раждане..то си е направо като хотел Rolling Eyes

http://www.facebook.com/profile.php?id=1599094049#!/photo.php?fb … 00563&theater

# 245
  • Варна
Днес кака ви има р.д. tooth newsm06 newsm19 dance

# 246
OOOOOO, како, аз да съм първата тогава тука да те поздравя. Много здраве, щастие, много да те слуша Дари (тя го прави де), много пари и скоро още едно бебоче.
Правя мекици, почерпи се и ти за твое здраве  Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
  • София
Гануша Честит Рожден Ден! Бъди жива  издрава и много щастлива и обичана жена и  майка!

# 248
  • Кърджали
Гануша, честит рожден ден! Много здраве, щастлив семеен живот, пари и още едно бебче!

# 249
  • В друго измерение
Ганушке - миличка, честит рожден ден! Всичко най-най ти пожелавам, здраве, щастие, усмивки и много успехи!  Hug  bouquet

Ели - ние понеже не можем да се засечем, тук да си поговорим  Wink. И при мен така, опадаха доста, но казаха, че м/у 3- и 5 процедури обикновено са нужни, махат се до 80-90% от космите, после трябва само веднъж годишно да се ходи да се поддържа! Аз съм сега на 4 април пак, след 3 седмици. Прати ми, моля те, като имаш време, този апарат от Ибей, да го погледна, може и по и-мейла.

Лиде - да, определено не е същото, лазера е с накрайник, който обхваща определена площ, доста бързо става обезкосмяването, за 15 минути бях готова. Гори космите в основата.

Дани - хахаха, права си, но махането на космите на мен ми е проблем постоянно, не само лятото, защото не мога да намеря време.

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН," МАМО ГЕИ"  Heart Eyes ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА,МНОГО ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ С МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ТАТИ, ДА НЕ ТЕ ЯДОСВА И МНОГО ДА ТЕ СЛУШКА  Hug

Амбишъс, Поли - браво за бързите резултати, дано да сте все така доволни и за напред. Аз затова и се опитвам да обяснявам, а не да казвам как се казва процедурата, защото с превода става голяма обърквация, но моето на англ. се води epilation, което на Бг няма същото зна4ение  Joy  hahaha шантава работа. Аз правих преди 3-4 месеца кола маска на крака на една жена, която си беше правила такава лазерна епилация и беше след 5 години и само отпред посредата на крака от коляното до глезена имаше малко и отзад на бедрата, но и тя каза, 4е много я е боляло и не и се иска да ходи пак. Искаше да пробва нашата епилация, понеже е от 3 до 5 сек. на косъм болката (зависи от процедурата, която се прилага), но още не ни даваха да я правим процедурата и така остана, може и да се е върнала, но в друг клас, нямам идея.
Поли - нямам време за свикване, затова и я продадох. Аз я ползвам по цял ден колата и нямам време за свикване. Няма как да спра да ходя на у4илище или да спра да вземам детето от градина на косъм от закъсняване и т.н.  Joy тър4енето е нон стоп  Crossing Arms
Ох, сори имаше още, но 4ове4ето е гладно  Mr. Green Ще ни изяде главите  ooooh!
П.С. - Мариелка - аз тъкмо мислех да ходя да му купувам дрешки за новия сезон и една приятелка ми каза, 4е уикенда имат разпродажба, а магазина е то4но на съседната улица, така 4е се възползвах, но 4естно казано щанда за мом4енца винаги е ужасно малък, а за моми4енца е оргомно просто нямам думи. И на мен много ми харесват дрешките им, но дискреминацията е о4евадна Simple Smile
Ох, няма да стане, мъжо гледа Аватар, а Макс се е наврял целия в пералнята ...

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:20 от Lidiya_81

# 251
  • Sofia
Здравейте, момичета! Днес беше прекрасен ден...!  Grinning

Ганушка, честит рожден ден!   bouquet   bouquet   bouquet Бъди много здрава и щастлива и най-голямата късметлийка във всичко!!!  Hug  Hug  Hug
Аз също много често давам на Софи пълнозърнест хляб, защото повечето такъв купуваме вкъщи. А иначе и аз бях чела, че за малките е по-добре бял хляб, но до каква възраст не знам.

Дани, аз също ти благодаря за споделеното за памперса. Дано до един месец и София да се научи. А тази болница наистина като хотел, с кеф да раждаш. Лятото ни се наложи да опрем до нея заради Софи, та съм я посещавала вече.

Леле, Бърборанке, представям си я Андичка как се пъне на дивана и върши работа ...  Joy  Joy Знам че на теб хич не ти е било до смях.  Hug

Ехааа, днес какви готини снимки направих на Софи навън.  Grinning Жалко че колажа вече е готов и не мога да ги сменя... Но нищо, следващия път...

Лека ви нощ!  smile3524

# 252
Аз се включвам по никое време. Днес бяхме на едно мноооого приятно гости на Мони (Мо72) и Митко. Много, ама много съм щастлива, че в този форум има такива невероятно готини и свестни хора. Heart Eyes Мони също много иска да дойдат на Трявна, но дали все още има останали места, та макар и в хотелската част?  newsm78 Иначе бяхме и на Стройко, харесахме една спалня и може би ще поръчаме до вторник (ще хванем и намаление).

За хляба - давам предимно бял, но като има друг не се замислям. Дори не съм знаела, че не трябва пълнозърнест. А в същност защо не е трябвало?  newsm78 То Андреа вече ядки ръфа, камо ли различни видове хляб.

Хари, аз също смених снимката на Анди за колажа, но писах на Катето. Пищи й и ти. Нали до днес беше крайният срок и може пък да успее да ги смени. За акането, смешно да, ама лошото е, че от тогава и два пъти се изпишка на паркета.  Очевидно нарочно го прави. Как научи и тзи дяволия??Доста ми е притеснено.  Sad Ама каквото, такова...

Дани, ееегаааати болницата! Първата ми мисъл беше "това в БГ ли е??  #Crazy " Евала!

Някой има ли представа защо Фликс спря да пише??  newsm78

# 253
  • София
Ганушка,  Честит Рожден Ден и от мене. Много здраве, щастие и любов. Най-вече ти пожелавам много здраве.  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Ееее Ганушче ха честито и от тук!     bouquet    Hug
Цветя и рози, вино и любов ти пожелавам! И още едно такова сладко момиченце–сестричка за Дари    Heart Eyes
Обичам хората, родени през пролетта, защото са като нея–красиви, естествени и оптимисти.  Grinning

Много хубаво така, като влиза човек тук и вижда приятни събития. И при нас времето беше страхотно през уикенда и бяхме все навън. Еванджи беше във вихъра си, бра (скуба) теменужки и минзухари, радва се и тя като всички живи твари  Simple Smile Толкова, че не спа изобщо през деня, но затова пък вечерта си легна в осем. И дори в момента пак спи.

Благодаря от нейно име, на всички вас, честитили ѝ изминалият имен ден. Да ви се връщат двойно всички пожелания!  Hug

Гледам за лазерни епилации си говорите. В Гърция е масово вече (те там нали по–косматички)  Laughing А тук, не толкова. Гермакните обичат натюр  Simple Smile  Хайде Лиде, само аз останах.. Ще чакам твоя метод да пробвам, само да не заприличам на маймуна дотогава  hahaha  На мен пък след раждането много ми е намаляла растителността. Тя и преди не беше кой знае какво, но сега направо е тук–там. Сигурно има връзка пак с проклетите хормони.  newsm78

Бибка не ползва Еванджи. Сама го отказа. Последно на 3 месеца май беше, като можех да я баламосам с това.
Приятен, мързелив следобед!   

Общи условия

Активация на акаунт