Ние днес от 10,30 до 14,30 все на вън бяхме. Обяда на вън, та Марти явно се поумори и накрая взе да мрънкоти. Заспа за 1 мин

С говоренето не сме много напред. Казва всичко звуци на животни и роднини, но това не го броя по принцип. Иначе казва вече ясно "кола", "пАри" и .... май това е
Преди две седмици каза "гу-гууу аммм", когато видя едни гълъби да си кълват нещо. Направо бях зашеметена
Първото му изречение 
Гануша, Хари, ние пък като видим коли и се втруваме към тях. Много ме е страх, щото някой път ще се отскубне от ръцете ми и ще изкочи на улицата. Много се впечатлява от коли, мотори, камиони .... просто ужас. Обръща внимание на всяка кола ( на паркиралите и на тези край нас), оглежда я, диви й се поне 5 мин, казва й чао, ако е движеща се и й маха с ръка докато се скрие от погледа му. Направо е ужас
като тръгмен за някъде се мотаме по 100 часа.За пишането - още не съм го мъчила без памперси. Една вечер само пробвахме за 10 мин преди къпане да е по слипове .. е напиша се на втората мин и не се впечатли хич. Ама аз мисля април да свалям директно памперса и да го оставям по голо дупе.
Силви, дано е фалшива тревога. За обувките и ние сме с широки крака и голям зор в намирането на модели. Бяхме купили едни подобни на маратонки от Дайхман за 20 лв. Много хубав и лек модел - отпред широки - точно за неговите крачка ... НО ... от изкуствена материя, краката му плуват в пот дори при 5 градуса навън, а кожичката отгоре много деликатна и се олющи на третия ден. После голямо търсене пак ... накрая успях да намеря едни много хубаави маратонки само за 35 лв от продавалника - чисто нови. Значи има страхотни обувки на Павле в един магазин на Витошка - точно срещу входа на Южния парк - там ще намериш със сигурност модел, но всичко почва от 70 лв. Иначе http://millipede-bg.com/index.html в този магазин ходих и има и цени дори под 50 лв.
Трейси, ти си силна жена и с всичко може да се справиш. Аз обаче така и не съм разбрала какво точно работиш? Освен че правиш страхотни фотографии

Утре ще ходим в южния да видим едно съвсем мъничко бебе
дано пак времето е хубаво
Лек ден на всички

Да ми е здравичко и все така любопитно и живо дете!
Като я питам от коя планета е дошла, сочи нагоре. Най–новото е да си въобразява, че някой е страшен и започва да говори с дебел глас и да ръмжи. Чак баща ѝ се стряска.
Последните ѝ думички са Косъм
Навита съм на офертата. Ама най–добре да ми го оставиш малко тук, ще си го храня с кеф, че и Еванджи ще прояде покрай него
ще е най–лесен и приятен този вариант.
Дори в новите изследвания които 4етох за правене на обув4ици от няколко години насам забелязали, 4е ходилата на децата са все по-широки и затова има размер за дължина веднъж и за ширина втори път, защото всяко детенце си е разли4но. На Макс е най-4есто срещаната ширина и затова ми е по-лесно до някъде, но сегашните като първи съм ги взела по-малък размер, за да фиксира още по-плътно и мисля, 4е има голям ефект, макар и за месец само. Успех в търсенето
.

Както казва Трейси, не знам кое от двете тичания е по-лошо.