Драсвам два реда и лягам. ( Образно казано
Рени, тъкмо се чудех дали сте добре, че отдавна не се беше вясвала тук. Радвам се, че сте окей.
Много хубава песничка ти пеят на теб 
Ние с Еванджито сме на етап–целуване по двете бузи едновременно в стил, аз теб–ти мен и бързо го схвана номера. Абе по тази част сме първи. Голяма е флиртаджийка. Като сме навън и все си харесва разни момъци напети, смига им с две очи, прави им физиономии
Елия дроб, телешки се препоръчва дори, заради желязото. Ти ме подсети, че скоро не съм предлагала. Имаше рецепти тук из форума на домашен пастет с пилешки дробчета и помня, че звучеше доста добре. Но то моето яде като пиле и просто не знам вече как да я омайвам, за да прояде като хората. Браво за плавното ви отбиване. Един път кърмене на ден е просто мечта за мен все още.

Днес тъкмо се зарадвах, че я излъгах да пие разбито кис. мляко ( като си чукаме чашите с нейната и викаме наздраве, а тя радост и пийва и пак и пак.. ) До момента в който реши да пробва земното притегляне и най–нахално си пусна чашата. Леле няма такова мазало
чак по прозорците беше изхвърчало и къде ли не, трябваше да го издирвам на най–невероятни места.. Ужаааас! Отвори ни работа с две думи и само ни гледаше отвисоко в поза "ни лук яла...Много номера започна да върти относно храната. Преди повече хапваше. Не знам дали е виновно кърменето, но търпението ми е на изчерпване.
Хляба например го яде (преди да го захвърли), като си чопли миниатюрни трошички.. Така, оплаках се и аз.
Терпсихора, милата ти. Много гадно така да се разболеете всички в хубавото време.
кой ще ви гледа сега? Скорошно оздравяване ви желая!
Лягам, че сутринта сладкиш ме чака да го правя
ОЛиде, мерси за питието! Имах нужда
После ще те чета. Целувчици! 
Гуд найт!
А за Макси, той сигурно се е радвал, че въобще някой го е взел от градината, кой знае какво си е помислило детето "оставиха ме тука сам, никой няма да дойде". 
, много ме радва така времето, кара те да се усмихнеш още от сутринта.
Хубав ден на всички! 

Но ще проговори някой ден, де
Даже на любимата си нова приятелка в градинката - Яна 
.хубаво си поиграхме на вън и сега го чакам да стане от сън , че щв го водя Кубрат на музика.
откраднаха топката ( с която така добре си ритахме)вие като си тръгнахте , няма да се отрека от парка
и да го зобикалям.
Но от сега свиквай да ти става и по-весело.