Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 742
  • 721
  •   1
Отговори
# 195

Аси, ти все казваш, че ще пишеш и накрая нищо не правиш bash box, кажи поне как е Ради? Hug
[/color]

hahaha hahaha hahaha Верно май така правя.Ами аз про4ета какво сте писали, дрсна 2 реда, защото все нещо имам да върша и си правя сметката като заспи Ради да се разпиша едно хубаво...като едно време, ама до следобяда, ве4е не помня то4но на кой какво исках да напиша и се отказвам....и на другия ден пак така и пак и пак.Понеже 4ета сутрин, докато си пия кафето, ама все нямам време за писане Mr. Green

Ами Ради е добре, расте и лудее като вси4ки деца.Запо4ва все пове4е да се опитва да се налага и да ми се тръшка като кажа "не"...ама няма как, и този период ще мине. От ония дни му изби и последния ку4ешки зъб,и си мислех , 4е сега няма да е ве4е толкова кисел....е да ,ама не.Няколко нощи си спахме добре и снощи пак будене през 1 4ас.Дали пък сега не тръгнаха и най-задните зъби...кътници ли са, какви са ,незнам.
Нашият татко днес се прибира от Банско /беше там зимата да работи, ама какво ли е изработил...май нищо не е изкарал, та само загуба на време,ама карай..../ .4акаме го към 4 и нещо да се прибере, пък аз взех , 4е си  записах 4ас за козметик за 15,30 , та ще се поразминем малко с него....Опа, то станало време да тръгвам.
Общо взето това е при нас.Тия дни, може би утре заминаваме малко на Свищов при свекитата , да видят Ради, 4е не са го виждали от кръщенето от октомври....Ще постоим малко там и после малко в София ...и айде пак на морето.
Айде поот4етох се малко, ще се опитам после пак да напиша нещо...ако не , здраве да е.

# 196
  • София
Янче, а уж щяхме двете да работим ..... сърдита съм ти  smile3518
За снимките на Аничка - имаше още, ама тях си ги запазих само за мен  smile3534. Ако бях мъж сигурно щях да се влюбя Simple Smile Но си имам двама мъже в къщи и съм в любена в тях за сега поне Wink

Хари, аз мъжа ти не съм го виждала и за това ми се струва че Софи само на теб прилича, ама верно в Трява ще направим обстоен анализ Wink

Славенче, аз давам чешмяна от кана Брита. Цялото семейство пием такава и то отдавна. Изворна когато е безводие и малко след това, че тече кал от чешмата в такива случаи. Каквато и да даваш, според мен гледай да е с най-ниската минерализация. Купуването на филтри излиза по-евтино от купуването на вода, освен това и не мъкнеш тежките бутилки.

dyndla, това пък  не бях го чувала. И каква е идеята водата да замръзне и после да се дава?

За колажа ... мда, удължете срока с още няколко дни, сякаш все още са малко качените снимки Simple Smile Аз следобед се надявам да успея да изведа Марти и да го нащракам на слънце. Макар че много духа в Младост. Не знам при вас как е  newsm78

# 197
  • София
Elyah  - еми  уж идеята била, че така измирали всички микро организми или де де знам. Бабешки истории, но не се бъркам да правят каквото знаят. Важно е че малчо мре за баба си и се разбират много добре.

# 198
Днес сме на тържество на бати Дани, ще бъде за витамините. Баба им е тук и нея ще водим да реве.
Павел е опасен калпазанин, катери се сам по високите пързалки, обича тези люлки които имат основа в средата и се люшкат отдвете страни нагоре-надолу /ама как го обясних/
Ще се опитам да кача снимка довечера, дано не сме изпуснали срока.
Янче, да не би да си намерила работа, че статии пишеш?
Аз започнах да търся, но положението изобщо не е обнадеждаващо. Ходих на едно интервю за работа в петък, в най-големият дъжд, но не са звъняли отново. Пускам по интернет разни обяви и така.
В групата на Павел имат освен варицела и рубеола. Карат Бия да мъкне Дани на ръце, защото там, където си паркираше количката, сега слагат там тази за храната.
Павката го позадържах вкъщи, заради една кашличка, от зъбки и алергичен сироп ни изписаха, но пък и баба му да се порадва малко. Излизаме навън , киснем повече, играем, гоним гълъбите, люлеем се на конче, пързалки, пясък, локви.
И така.
До скоро, че напоследък м мързи да се включвам, ама, че съм несериозна.

# 199
  • София
Аз да питам някой давал ли е черен дроб на малчуганите? От кога се дава по принцип? Купих за нас и се чудя дали мога да сготвя нещо и на дечко.

# 200
  • Варна
От ония дни му изби и последния ку4ешки зъб,и си мислех , 4е сега няма да е ве4е толкова кисел....е да ,ама не.Няколко нощи си спахме добре и снощи пак будене през 1 4ас.Дали пък сега не тръгнаха и най-задните зъби...кътници ли са, какви са ,незнам.

Аси, сега със зъби се оправдаваме, после като избият всичките какво ще правим? Thinking  Mr. GreenJoy

Елия, може вече черен дроб, но аз за нас никога не съм вземала, даже не знам как се приготвя Blush, а иначе си е много полезен, така че давай смело. Simple Smile

Аз колко активна станах, чак не мога да се позная. Laughing

# 201
Елия, хахаха, е сега АНИ трябва да те черпи и то не виртуално!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Пепеджийнс, нее, не съм намерила работа. Да кажем, че с Бо взаимно си помагаме за разни работи.  Heart Eyes

Съгласна съм с Гануша за колажа.  Peace Ако искате да удължим срока до тази неделя??? Кобрети също да каже, че тя май вече започна да го прави.  Thinking

А Ра Ив, Джема, Smile-чето, Биа и Сънчо дано вземат та сложат по някоя снимка! Ще се опитам да ги пушна малко.  Mr. Green

# 202
  • Sofia
Здравейте, мацки!   bouquet

Навън много готино времето, ама като не духа.  Wink

Елия, можем да даваме вече черен дроб на малките.

Славенка, аз също давам на Софи само изворна вода на Девин, рядко се е случвало и трапезна. Ама аз всъщност не знам каква е разликата между двете.

Аси, а като заминете на морето кой ще ти движи бизнеса тук, майка ти ли?

Жижин, аз съм купила един корнфлейкс, който също е Био и е с мед и кокос. София го хареса и с прясно мляко, и така чист много обича да си го гризка.

Гануше, в този корнфлейкс, който аз съм купила, няма ядки.

Ех, и на мене ми се искаше да сложа снимка в колажа, на която Софи е снимана навън, ама нещо все забравям фотоапарата.  Wink

Хубав ден и от мен!   bouquet

# 203
  • София
Юхууу, Миленка, Янче, добре сте си поговорили за мен  Hug Hug Ще те черпя, Миленка, с най-голямо удоволствие! Ей сега още малко да се закрепи хубавото време и предлагам едно масово виждане в парка да направим с хлапетата- те ще играят, а ние ще се черпим  Flutter Flutter

За снимките- удължете срока, моля ви!!! И аз искам да кача някоя снимка на Малчо и мен, но нямам скорошна, нямам фотоапарат ( новият ми е в сервиз Sad ), с телефона по-трудно успявам да направя читава снимка, накратко- трябва ми време Simple Smile

Така... Аз първо ще се пооплаквам малко, после, ако успея, ще пиша по-подробно Simple Smile Ние се разболяхме и тримата вкъщи.Малкият бацил се зарази отнякъде, лепна го на мен, после и баща му сдаде багажа. От това,че е болен и сополив (предполагам) не иска да спи, вечер едвам го излъгваме в 10.30 да си легне, гасим всички лампи, той ходи да обикаля из къщата, но тъй като не му е много приятно в тъмното накрая си ляга и заспива. Сутрин се събужда в 7.30 и е готов да ни тормози, на обяд не иска да спи- ако дремне един час съм супер щастлива, но не винаги го прави... Сега с баща му излязоха за мъничко- толкова страхотно време се отвори, а аз нямам сили да го изведа да потича. Поне да успея да събера съдовете и да пусна миялната, че сме се заринали като в кочина  Embarassed

За черен дроб говорите- аз не съм му давала, не зная как се готви дори,а съм яла и ми харесва. Веднъж пробвах пилешки дробчета на фурна да му дам- изобщо не ги одобри, а той рядко отказва ядене.

За водата- пие Девин изворна. Ние купуваме такава за нас, съответно и той такава пие откакто изобщо пие вода.

Ганушка,
страхотна снимка си сложила! Така се размечтах за мореееее..... Толкова много ми се ходи, толкова го обичам... Сега си мечтая за една хубава почивка през юни, когато още няма хора и толкова приятно!

Мариелка, честито истинско прохождане! Престраши се мишлето най-после значи! Много се радвам  Hug

Даааа, аз ще бягам, друг път ще пиша повече, трябва леко да ушетам и после си лягам, че тази температура ме убива направо...

Целувки и спокойна вечер!

# 204
  • София
Привет,
ние днес голяма раходка направихме, чак 2 пъти спи човека вече. Явно го уморих, ама себе си 2 пъти повече...

И ние сме Девин изворна, ама то пиене на вода при него е силно казано. По-скоро бъркам кашите като сокчета, че да мине и малко вода при храната. Днес маймунката за закуска яде ябълка, яде круша, давах баничка с кисело мляко и като се заинати да ми сочи шкафа с кашите...докато не забърках да дам, не миряса  ooooh!

Аз днес имам среща с принцесата - да видим расте ли и как е. Ама едната лаборатория ме стресира с резултат от микробиология, та ще пускам нова. Дано са объркали нещо, че хич не го искам антибиотика дето го изписват за лечение. Като го пих последния път, 3-4 месеца имунната ми система беше след черешата и не знаеше какви ги върши. Та да стискате силно палци. Имам нужда.  Peace

Хубава вечер ви пожелавам!

# 205
Момичета, няма никакъв проблем да удължим срока. Наистина започнах да ги правя, по-точно са почти готови и двата, но просто ще ги задържа на този етап, за да добавя новите снимки, когато ги качите.  Wink Само определете след коя дата да ги довърша.  Laughing Ние имахме малки гостенчета днес, голяма лудница, къщата беше нагоре с краката, но пък голяма веселба. В този дъжд иначе пощуряваме и двете. Хубава вечер от мен, мързи ме да пиша повече.

# 206
  • Кърджали
Привет и от нас с Кати.
При нас нищо ново. И Кати днес си поигра с деца.Първо една жена докара у нас внучето си, около 3-годишно момченце. Кати първоначално го гледаше с голямо любопитство, после почна едно гушкане.Накрая се заиграха, чак момчето не искаше да си ходи.
После пък дойдоха племеника на Краси. Та Кати се заигра с братовчедчето си. Първоначално беше една гонитба за играчките, но пък после си играха, бели правиха заедно.Въобще днес за дребосъчка беше един пълноценен ден.
За водата ... Пие от чешмата тук, ама тя си е от собствен водоизточник, един вид изворна. Преди докато бях бременна /защото само тогава,към края, пиех вода, а не безалкохолни / си пълнихме в големи туби вода от една чешма, много хубава вода.Сигурно ще правим пак така, защото водата в Кърджали нещо не ми се нрави, а и двете с дребната си изпиваме доста...

# 207
Едит: и Джема вече е качила. Simple Smile Писах и на другите, които споменах, но да видим.  Thinking А има ли и други, които да имат проблем с качването в снимка.бг? Аз днес цял ден не успявам, все някакви грешки дава. Имам проблем и с публикуването във форума. От един комп става, от друг не. Те такова животно досега не ми се беше случвАло...  #Crazy newsm78

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:02 от Бърборанка

# 208

Аси, а като заминете на морето кой ще ти движи бизнеса тук, майка ти ли?

Ами не...ние преустановихме работа.Не ни потръгна особено, 4е се оказа ,4е е на доста зтънтено място и решихме да затворим...нямаше смисъл.Много малко пари се изкарваха и решихме , 4е не си заслужава.Може би щеше да се позасили, като ни поразберат къде и сме и какво сме....ама нали аз трябва да замина пак за морето , а майка ми неможе сама да работи и решихме ,4е няма смисъл...да взима някоя жена  и само да дава заплата.Та така...за сега затворихме, пък другата есен ще видим, като се върнем от морето може нещо др. да измислим...
Силви.Д стискам палци вси4ко да е наред Hug

# 209
Maм4ета, благодаря ви много за хубавите пожелания  Heart Eyes Ето да се по4ерпите, докато не сте заспали с по едно малко  Wink

Страхотно ме изненадахте, влизам и какво да видя - 4еститили сте ми именният ден, който знам, 4е го имам от 4-5 години и все си забравям датата и нито веднъж неможах да празнувам, 4е и детето сте ми объркали  ....  hahaha  Joy  hahaha страшни сте  Hug Ама така е като се затрих безследно и снимки не съм ви пускала, 4е и във ФБ изостанах..., абе няма такава лудница, казвам ви  ooooh! Имаме някакъв проблем на интернета и понякога е толкова бавен, 4е зарежда по 5 мин една траница и доакто ви про4ета ми се доспива и "отлитам" към страната на сънищата  Mr. Green А сутрин се изстрелвам със скоростта на светлината и изобщо..., а да не говорим, 4е ни е подкарало едно пролетно-лятно време на вън и гледам да го използвам максимално за Макси или за себе си, 4е си жадувахме за такова временце цяла зима  Sunglasses Днес закъснях да взема Макс от градината и останало само детенце да ме 4ака  Rolling Eyes Изпратих едни приятели да го вземат и се потресох, 4е вместо да запла4е, 4е не е мама, вдигнал ръце и зати4ал към тях  Crazy Е, хем се зарадвах, хем криво ми стана  newsm78  Thinking Успяхме да се засе4ем на улицата на градината с колите, но с тия трафици не си е работа тука  Whistling Продължавам да вземам изпити, писнаха ми много, но няма как, малко напъни остават.
Амбишъс - казала съм на мъжо, утре ве4ер след работа да хваща телефона и да оправя интернета, 4е работа ни 4ака  Mr. Green Имаме някаква повреда на самата къща отвън, но е на негово име и нищи4ко немога да направя сама  Crossing Arms  Hug
Ганушка - Макси много му знае "4овката"  hahaha  Mr. Green Да се нау4и малко да слуша и тогава сестри4ка  Crossing Arms  Naughty Такъв инат е, 4е не мога да ти опиша, просто е кошмар   Shocked Като не стане на неговата и го оставям да се тръшка и да реве на земята, така се опъва, рита и огъва, 4е обикаля целия хол и така може да се инати сигурно половин 4ас и нагоре, съответно си удря главата в каквото има наоколо и рева се обръща и в рев от болка ...  ooooh! Само си представям и бебе да имам в такива моменти  Tired 
Мариелка, Славенка - малките сладур4ета бързо да се оправят  Hug  Heart Eyes
Само аз май си изтипосах таткото за колажа  Mr. Green Добре, 4е не знае какви ги върша, 4е срам ще го хване  hahaha  Joy
МНого имаше за писане, но ще наваксвам, просто нямам сили за пове4е  Hug  Heart Eyes
Сладки сънища  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт