Аси, ти все казваш, че ще пишеш и накрая нищо не правиш
, кажи поне как е Ради? 
[/color]
Верно май така правя.Ами аз про4ета какво сте писали, дрсна 2 реда, защото все нещо имам да върша и си правя сметката като заспи Ради да се разпиша едно хубаво...като едно време, ама до следобяда, ве4е не помня то4но на кой какво исках да напиша и се отказвам....и на другия ден пак така и пак и пак.Понеже 4ета сутрин, докато си пия кафето, ама все нямам време за писане Ами Ради е добре, расте и лудее като вси4ки деца.Запо4ва все пове4е да се опитва да се налага и да ми се тръшка като кажа "не"...ама няма как, и този период ще мине. От ония дни му изби и последния ку4ешки зъб,и си мислех , 4е сега няма да е ве4е толкова кисел....е да ,ама не.Няколко нощи си спахме добре и снощи пак будене през 1 4ас.Дали пък сега не тръгнаха и най-задните зъби...кътници ли са, какви са ,незнам.
Нашият татко днес се прибира от Банско /беше там зимата да работи, ама какво ли е изработил...май нищо не е изкарал, та само загуба на време,ама карай..../ .4акаме го към 4 и нещо да се прибере, пък аз взех , 4е си записах 4ас за козметик за 15,30 , та ще се поразминем малко с него....Опа, то станало време да тръгвам.
Общо взето това е при нас.Тия дни, може би утре заминаваме малко на Свищов при свекитата , да видят Ради, 4е не са го виждали от кръщенето от октомври....Ще постоим малко там и после малко в София ...и айде пак на морето.
Айде поот4етох се малко, ще се опитам после пак да напиша нещо...ако не , здраве да е.

. Ако бях мъж сигурно щях да се влюбя
Но си имам двама мъже в къщи и съм в любена в тях за сега поне 
, а иначе си е много полезен, така че давай смело. 

), с телефона по-трудно успявам да направя читава снимка, накратко- трябва ми време 

Днес закъснях да взема Макс от градината и останало само детенце да ме 4ака
Е, хем се зарадвах, хем криво ми стана
Продължавам да вземам изпити, писнаха ми много, но няма как, малко напъни остават.
Такъв инат е, 4е не мога да ти опиша, просто е кошмар