Янче-много свежа си я направила,"ухае" на пролет
.Ние имаме лигавник с ръкави на бертони,купих го за 6 лв.,отдолу е непромокаем,нещо като мушамичка е,а отгоре си е от този хавлиения плат,ето сайт да ги видиш http://slonbalonbg.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=31286.За пампата дано имате успех както с бибата и аз от както се затопли тия дни все това ми се върти в главата-да се пробваме и да я оставям по гащи,но още съм в процес на размисъл.За Трявна-още първият път като направих резервацията ги питах за капаро и ми казаха,че няма нужда,като отидем на място тогава ще се разплащаме и за кошара ги питах тогава и казаха,че нямат и в къщичките имало разгъваеми фотьойли,но ние да си преценим дали стават за мъниците.Аз ще взема нашата преносима кошара,пък може и ние да си спим тримцата на спалнята ако я мъчат тогава някои зъби
За фонтанелата-още на предните консултации питах старото педи и тя каза,че е затворена.Като отидем на следващата консултация ще питам и новата ни педи да видим за всеки случай.
Лека нощ
Във вторник трябваше слънце да грее, то следобед валя. В сряда трябваше да вали, то умряхме от жега и слънце. Днес същата работа. Ха дано все така не познават лошото време, че да сме по цял ден навън.
Вчера една приятелка ми беше на гости, бяхме на двора естествено, с все Андреа. Еми не ни остави да се видим. 
А другия чифт, който е от 100% памук, си мисля, че хептен би изпуснал, макар и той да се води непромокаем. Така или иначе размерът е твърде малък. Та 15 лв са в коша за боклук.
За тези пари можех да й взема нова пижамка. Оф, намрънках се, само здраве и живот да има, пък ще си чакаме истинска жега да ходим по голо дупе из двора и обикновените гащички да съхнат на простора за 10 мин...
Честити придобивки! С оглед на написаното по-горе направо ти завидях за добрите покупки.
Я по-добре преосмисли този метод.
Сигурна съм,че ще бъде страхотно изживяване!Остава ми надеждата,че ако някоя от вас се откаже по някаква причина ще ме има в предвид.....