Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 951
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито детенце на мама Сосми! Да са живи и здрави!

# 361
Честита малка бебка на Сосми[/color] да рясте здрава и щастлива да слуша много мама тати и бати bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни шаферки  видях с невероятни роклички Hug, ще чакаме с нетърпение и роклята на Буболече да видим Party
 Хариелка браво на голямото момиче за сухия памперс аз сух памперс на два пъти съм сваляла (нощния), но тогава беше само на кърма сега с тези 200мл. преди сън дали ще съумее да стиска newsm78 и млякото трябва да махна Thinking тогава и памперса, но всичко с времето си. обещах си вече да не му се ядосвам на детето. Щях да се оплаквам , но после ще пиша, че кубрат се събуди току що

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 20:47 от skypetia

# 362
То и моята рокля я имам снимана, ама ... нямам чак такъв корем. След сватбта ще е по-автентично.  Joy Благодаря ви за хубавите думи за моите момиченца!  Heart Eyes

# 363
  • Кърджали
Привет, народе!
Първо, да е жива и здрава малката Ралица. Да е радост за семейството си! Бързо възстановяване на мама Сосми!
Поли, срам, не срам, и аз нищо не разбирам от земеделие, ама докато сме тук да помагам, та да има какво да хапваме лятото.
Госпожица Кобрети, радвам се че Мимче е вече добре.Дано в близко време не боледува пак!

# 364
  • Sofia
Първо - Честита дъщеричка на мама Сосми!   bouquet   bouquet   bouquet Винаги да е здрава и засмяна и от късмет в живота си да не се отърве!!!  Hug

И второ - последва ни участта на Буболече - обраха ни.  Sad Излязохме със Софи в 12.30ч. на разходка и се прибрахме в 16ч. доволни, изморени и щастливи и какво да видя - бравата ни счупена, входната врата само я побутнах и влязох. Целият ни апартамент беше обрнат нагоре с краката, можете да си представите... Фотоапарата, цялото злато, което никак не беше малко и няколко парфюма липсват. Явно обаче идиотите не са имали достатъчно време след като не са намерили камерата. Толкова ми стана гадно, като гледах бельото си, дрехите си, всичко разхвърляно по пода...., цялата се разтреперих, даже си докарах и малко контракции. Досега полицаите бяха в нас, ама какво от това...  Cry

# 365
  • На плажа
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СОСМИ,ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ...И БАТИ НИКИ   bouquet

Харче силни прегръдки за теб и цялото семейство Hug Съчувствам ти за нещастието и ти пожелавам скоро да се отърсите от случката и дано да ги открият гадовете #Cussing out

# 366
Сосми, честито! Каква по хубава изненада от това,  да е жива и здрава Ралица!

Трейси, ти си наред сега!

Хари, оф, това е отвратително! Дано да има някаква полза от полицаите и ги намерят изродите. Ама че гадост!

# 367
Здравейте, мамчета!

Честита дъщеричка на Сосми! Да е жива и здрава, много да слуша и много да я слушат!

Хари, силни прегръдки за теб. Пази се! Сигурно е ужасно преживяване, но важното е вие да сте добре. Целуни София и погали коремчето, всичко друго забрави!
Буболече, много много красиви шаферки Simple Smile А Преслава като порасне нама да пита: "А аз къде съм била на сватбата?"
Поли, винаги са забавни твойте разкази Simple Smile

Ние пробваме отново кухнята. Резултат: ден първи Венцислава срещу кухнята 3:0  ooooh! От десерта хапна една лъжица и го побутна, супата и яденето изобщо не благоволи да опита.

Лека на всички!

# 368
Хари, силни прегръдки и от нас ....
Какви ужасии се случват  Sad Sad Sad Sad Дано престанат тези злодеи .... аз не смея и да си помисля, че нещо такова може да се случи. Ама не е само в БГ, на еднапозната от Белгия им обраха цялата къща, ама ВСИЧКО ПРОСТО, де що видели - лаптопи, камери, фотоапарати, монитори .. и то през нощта докато те спели на втория  етаж  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Поли, мерси. Дано да мине леко и при мен Simple Smile Малко остана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 369
Честито бебешонче на Сосми,да ви е жива и здрава и много да ви радва
Хари,кофти мила,но по важното е вие да сте добре,и че не сте били вкъщи тогава,че знели човек тия болни мозъци кво могат да направят на теб и Софанче.кажи му ''майта му'' и не се ядосвай
Малинче,ми вас ви няма никви в парка,забравих ви муцунките вече Crossing Arms Hug

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 00:47 от rumik

# 370
Сосми-честита принцеса Heart Eyes,да ви е жива и здрава,много радост и усмивки да носи на цялото семейство,на теб бързо възстановяване  bouquet аз докато се включа да ти кажа че ще стискам палци всичко да е наред със секциото,ти вече си гушкаш малкото слънце Laughing

Хари- Hug...изключително неприятно,бързо да се справите със ситуацията,а тези гадове дано да ги хванат и си получат заслуженото,сигурно се чувстваш ограбена и вътрешно и ти е нарушено душевното спокойствие,но знай че Бог гледа от горе и всичко се връща.Заради малкото човече,което е в теб,Софи и съпруга си,не се измъчвай и притеснявай,няма смисъл,прегръщам ви Hug

Бубичка-много са ти хубави феите Heart Eyes,много приятни емоции има покрай теб Grinning

Ние изкарахме много добре през почивните дни,мъжо имаше рожден ден в събота,имахме гости през тия 2-3 дена и не можах да се включа да почерпя виртуално,но си пожелавам да ми е жив и здрав другото ще се нареди Heart EyesАз пък вече цяла седмица,даже втора почнах,съм хремава,всичко тръгна от лека болка в гърлото и уж смуках и пръсках разни работи,пък сега кашлям като дърт тютюнджия и едни реки от носа ми,ужас,дано Али не се зарази само ooooh!

Хайде лека нощ момичета

# 371
Честита малка принцеса на мама Sosmy!!!ДА расте жива и здрава и да радва мама и тате!!!

Хариелка, нямам думи просто.Силни прегръдки от мен за всички ви.Важното е,че ти и детето сте добре, а вещите се купуват...ЦЕлувам ви!! Hug Hug Hug

# 372
# 373
Да е жива и здрава Ралица на Сосми!   bouquet Прекрасно име сте избрали!  thumbsup

Трейси, ти си следващата.  Hug Кога беше терминът??

Хари, ужасна история! Представям си през какво си преминала в този момент, пък и детенце с теб... Дано опровергаят представите ни за тях и полицаите вземат, че си свършат работата!!! Иначе поздравления за успехите с памперса!  Hug

Хубав ден на всички!

# 374
Честита дъщеричка на мама Сосми! Да им е жива и здрава!!!  Hug  bouquet
Хариелка много неприятно и ужасно! Бързо да се отърсите от гадната случка и дано ги намерят гадовете!  Hug Praynig
Румче явно напоследък все се разминаваме! Ще се поправя да знаеш!!  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт