Лили
ужас! Не се тормози,крадците ще си получат заслуженото,ако не от полицията,то отгоре всичко се гледа!Ние пък вчера станахме свидетели на умишлена катастрофа! Един индивид умишлено наблъска две паркирали коли на булеварда,първо челно се вряза в едната,после даде назаден,засили се и директно в следващата! Вече и по тротоарът ме е страх да ходя! Да не говорим,че по големите ни квартални булеварди редовно си правят гонки,разни сини номерца или лъскави возила,това посред бял ден!
Ние днес бяхме на консултация,пораснали сме,е на височина повечко,килцата с някое и друго грамче
На нас май пак ни растът зъби,останаха 4 бр,но не мога да проверя,не дава да се бърка в устата.Цяла нощ рев,днес сме злояди,дадох и малко Грейпсуотър да се успокои! Изпи една прясно мляко и я сложих без да е обядвала да спи,че не се търпи от кривотия вече!
Трейси готови ли сте за новия член на семеството?
Рени -вм ние сме опитали десетина кухни и резултатът винаги е в полза на Силвия! Ама че претенции са тия деца! Дано ни приемат в яслата,че покрай другите даца да проядем!
Захващам се със задачки,лек следобед от мен!
развиках.Тези набързо избягаха и ние мирно и кротко се опрявихме за разходка с Кубрат излязахме си и дойде време да се пребираме за сън и какво да видя две пожарни коли пред нашия блок
със свито сърце. И му казах на мъжа ми повече никога няма да му позволя да ходи на командировки. Детето винаги се разболява и аз трябва да си го влача пеш до болницата.
онази вечер добре си поплаках, но още ми е криво.
Наистина жалкото е,че вероятността да ги намерят е много малка,евентуално ако има някакви отпечатъци,но те вече са се толкова усъвършенствани.Ако можем с нещо да помогнем само кажи!
Вчера като се тръшна на земята и пищи все едно я коля.Като вляза в някой магазин пак така.Опитвам се въобще да не й обръщам внимание,на моменти не се сдържм и й крещя,но ефекта е 2 мин.
Къде ли не стават, но в БГ сякаш е част от ежедневието вече, за съжаление. Честно казано възхищавам се на смелостта ви да раждате и отглеждате 1, 2, че и повече дечица там.
А като знам, че няма кой знае какви законови облекчения за стимулиране на раждаемостта все още.. Едно Голямо Браво на всички вас!
И моментът е много деликатен сега, ако можеш да се откъснеш, да се махнете с детето за малко, да не мислиш за случилото се... Макар че от мислите си, не можеш да избягаш. Ще ти трябва време да намериш пак равновесието си, но мисли за живота в теб и и че сте здрави всички, всичко друго се преживява.
Абе тъкмо реша, че нещо ѝ харесва, на следващ етап не го поглежда. Последното откритие: навън винаги яде. Ресторанти ѝ дай и апетит не, ами не мога да ѝ смогна
Хукнахме на зоологоческа градина в Щутгарт да ходим, огромни опашки, отказахме се. Нещо ми е трудно така изведнъж от зима и хоп–лято. Няма и сянка още, къде да се скриеш. И как да се настрои човек на вълна 'лято', като не си е сменил гардероба с нови летни дрехи. 

. Става ми съвестно, че като малка я мъкнех навсякъде с мен и горкото дете израстна във външната градска среда.Сега ще трябва да компенсираме с повече време сред природата, за да му балансираме представите на детето

, ама ама като обиколя малко из града и ми става едно отмаляло,чак ми се приспива...
какво правя, но въпреки това продължава за мой ужас. Най-редовното му е отива към клавиатурата върти пръстче и вика 'не,не' пък почва да блъска с длан по нея.Същото и с принтера и с контактите'не,не' пък .......абе ще се научат ама до тогава доста бели коси
ще ни излязат