Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 398
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • На плажа
Добро утро  Hug
Гануше милата ,пращам ти много прегръдки  Hug Hug Hug и на Дарито,колко сте преживяли SadТя как го понесе всичкото това на веднъж?Забелязах аз липсата ти,но ти и друг път си липсвала та не се усъмних...а то,беля.Да се оправяте бързо и да не ви се налага пак да го преживявате Praynig
Отивам аз,че Нико днес е лош,от сутринта два пъти се напишка,и сега е наказан отатъка по голо дупе Wink

# 496
  • Варна
 Hug

Ами Дария беше доста спокойна, предвид обстоятелствата, даже се радваше на докторите, като влизаха им казваше "Дока, дока"(доктор) и "гики"(да и преглеждали гърдичките), викаше им чао като си тръгват, общо взето беше много лъчезарна, естесвено ревеше като и вземаха кръв и и правеха снимки, като и слагаха абоката, но това е нормално. После ми вземаше пинсетата за вежди и си боцваше пръста и казва "боц", все едно си взема кръв. А за нослето явно не я болеше, защото след като се удари рева една минута точно и това беше, но много плака като и махнаха втория абокат, беше във врата, защото анестиолозите не и намерили вена на ръката Rolling Eyes, пък и май нарочно там са го сложили, защото ако нещо стане по време на опрецията да имат достъп до централен източник на кръв. Герой ми беше тя.

# 497
Мале, Гануше!  Hug Колко много ви се е струпало за отрицателно време! Хайде дано "боц" и "гики" само на игра да ги употребявате вече!  Hug

Шайнче, на първо време се сещам, че може да замениш солта с ориз, боб, леща... чакъл, ако щеш.... Нещо с подобна консистенция..  Thinking Ние не сме водили Преслава на ортопед след като проходи, та май й е навремило!  Rolling Eyes
Мислех си, че ни е рано да се пазим да не ни затворят, ама.. в грешка съм била...  Rolling Eyes

# 498
ШАйн, аз мислех,че може да пробваш с натрошена царевица.

Сега ме хвърлихте в размисъл.НЕ съм забелязала нещо особено на крачетата на Валето.Да искам ли направленеи за ортопед и да го водя профилактично? Thinking Thinking

# 499
  • Кърджали
Не съм чела, признавам, но бързам да излизам че доста обикаляне ме чака.
Та да се похваля - вече сме си в Кърджали.Вчера си стегнахме багажа и се прибрахме. Кати прие добре нещата, няма никаква реакция.Като изключим, че снощи почти не спа - болеше ли я нещо /че вчера имаше и разстройство/, топло ли и беше, или просто криво от смяната на мястото не знам, ама ме побърка.По едно време я взехме при нас, падна едно въртене и ритане, накрая успя и от спалнята да падне...Та отново си я върнахме в кошарата...
И леко мрън - интернета и тук е един тих ужас....
Ганушка, четох че сте имали неприятен момент. Дано бързо и ти и Дари забравите всичко.

# 500
Ганушке -  Hug Hug нямам думи. Има една мисъл по този повод, моята пра баба(ГБог да я прости) много я използваше - ДА не дава Господ да преживеем това, което можем да понесем.
Направо ужас....настръхна ми косата. Браво на малката героиня   bouquet

# 501
Леле, Гануши, силно ви прегръщам с Дарито Sad Hug.Тя друг път правила ли ти е спазъм, че се усети? Браво за бързата реакция! Преди време една майка ми разказваше как се усъмнила за пневмония при температура 37,8 и се оказала права. Аз много се стреснах, защото най-вероятно изобщо няма и да се усетя при такива начални симптоми.
Славенка, точно за натрошена царевица се сетих, но не знаех дали още я има в този сезон. Ще отида на пазара, за да потърся.
Бубе, за чакъл не се бях сетила, но ще свърши работа Hug
Амбишъс, после да се похвалиш с кифличките Wink!
Джема, за секунди е станало. Майка винаги подпира вратата с нещо, а излиза на терасата буквално за миг. Този път си е сложила крака между касата и вратата, Белослава е била далеч. Пресегнала се е само за секунда и разбойничката се е стрелнала, врътнала дръжката и готово. После Белослава се опитвала да отвори, но не й стигнали силите да завърти дръжката до край .През това време явно е решила, че ще ходят на разходка, успяла да се облече наполовина- един ръкав на якето и една бебешка шапка Joy, която е супер малка и домъкнала пред вратата якето на майка. Добре, че от терасата има прозорци към всички стаи, та майка е успявала да я следи къде е , докато счупи стъклото ooooh!.

Днес взех урина на Белослава, но си поплака. Явно още са й пресни спомените от напишкването и доста е била стресирана. Не знам колко месеца да я изчакам , преди да опитам пак newsm78.
Моля, стиснете по едни палчета за добри резултати от изследванията Praynig.

# 502
  • София
Добро утро!
Шайнче всичките ни палци са стиснати за вас! И вие големи премеждия тези дни,тия деца са непредвидими!  Hug  МОят брат като малък беше дюстабанче и майка ми го караше да върви по решетката на кошарата,от онези стари кошари с дървени решетки ,които могат и да се свалят.
Гануша просълзиха ми се очите като ти четох ужасяващите премеждия! Дано по-скоро оздравеете и ви зарасне раничката! В коя болница бяхте? Ние пак се чудим на къде в командировка това лято и везните клонят към Варна! Нещо ми е доста стегнато от миналогодичните спомени,дано този път се разминем с болниците!
ставам,че....

# 503
Ганушка -   Hug  Hug  Hug нямам думи просто, и Дари и ти сте герои  Hug Никога пове4е да не ви се слу4ват такива премеждия да минавате, но сте се справили и двете героиски наиситна   bouquet Заслужавте да си по4инете сега добре и Дари да се възстанови бързо  Praynig Тези деца как ги правят тия бели за секунди, направо... Да я гушкаш и цункаш много от нас  Heart Eyes
ШАйн - вси4ки палци сме стиснали с Макси и 4акаме с нетърпение да ни съобщиш добрите новини  Hug  Heart Eyes А за майка ти - малеееее, не е истина, тия маймунки каки ги вършат ве4е  Mr. Green  Hug
Амбишъс - браво на вас, справяте се и вие геройски със самостоятелното гледане, още малко остава  Hug И Емо мисли да у4и аз като свърша, та и ние сме на вашия хал, пак  ooooh! Само се притеснявам как ще се справи, 4е неговото ще е много интензивно, а на у4илище не е ходил от няма да ти кажа колко години  hahaha  Joy Той мен като ме гледа си мисли, 4е е много лесно, ама ще го питам аз после Wink  Ако намериш някоя рецепта за кифли4ки давай насам и аз съм решила да правя, 4е миналата година козунаците (от вългари тук правени) хи4 не ми харесаха  Crossing Arms а вси4ки толкова ги харесаха  Thinking Из4истих по4ти вси4ко, но не 4е на мен не ми мина през ума да викна някой да се справи професионално, но имам още за другата седмица  ooooh! Още ли сте в снеговете, айде и слън4ице при вас. За колелетата - в4ера им казах да го пробват с тия, които е показала Дани и д ами кажат, но мисля и аз да мина за всеки слу4ай на варианта с голяма кола с дистанционно и после ще може да си я кара с педали, пък и не са кой знае колко скъпи, някъде към 80 паунда, но много му харесват  Mr. Green
Аз да ви се похваля в4ера си взех детенцето със стикер4е на дрешките 'super job'  bowuu Много беше горд  hahaha Помагал е да си прибират игра4ките и са му го сложили за награда, но пък цялото му лице беше в 4ервено  и аз реших, 4е са яли или малини или нар, нещо такова, а той нашия рисувал на прозореца на стаята една огромна гасеница  Joy  hahaha  Joy Оня ден лепило мих, в4ера боя ...  ooooh!
Ох, из4езвам 4е не знам какво да го правя, иска в 8ч да излзиаме  ooooh!
П.С. - забравих да ви кажа, 4е снощи докато го къпах забелязах по целите кра4ета ситни пъп4ици, леко 4ервени4ки, но като го извадих не си ли4аха толкова, та се 4удя това ли ще е или ще избиват по-сериозно...

# 504
Влизам само да се похваля, че днес ми се роди пплеменничка  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 505
  • София
  Ганушке,леле какво сте прежилеви!Браво на малката палавница,че стоически е издържала всичко!Добре наистина,че си се усетила за спазъма.Аз не знам дали бих разбрала какво се случва.

Трейси,честита племенничка!Да ви е жива и здрава!!!!

Шайн,стискам палците и на краката! LaughingДано този път всичко да е наред!

# 506
  • София
Добро утро и от нас! Simple Smile

Ганушке, много, много прегръдки за теб и малката героиня!  Hug Hug Hug

Трейси, честита племенница! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! 
Peace

Шайн, силно стиснати палци и от мен! Дано всичко е наред с изследванията!  Hug Видях, че си питала Ганушка за бронхиалния спазъм. Алекс за последната половин година направи три такива и вече си го усещам като нещата се усложняват. Поне при нас самата кашлица става много суха и свиркаща, дишането се учестява много и веднага разбираме накъде вървят нещата. Пожелавам ти от сърце никога да не разберете какво е!  Hug

Амбишъс, успех с правенето на кифлички! Ако останат прати и насам малко! 
Mr. Green Hug

Джема, голяма беладжийка си имаш вкъщи. Simple Smile И Алекс прави бели, но Никол определено го бие отвсякъде. Simple Smile Сигурно не те оставя и за минута да дишаш спокойно.

Лиде, браво на Макси! Сигурно си била много горда като си го видяла.  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!
  bouquet

# 507
Здравейте мадами. Ние вече сме си в къщи гледкаме си се с малката кукла Ралица, която се появи на бял свят точно за годишнината на мама и тате. На трети април в 22 часа започнаха да ми текат водите. А аз се бях нагласила на 4-ти да отивам в болницата сутринта. Приеха ме в 23 часа в окръжна болница Пловдив с 2 см. разкритие, подготвиха операционната и в 0.15 часа на 4 април се появи тя - на мама красавицата с мерки 3650 гр. и 51 см. Оперира ме д-р Мирчев и д-р Кузманов. На 5-ти вече бебка беше при мен в стаята и започнахме да се кърмим. На 8-ми април ни изписаха, малката беше 3480 гр. Аз имах малък проблем от 11 април до снощи вдигнах Т. 38.3 - 38.6. Оказа се, че е от гърдата ми - лявата ми е много твърда, зърното ми е 2-3 пъти по голямо от другото, но от снощи съм без Т. С две думи успяхме да оправим положението. Сега мажа зърното с Гармастан имам леко облекчение, ще продължа докато се оправи. Бате Ники само малко ме притеснява, че ние го пуснахме на ясла на 11  април. Ревнува баба си, че обръща внимание на братовчед му. Ревнува мама, че обръща внимание на бебето и плаче за тате, защото го оставя в яслата. Всяка сутрин отива с рев, но още от първият ден си спи на обяд там. Прибираме го към 5 часа вечерта. Ето я и Ралица на 3 дни.

И от изписването

Трейси честито - да ви е жива и здрава бебка.

# 508
  • Sofia
Здравейте на всички!

Ганушка, направо се ужасих, като прочетох поста ти... Как пък можаха толкова неприятности наведнъж да ви се случат... Наистина големи героини сте и двете с Дарито, дано обаче никога вече не ви се налага да проявявате геройството си!  Praynig И аз не бих се усетила за спазъм, а за пневмония пък още по-малко... Да не дава Господ!  Praynig Много силни прегръдки от нас и за двете ви!!!  Hug  Hug  Hug

Шайнче, стискам палци и на краката изследванията на Бела да са чисти!  fingerscrossed Права си за коластрата на Аквасорс, и аз я взимам на цена 60 лв., но с номера на лекарката, точно дистрибуторски цени. А за боледуването естествено че не може без нищо. И Софи така изкарва по нещо есен и пролет, и дано да ги изкарва винаги така леко, както досега!  Praynig Една приятелка казва, че нейната дъщеря до преди да я пусне на ясла, нито веднъж не й е боледувала и после ела да видиш, взел й се акъла, едно след друго, болници, болници, та се беше видяла в чудо милата. А пък лакраката ни казва, че всяко дете поне веднъж в годината трябва да вдигне Т, иначе нещо не е в ред. Ама дано да минаваме все по лекия начин...!  Praynig
А за затварянето на вратата от Белослава, лелееее  Rolling Eyes ..., как пък й е дошло на акъла ...  Shocked

Джема, точно Инфлуцид ми донесе вчера мъжо. Пратих го в една хомеопатична аптека и те това му препоръчали. Сграбчи ме вече хремата, ама не е толкова силно, понася се.

Трейска, честита ви племенничка, мила!   bouquet Жива и здрава да е и винаги радост да носи на околните си!  Hug Как се казва малката принцеса?  Laughing Хайде сега си ти наред.  Laughing

Дани, моето дете пък докато го учех да си казва за пишкането и нали я слагах по-често на гърнето, и тя все се сърдеше, не искаше толкова на често да сяда. А сега ела да видиш - не мога да я махна от гърнето, аз я вдигам, а тя плаче и ми вика "Мамо, аки, мамо, аки.", а вече е свършила работа отдавна. И като не иска да спи, все с това ме лъже, че има аки, защото знае че ще я вдигна и ще я сложа на гърне. Ей, от малки се шегуват с нас и ни лъжат, както си искат ...  Laughing

Сосми, добре дошли у дома с принцеса Ралица!  Hug Много е красива малката пухкавелка!  Laughing Добре си решила нещата с раждането на Раличка и тръгването на Ники на ясла. Така ще ти е по-лесно, иначе с две малки деца вкъщи...  Crazy Ще свикнете всички и ще се наредят нещата и Ники ще свикне с яслата. И аз го обмислям този вариант, ама ще видим как ще стане. Живот и здраве ще е наесен, а тогава ще започнат и вирусите, и София само ще ми ги носи у дома, та ще видим как ще я караме, до там да стигнем...

Лиде, браво на Макс и от мен!  smile3501

Приятен ден на всички!   bouquet

# 509
Малката се казва Александра, 3150 гр., 51 см. Роди естествено, сравнително бързо, добреса.
Аз днес бях на доктор, всичко с бебо е наред, имам още 4 седмици до термин, май няма изгледи да се роди по-рано, ще видим. Добре съм, имам малко контракции, но нищо сериозно, просто подготвителни каза доктора.

Общи условия

Активация на акаунт