Юлчета 2008 (Тема 145)

• 66 630
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Ха ха, Сакси, успокоих се аз, защото при нас аз съм тази дето й пълни главата с рокли и тоалети, и понякога ме е страх какво ще пожъна. Вчера например за тържеството първо изпаднах в паника че няма детето какво да облече . После се сетих за един тоалет, и в крайна сметка я заведох с три . За единия лелята каза че не е подходящ, (туту от Бухти), което малко ме напрегна  Crossing Arms, но пък ги сведохме до два броя, и тя сама си избра .
Ама ето че при вас детето си се кипри, без да си го поощрявала, значи си е ген, и ако моето премине границата, няма да съм виновна аз, Mr. Green
Иначе съм виждала детски лакчета, но не съм купувала и нямам отзиви, напр. в Хиполенд съм виждала.
Мартина ми прави сцена за черен молив да й слагам, парфюм, такива работи. Веднъж в един магазин имаше разни тестери, и за да я баламосам, щото чакахме баща й, я бях наклепала от всичко, доволна остана Embarassed

Ох, от вчера хич не ми се работи, и си наваксвам с форума.
Кети, малко остана с яслата, дано на градини да случим, че доста време ще са там.

# 271
  • София
Аз за това се крия като се гримирам и лакирам, защото види ли, отърваване няма. Веднъж ми беше набарала сенките и се беше наплескала, но не по очите, ами по цялото лице  Crazy. Лак не знае как се слага, забелязва като съм лакирана, познава шишенцата, но явно не прави още връзката. А Яна ми е абсолютен фаворит в идеите  Heart Eyes.

# 272
  • София
Аз за това се крия като се гримирам и лакирам, защото види ли, отърваване няма. Веднъж ми беше набарала сенките и се беше наплескала, но не по очите, ами по цялото лице  Crazy. .....
Е, това е било готина гледка!  Laughing  Аз ще купя лак, такъв детски, дето ми каза кети и някой писа, че го има в хиполенд.. то не се издържа. тя нон-стоп е с нарисувани нокти. оня ден един познат й мерна лилавите пръсти и вика "ау.. къде се е ударила?"  ooooh!
Още не съм й простила и дето точно бяхме тръгнали за фотосесията при калина, когато беше благотворително за вики и тя облечена, всичко.. и докато оправя набързо иван пристига и ми показва ръцете си черни - ама черни, длани, пръсти, всичко... "защо бе яна?" "аз съм мики маус"  ooooh! тогава толкова изперках и като ме знаете и как обичам снимки, че я мих с веро и с всякакви препарати, даже я трих със спирт  Embarassed

# 273
Днес децата явно са се наговорили. Бобо си почисти лицето с розова вода и се намаза с крем Laughing Поощрявам суетатау него. Карам го да подбира дрехи, дори си има негова козметика, ако му хрумне, да се разкраси детето  Mr. Green Понякога иска да се епилира, да скубе вежди, лакиране и грим ... обяснявам , че мъжете не правят така.Обаче, като го гледам, май ще е космат и може да му се наложи да се поскубва тук-там. Ех, как ви завиждам за момиченцата  Heart Eyes Един ден, ако ме огрее и мен, не знам на какво ще го правя това дете  Laughing

# 274
Лили се гримира с моите гримове колкото успява, гледа от мен Mr. Green Лак засега само на мен ми слага. Ама тези перманентни маркери защо ги държите около децата Mr. Green Аз гледам изобщо да нямам такива неща. Не че е проявила голям интерес, но то като няма.
Но като цяло само като аз се гримира си слага по нещо понякога (пробва със сенки за очи да се маца или евентуално някой гланц), иначе сама не изявява желание все още.

# 275
  • София
Не можем без маркери и флумастери ние. Яна непрекъснато шари. Водните бои са само, когато й ги дам, но иначе не мога да я спра като иска да "рисува". Моливите ги чупи и трябва непрекъснато да ги остря. Опитах й с пастели, ама тях пък само гледа да намери нещо с остър ръб да ги рендоса  ooooh! Но въпреки това й давам. С тях рисува по паркета. После се мие лесно и така и двете сме щастливи  Crazy

# 276
  • София
Сакси, водни бои и флумастри купувай само перящи се  Wink Мият се много лесно и от лице и от стена  Mr. Green

# 277

При Боби забелязвам, че рядко показва наученото веднага, чак след време, така беше с цветовете например, изведнъж ги показа и каза всичките. Явно му трябва време, за да сподели наученото.

И при нас е така. Баба му постоянно му пее с идеята да пее и той, но не.  Само че един ден си пееше тайничко мила моя мамо и аз случайно го чух. Много мило ми стана, просълзих се(ама аз по принцип съм си ревла,де  Blush). Добрата новина е, че в музикално отношение не се е метнал на майка си  Mr. Green много вярно си пее детето... е, поне единственото, което съм го чула да пее.

Да ви се оплача малко от иначе много доброто ми дете – режима му е ужасен. Сутрин спи до 9.30-10.00, „следобяд” заспива в 18.30-19.00 и спи до 20.00-20.30 и после започват игрите.... и така до 0.30-1.00-1.30. Не знам колко още ще мога да му издържа на темпото  Tired

# 278
  • София
не му позволявай да заспива сутрин!

# 279
Привет  wavey Много се радвам на раздвижването в темичката, удоволствие е да ви чета!

Аелия честита нова работа! По специалността ли е? Стискам палци и на другия фронт скоро нещата да имат положително развитие  Praynig

Използвам да си похваля детето - говори много и граматично правилно (примерно сама се сеща да членува); цветовете вече не помня кога ги научи; буквите ги знае, но не иска да се учим да четем и пишем думи; не може да брои, но две или три бройки разпознава безпогрешно; когато иска нещо задава въпроси като "тати защо иска да го вземем?"; пее и запаметява стихчета много бързо. Чувствам, че не я занимавам достатъчно за да й развия потенциала  Blush

Слага си единствено балсам за устни, понеже ме гледа, че аз си слагам гланц. Прически като се сети иска - с щипки или опашки. Претенции към това какво ще носи няма, но я оставям да си избира дрехите и обувките.

Искам да се оплача, че много ми се гади, нищо не ми се яде, отвращава ме вида и мириса на храна  Sick За щастие не повръщам. Изморявам се лесно без да съм правила никакви физически усилия, към 6 следобед вече се чувствам като пребита, а към 9 заспивам с детето. Такова нещо с предишната бременност нямаше и се чудя дали този път няма да е момче  newsm78 Меги още преди да забременея като я питахме каза, че иска братче и сега продължава да твърди, че бебето ще е братче. Ще видим дали ще познае.
На преглед още не съм ходила, ще чакам направо да чуем сърчице  Heart Eyes

# 280
Киса, Меги си го е поръчала, няма как да не е момче  Laughing

Ето нещо съвсем в тон с една от обсъжданите ни теми напоследък.

# 281
Да ви се оплача малко от иначе много доброто ми дете – режима му е ужасен. Сутрин спи до 9.30-10.00, „следобяд” заспива в 18.30-19.00 и спи до 20.00-20.30 и после започват игрите.... и така до 0.30-1.00-1.30. Не знам колко още ще мога да му издържа на темпото  Tired
Според мен или го вдигай сутрин по-рано или не го слагай да спи през деня. То и с Лили е нещо подобно, сигурно вече година - година и половина аз я будя сутрин и хич не я чакам. Вдигам я към 8-8:30

# 282
И според мен това е решението, но баща му не дава. Развива ми разни теории за здравословния сън... да видим докога ще му минава номера  Twisted Evil
Другото ми предложение беше като заспи толкова късно (18.30-19.00), след половин час, да речем, да го събудя, но пак минавам през лекцията на мъжа ми  ooooh!
Варианта да не го слагам да спи не върви при Михаил - като му се доспи, ляга и заспива, преди няколко дни беше заспал на стола пред компа, с глава подпряна на бюрото  Crazy

На преглед още не съм ходила, ще чакам направо да чуем сърчице  Heart Eyes
Сподели, моля те, кога смяташ да ходиш на преглед, та да се ориентирам малко и аз в ситуацията. С Михаил ходих чак в 8-ма седмица(може и 9-та да е била, дори), но тогава просто така се случи, че все не успявах да отида по-рано. Сега ми се иска да отида колкото е възможно по-раничко(но все пак да има шанс да се чуе сърчице), че имам някакво странно лошо предчувствие  Tired

# 283
  • Sofia
Fio, имаш просто нормални притеснения, а не лошо предчувствие  Hug
Не си внушавай такива неща.
Можеш спокойно да отидеш в 8-9 седмица, за да се види жив ембрион, а ако се притесняваш може още сега.
Детето го вдигай рано, за да му промениш режима, иначе няма шанс с това късно ставане, и Дени ми го правеше този номер по едно време. Като почна да става в 8 и се научи да си ляга за обяд навреме.

Оле, много хубава статия  Peace

# 284
И според мен това е решението, но баща му не дава. Развива ми разни теории за здравословния сън... да видим докога ще му минава номера  Twisted Evil
Хмм, при нас ситуацията е обратна, мъжът ми иска да имаме повече време двамата вечерта и затова настоява да си ляга по-рано.
Но Михали докато си ляга след полунощ няма начин да почне да става рано. Направете го просто няколко дни и той ще си намести сам режима според мен.

Общи условия

Активация на акаунт