Юлчета 2008 (Тема 145)

• 66 669
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Хубаво и скъпо, ма ние сме "на гости", тоест друг ще плаща  Grinning Това е любимата ми формула  Mr. Green

С Катето разбира се, къде без нея  Simple Smile Там ще има голяма детска компания.

# 316
  • Варна
Преди няколко вечери седя си на компютъра, телевизора включен  Blush, чувам някакви странни песни, Боби седи на дивана и гледа като хипнотизиран индийски филм  Blush и ми обяснява, че лелята ще цункала чичкото по челото, че се бил ударил, а той с онези червени точки нарисуван  ooooh!.
Аелия, успех и от мен на новата работа.
Купа, ще има ли кой да гледа Габи докато си в болницата? Леко раждане ти пожелавам и да пишеш веднага като можеш.
Танче, дано бързо да се оправя Марти  Hug.

# 317
Преди няколко вечери седя си на компютъра, телевизора включен  Blush, чувам някакви странни песни, Боби седи на дивана и гледа като хипнотизиран индийски филм  Blush и ми обяснява, че лелята ще цункала чичкото по челото, че се бил ударил, а той с онези червени точки нарисуван  ooooh!.
Joy ей това му харесвам на тази възраст  Joy

# 318
 wavey Писна ми от мрачното време тук!
Не се стърпях и си запазих час за преглед в събота. Дано всичко е наред и чуем сърчице  Praynig

Аелия успех на новата работа, не се съмнявам, че ще се справиш. Дано да ти е също толкова интересна, колкото и предишната  Hug

Купа леко раждане и чакам с нетърпение да разкажеш как е минало. Таткото ще може ли да присъства?

Танче да оздравява бързо Марти!

Инка голям сладур Боби  Heart Eyes

Меги пък сутринта си сложи един останал памперс върху пижамата и започна да лази по земята понеже била бебе  ooooh! Какво ли още ме чака   Mr. Green

# 319
Мерси момичета, надявам се и аз този път да мине още по-леко и бързо  Hug Ще разкажа непременно после щом ви е интересно Simple Smile Аз горе-долу знам как протича всичко, защото бях на среща с една от акушерките и тя ме разведе из родилното, показа ми всичко и ми обясни общо взето, но ще видим. Само дето забравих да попитам дали има интернет, че сигурно докато съм там ще имам повече време да пиша, отколкото като се приберем вкъщи  Whistling

Инка, свекърва ми е тук от предната седмица и тя ще гледа Габи, докато съм в болницата, надявам се да се справят без мен, малко ми е притеснено, защото досега не сме се разделяли нито един път, но няма как  Rolling Eyes

Елика - за ходенията какво да ти кажа - ние пътуваме доста още откак Габи беше доста по-малка и може би е свикнала, но като цяло много рядко сме имали проблеми. Храна й нося в бурканчета като сме за няколко дена, така че когато й е време да яде - я храним. Преди като беше по-малка си спеше в количката през деня, а сега вече не спи, така че единствено имаше 2-3 пъти когато сме ходели някъде и не сме ползвали вече количка и беше малко кофти, ако й се доспеше, но или сме сядали някъде докато посли в нас или татко й я носи Simple Smile Единственото нещо е, че гледаме вечер да се прибираме по-навреме, за да можем да я окъпем и сложим да спи навреме. Общо взето се стараем доколкото е възможно да й спазваме същия режим, като това не ни пречи да си обикаляме по цял ден  Sunglasses Ами това е, не знам, ти си познаваш детето най-добре, но поне ние нямаме проблеми с нея и не мога да кажа, че се натоварваме излишно Simple Smile

Аелия, успех на новата работа пак да ти пожелая!

Киса, стискам палци да чуете сърциче в събота  Hug Аз този път за пръв път отидах на преглед 7-8 г.с. също и се чу. А за таткото - по принцип тук дори препоръчват той да присъства, но нашия татко нещо се дърпа, така че още не знам дали ще е с мен или не  Crazy Иначе си самичка в залата и имаш назначена една акушерка, която е с теб от приемането ти до самото раждане, можеш да си носиш музика и да си пускаш да слушаш, ако искаш, да си нагласяш осветлението, както ти харесва. В стаята има от тези големите топки, огромна възглавница, леглото може да си го наместваш както ти е удобно, може да си се разхождаш и така Simple Smile Там си оставаш и след раждането 2 часа, а бебчето е при теб също, може и да си го получиш веднага след раждането, ако искаш да го сложиш на гърда, разбира се, ако всичко е наред. По-подробно ще разказвам след като мине раждането  Grinning

Гнидка, приятно изкарване, мястото изглежда стархотно, предполагам и компанията ще е  Flutter

Хайде спирам, че изписах света  Crazy

# 320
kupa , това което разказваш за обстановката е невероятно  Grinning Не се съмнявам, че ще имаш едно прекрасно раждане. Успех, прегръщам те и ти желая всичко да мине леко  Hug

Миме, приятно изкарване и от мен  Wink

Аелиа, да кажа и тук ... успех на новото работно място  Simple Smile няма начин отговорен и честен човек като теб , да не е от полза за държавицата ни  Grinning Пък дано най-накрая и България тръгне на горе  Crazy

Киса, Фио  Hug

# 321
  • София
Много ми беше криво тази вечер, прочетох ви и ми поолекна.  Blush

Киса, Фио, страхотни новини! Успех на прегледите!

# 322
Фио, тихо честито и от мен!  Hug Чакаме те с добри новини!
Купа, нека всичко с раждането да мине както го искаш и да имаш прекрасен спомен! Аз защо си мислех, че първото ти раждане е секцио? Явно съм се заблудила... Thinking

Исках и още да пиша, но Борис ме събуди в 5, а Никола и той стана преди малко с мрънкане (при него друг начин на ставане няма, все е с мрънкане) и ми се скапа тотално настроението  Twisted Evil

# 323
Момичета, благодаря ви  Hug дано наистина всичко е наред!

Аелия, първо – честита нова работа!
Второ - дано това при Сами е някакъв лош период и отмине скоро!
И трето – мноооого добре те разбирам за спането  Hug
При нас се появи някаква надежда – успяхме един ден да го излъжем да не спи през деня и вечерта в 21.30 беше заспал, сутринта стана около 9.00 някъде. Вчера пак не спа през деня, заспа към 21.00, но към 22.30 се събуди с рев(сънуваше нещо), та като се започна: Искам филмче, пък после гладен съм, после не знам какво измисли, аз заспивах и се събуждах поне 100 пъти, идея си нямам кога е заспал.... Та така дотук с надеждите за нормален сън  Tired

Киса, дано чуете сърчице  Hug

Купа, страхотно звучи всичко, ще чакаме подробности след раждането. Успех ти желая, дано мине леко и бързо  Hug

Да ви споделя на какъв тормоз съм подложена от моя син. Взел вчера една метална кутия от бонбони и една дръжка от дървена лъжица(познайте от кого е счупена лъжицата).... Та, застанал е той до мен и блъска с дръжката по кутията, ужас абсолютен, щеше да ми гръмне мозъка. В един момент спира и аз му казвам: Много хубаво свириш
А той: Аз не свиря, надувам ти главата  Crazy Crazy

# 324
  • Варна
Фио, същия концерт ми се изнася и на мен, върху метална кутия, обаче с една пластмасола лъжица или метлата  Crazy. Снощи пък видя един боклук в коридора и каза аууу, донесе метлата и лопатата, пъшка и се мъчи  5 минути да го събере. Въобще спокойна съм, че имам помощник  Heart Eyes.
Купа, много добре звучи всичко, не се притеснявай за Габи, ще се справят с бабата.

# 325
  • София
   hahaha

# 326
Здравейте мацки,
 така като ви чета, май моето дете, най-голям кукурунгел - по-рано от 22ч. не ляга, а заспива м/у 22:30 и 23  Twisted Evil .  Явно оказва влияние това, че и ние сме в същата стая и ТВ е пуснат  и това го разсейва, но няма начин  Confused . Сутрин го будя в 7:15- 7:20, но често се събужда и сам преди да звънне алармата.
За влюбването,  едва ли е точно това, но има едно момиченце за което често говори . Миналта седмица не беше на ясла и един ден ми каза: "Росито ще плаче за мен , защото ме няма " . Сутрин като го водя на ясла и ми казва че и Росито ще е там.
Оня ден се засякохме с Росито и майка й на входа на яслата. Ние вървяхме 5-6 крачки напред от тах. Почнахме да се изкачваме  по стълбите  и като се запъна това мойто дете " чакай да мине Росито, направи място  Joy  Shocked "  Джентълмен  Crazy . Та пуснахме Росито и майка й напред а ние след тах.

Купа, то с кеф да раждаш в  такива условия. Дано всичко мине бързо и леко  Peace

Аелия, честита нова работа!

Kisa05 стискам палци всичко да е наред. Peace

hahaha

Joy hahaha Joy

# 327
Снощи пък видя един боклук в коридора и каза аууу, донесе метлата и лопатата, пъшка и се мъчи  5 минути да го събере. Въобще спокойна съм, че имам помощник  Heart Eyes.

О, много ми е познато това. Моя помощник вижда боклуци, невидими и за мен дори, и веднага тича да ги хвърли.
Имаше един период - върви след мен с метла и лопата и повтаря: Ох, постоянно правиш боклук!!!  ooooh! Crazy И най-демонстративно мете след мен. 

# 328
  • Варна
Фио,  Joy големи чистници отглеждаме. Боби като капне някъде някоя капка и ми съобщава, че е за пералнята, ама веднага трябва да се съблече и да се изпере  Crazy. Предишната вечер си залял с айран пижамата, търкал петното с мокра кърпичка старателно, съответно целия беше мокър, а всичко беше изпрано или за пране  Crazy. Въобще много перем вкъщи  Laughing.

# 329
Вие хубаво ги отглеждате чистници, ама после жените им да му мислят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт