Великденската трапеза 2011

• 83 682
  • 547
  •   1
Отговори
# 330
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9103.htm
Вижте какви силиконови форми ще има в Лидъл от утре, само не мога да разбера дали цената е за всичко

# 331
страхотни са, да, вече наближило, а аз дори не съм измислила меню,май ще сме на гости, така че може и да не ми се наложи Laughing, нооо ще ви следя

# 332
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_9103.htm
Вижте какви силиконови форми ще има в Лидъл от утре, само не мога да разбера дали цената е за всичко

Мисля, че всяка си е отделно т.е всяка по 8.99.Поне тук в нашия беше така.

# 333
  • Пловдив
Днес ходих до Била за тази гръцката боя, но нямаше от нея. Къде в Пловдив има в друг магазин?

# 334
Мисля, че всяка си е отделно т.е всяка по 8.99.Поне тук в нашия беше така.

И аз така си помислих, а е написано: бр./комплект 8,99* - може и брой комплект, т.е. един комплект, може и брой от комплекта да го разчете човек.

# 335
  • Банкя
Утре сме в Лидъл.Много ми харесаха , но предполагам , че една е 9 лв. толкова вървят подобни форми.Едно зайче ще стигне....
всъщност като го поразгледах това прилича май като за сладки.Може да са дребни и затова да е комплект.....

# 336
  • София
 На мен ми харесаха формите за мъфин, но едва ли ще стигна до Лидл навреме..сигурно ще свършат с отварянето на магазина..
 А за ТСМ на Екзарх Йосиф може да е бил последният комплект форми агне и зайче, но в другите да има останали борйки.

# 337
Да ви се оплача, номера с тревата при мен не се получи - пожълтя. Не разбрах защо  Thinking . И тази година ще купуваш изкуствена и може би ще тренирам през годината за следващият велик ден Simple Smile))

# 338
Днес ходих до Била за тази гръцката боя, но нямаше от нея. Къде в Пловдив има в друг магазин?

Пикадали - ако имате в Пловдив Peace

# 339
Добро утро момичета , аз да ви се оплача , вчера тук в Хасково имаше ужасен вятър и докато сме били на работа тревичката ми отлетяла , аз я бях искарала на терасата , дано не е цапардосала някой , снощи се прибрахме късно и нямаше как да я търся, днес пък сняг вали ...
Както и да е останала е тревичка в др съдчета по - малки които бях направила но мн порасна и се "разроши"  и аз се радвах на новопосадената , ама здраве да е.
При нас тая година празника май няма да е мн весел , че баба ми е на легло а беше страхотен човек и малко сме се сдухали , но пак ще се съберем всички , но сигурно няма да имам мн време за приготовления.
Ходих до Кауфланд имаше пъдпъдъчи яйца ,ама срока им изтича на 22.04 - тва е ненормална работа , дано пуснат по  нова партида.
За гръцката боя аз си купих от по- голям квартален супер маркет (не чак като Била) , така че оглеждай се може и да я намериш в някой магазин.

# 340
Колко време се варят тези пъдпъдъчи яйца?

# 341
Колко време се варят тези пъдпъдъчи яйца?
Около 7 мин. Но преди Великден не мога да намеря...

# 342
Момичета, имам зайчето от Лидл давайте рецепта за формичката!

# 343
  • софия
Момичета, имам зайчето от Лидл давайте рецепта за формичката!
Много благородно ти завиждам,в Лидл-а до нас го нямаше ,а беше 7.30,отново мисля,че въобще не са зареждали,мн. ме е яд. #2gunfire

# 344
Майка ми ги е купила от Лидл Горна Оряховица и каза, че имало по 5-6 бр. от всяка! Така, че са пускали по малко! Аз я пратих още сутринта в 8 да отиде, защото държах да имам за Великден поне тези формички!

Общи условия

Активация на акаунт