Великденската трапеза 2011

• 83 579
  • 547
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм готова с моите курабии, поръсила съм ги със захар....Иска ми се нещо по-цветно отгоре обаче - някаква идея?

# 451
Ами варианти за украса много:

1.Готова моделираща маса-изрязват се шаблони в същата форма като на самите сладки.
2.Белтъчната глазура на Наталина
3.Хранителна/сладкарска боя-с четчица направо в/у самите сладки
4.Ако нямате бои предполагам става и с мармалад, шоколад...., разни захарни пръчици, шоколадови такива....
5.Аз ползвам writing icing, но не знам дали го има в България

Предполагам още неща могат да се измислят Peace

# 452
  • София
Има ги, на Шварцтау, както шрифт за писане(цветен или само бял), така и тубички с боички.

# 453
  • София
Аз ви препоръчвам като купувате яйца за боядисване, да избирате среден или малък размер. По-здрави са  Peace По-големите по-лесно се чупят.

И аз така знам,както и че белите са по-чупливи от тъмните.

# 454
Аз УЖ приключих с курабийките,макар че тайничко да си призная чакам утре и да се поразвъртя още малко Laughing
Ето и нещо друго от мен Wink
http://poligraff.net/статия/10-техники-за-боядисване-на-великденски-яйца/3334

# 455
  • Ирландия
Прилагам линкче,което мисля е доста добро PeaceВ него ясно е показана и обяснена декорация на сладки:

http://sunshine.collapse.bg/almond-and-cocoa-cookies-with-royal-icing/

Peace

# 456
  • софия
Момичета искам да ви питам, имам едни боички в тубички за сладки, но са отворени на Коледа и стоят в хладилника, дали мога да ги ползвам, как мислите newsm78  bouquet

# 457
някой боядисвал ли е яйца от фазан???по-скоро въпроса ми е как се варят???колко минути??? newsm78

# 458
  • Русе
Аз направих първите великденски сладки

и букетче

Доволна съм от резултата тая година. Следват соленките  Simple Smile

# 459
  • France
Момичета, освен агнешко и ярешко, какво друго месо се яде на Великден?

# 460
  • При децата ми
Mama 1+2, по коя рецепта прави сладките? Изглеждат много апетитно!  bouquet И да попитам от къде са ти формите за тях?

# 461

http://mysticolors.com/velikden/2009/04/16/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0 … 0%B5%D1%81%D0%BE/

Hug Hug Hug Hug Hug

# 462

Ами всичко останало месо  Peace Имам познати, които не ядат агнешко.Правят си пълнено пиле.Който, както му харесва Peace

# 463
  • Бургас
Ето ги и моите меденки, украсени празнично с Royal Icing (белтъчна глазура). Хич не ме бива в козунаците. Винаги съм пълен провал, та за това наблегнах на великденските курабии. Разглеждам с интерес всичко, което сте показали и черпя вдъхновение и съвети от всяка една от вас.
Много любов, здраве, късмет и кошница пълна с яйца и ароматен козунак! Желая Весел празник на всички!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 18:01 от ilinayor

# 464
ilinayor  това твоето е нечовешко, седя в офиса пия някакво смотано кафе и си мисля....леле какви жени има.....ПРЕКРАСНИ СА тези сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт