Великденската трапеза 2011

• 83 584
  • 547
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, моля за малко помощ! За първи път ще садя тревичка и тъй като тези дни се местихме в нова къща, нямаше как до момента да го направя. Купих си трева за котки, за да поникне най-бързо. Някоя от вас(извинявам се, че не помня точно коя), беше пуснала как се посажда тревичка върху памук в чиния. Добре де, ама отгоре да слагам ли пак памук? Иначе като е с пръст ми е ясно, а сега?

# 436
Моите сладки са вече готови.Правих меденките на Джули от темичката на Наталина, че малката много ги харесва

1         2         3        4

Днес се заемам с козунака  Crazy

# 437
Момичета, моля за малко помощ! За първи път ще садя тревичка и тъй като тези дни се местихме в нова къща, нямаше как до момента да го направя. Купих си трева за котки, за да поникне най-бързо. Някоя от вас(извинявам се, че не помня точно коя), беше пуснала как се посажда тревичка върху памук в чиния. Добре де, ама отгоре да слагам ли пак памук? Иначе като е с пръст ми е ясно, а сега?

И от горе трябва да се сложи памук. Моят съвет е да не слагаш много, за да не ги задушиш. Моята тревичка се провали  Whistling , изгни, мухлясва , а малкото поникнало пожълтя.  ooooh!
Успех Simple Smile

# 438
  • София

И от горе трябва да се сложи памук. Моят съвет е да не слагаш много, за да не ги задушиш. Моята тревичка се провали  Whistling , изгни, мухлясва , а малкото поникнало пожълтя.  ooooh!
Успех Simple Smile
много ти благодаря!

# 439
# 440
Елице-сестрице, страхотни меденки, много са красиви, а сигурно са и много вкусни! Поздравления   bouquet

# 441
  • София
Момичета ползвате ли бели яйца за боядисване?Досега все тъмни купувах,тази година ми се иска бели,но знам,че са по-чупливи.
На коя фирма залагате за яйца,а за бои?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 12:33 от Ali&Meli

# 442
donbonbon Благодаря  Hug

pepelia6kata Страхотни предложения-много цветни и създаващи празнично настроение   bouquet

# 443
За белите яйца - снощи май нещо бърбореха по телевизията, че били вносни и некачествени, ама го чух между другото, някой слушал ли е....?

# 444
И аз си направих сладките,само дано изсъхнат докато се прибере малкият от градина,че ще им види сметката Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:54 от kaloqnis2007

# 445
  • София
Елица-сестрица, много красиви меденки!
pepelia6kata, страхотни предложения!

Аз пък си купих 30 бели яйца от Била. Да, по-лесно се чупят и не оцеляват всички при варенето, но са много по-красиви цветове като се боядисат.  Peace

# 446
  • София
Елица-сестрица, много красиви меденки!
pepelia6kata, страхотни предложения!

Аз пък си купих 30 бели яйца от Била. Да, по-лесно се чупят и не оцеляват всички при варенето, но са много по-красиви цветове като се боядисат.  Peace

И аз гледах тези на Свободни кокошки на Ангелов.Някой купувал ли е такива?Дали са читави?

# 447
Уфф, как ги украсявате така хубаво момичета, сигурно сте писали някъде, ама  Embarassed

# 448
  • Бургас
Няколко пъти съм купувала яйцата на  Ангелов от Метро, белите от свободни кокошки, доста са едри и ми харесват.  Simple Smile

# 449
  • София
Аз ви препоръчвам като купувате яйца за боядисване, да избирате среден или малък размер. По-здрави са  Peace По-големите по-лесно се чупят.

Общи условия

Активация на акаунт