Великденската трапеза 2011

• 83 545
  • 547
  •   1
Отговори
# 90
Миналата година, така и не намерих време да си посадя тревичка. Тази, не мисля да пропукам отново. Трябва да се представим добре пред родата  Rolling Eyes . Някой ще припомни ли какви са стъпките ? Разбрах, че скоро време трябва да се започва

# 91
  • Русе
Здравейте момичета, Коледната и Великденската тема са ми любими!

Ето и моите яйца от миналия Великден, както и линк към миналогодишния албум, ако на някой му представлява интерес.

http://dimana.snimka.bg/hobby/cvetnica-i-velikden-2010.487134.18069478

# 92
Здравейте момичета,като ви гледам какви невероятни неща правите   Heart Eyesопределено ще ви следя.Сладките са разкошни,но за голямо съжаление не са моята стихия smile3514

# 93
  • София
Момичета, някой виждал ли е да се продават форми за сладки с форма на яйце? Много ми се иска тази година да направя такива сладки.

# 94
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, някой виждал ли е да се продават форми за сладки с форма на яйце? Много ми се иска тази година да направя такива сладки.
Аз планирам да си направя от кутийка за безалкохолно. Ако стане ще споделя!  Hug

# 95
  • Вече на село
Аз реших да направя мъфини, оцветени с различни цветове.

# 96

ще споделиш ли как точно става?

# 97
happy_aneta и аз за първи път тази година садих тревичка.изчетох обясненията на другите дами и вчера я посях.Малко в една саксийка с пръст и в поднос, в който наредих един слой памук, сложих зрънцата жито и после още един слой памук.Накрая полях обилно с вода.Та това е.Не знам обаче след колко време ще поникне?!

# 98
Шушулкова, ще споделиш ли как си правила яйцата, за начина на изработка, много са красиви.

# 99
Здравейте момичета, Коледната и Великденската тема са ми любими!

Ето и моите яйца от миналия Великден, както и линк към миналогодишния албум, ако на някой му представлява интерес.

http://dimana.snimka.bg/hobby/cvetnica-i-velikden-2010.487134.18069478

Всичко в албума ти е разкош!   bouquet

# 100
  • Вече на село

ще споделиш ли как точно става?

Извинявай, не съм ти видяла въпроса.
Ще разпределя тестото за мъфини в купички и ще го оцветя с бои за яйца. Идеята ми е от форума - има рецепта за шарени топки.

# 101
Ето още идеи за цветни мъфини от темата за мъфини цък

bouquet

# 102
Ето още идеи за цветни мъфини от темата за мъфини цък
  bouquet

Ауууууу това са суперски мъфинчета  Crazy Сигурна съм , че ще ги направя и аз, но може ли някой да ми каже от къде във Варна да си купя сладкарска боя и да е такава хубава, цветна? Благодаря   bouquet

# 103
Реа
аз нещо тук в София не си намирах и поръчах на майка ми ( тя живее във Варна) и ми купи.
И аз им се каня за Великден на тия мъфини Crazy
Довечера ще я питам и ще ти пиша л.с. да не спамим.   bouquet

# 104
toniak,

няма да е спам, сподели моля те в темата откъде във Варна  Hug

Аз за поредна година искам пъдпъдъчи яйца, но 1 седмица преди Великден никъде не мога да намеря във Варна, всичко е изкупено, а стават толкова красиви. Не ми се иска по-рано да купувам, че все пак са яйца.

Общи условия

Активация на акаунт