Великденската трапеза 2011

• 83 697
  • 547
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
Тя всъщност и моята се закопчава (както и тези от Лидл), отстрани има щипки. Peace

# 211
здравейте момичета искам да попитам някой има ли представа колко струва доставката на артикул от ebay  newsm78

# 212
  • Балчик
здравейте момичета искам да попитам някой има ли представа колко струва доставката на артикул от ebay  newsm78

Тук не е мястото, в На пазар има цяла тема за Ибей и Пей пал. Доставката не е фиксирана и всеки продавач си я определя сам. Освен това зависи и от артикула, и от страната, от която се изпраща той.

# 213
попитах тук защото имаше постнат линк с артикул в тази тема , не знаех че има отделна тема за този сайт

# 214
  • Дива Индия
Привет.
Снощи в Кауфланд на щанда с декорациите видях едни комплекти бои за яйца с писалка, с която яйцето се изрисува и после се боядисва. Следите от писалката остават бели. Аз ще ползвам яйца от щастливи кокошки (мама и тате си ми ги гледат  Grinning), но са кафеви. Не знам какви ще се получат заради по-тъмния си цвят. Някъде в тази тема видях розови яйца и тооооолкова ми харесаха, обаче едва ли има вариант да си направя такива. Освен да ги метна с баданарката  hahaha...

# 215
Момичета късно ли е да си сея тревичка взех си пшеница за покълване ?

# 216

Рано е  Simple Smile

# 217
Shada Hug
аз ще сложа малко да пробвам

# 218
Shada Hug
аз ще сложа малко да пробвам

Да, писах по горе  Simple Smile Най-добре пробвайте, ако не сте правили до момента. Кълновете са много полезни, стават и за ядене  Wink

# 219

А т'ва са моите миналогодишни яйца..

# 220
Момичета, знаете ли някакво безвредно лепило, с което да мога да си лепя разни нещица по яйцата без да се налага да ги продухвам! на няколко статии попаднах където пише - с безвредно лепило, но какво е то?   Thinking
благодаря ви! Simple Smile

# 221
Момичета, знаете ли някакво безвредно лепило, с което да мога да си лепя разни нещица по яйцата без да се налага да ги продухвам! на няколко статии попаднах където пише - с безвредно лепило, но какво е то?   Thinking
едно от момичетата беше лепила с белтък

# 222
едно от момичетата беше лепила с белтък

белтък ? Rolling Eyes суров? ! мярнах нещо и с брашно и вода но не стана- пробвах  Peace

# 223
J_M_M     много сори за тъпия въпрос Crazy Embarassed

# 224

Рано е  Simple Smile

А да Ви питам откъде си купихте тази пшеница за покълване,може и да сте писали де,но не съм изчела цялата тема Embarassed
Много хубава и полезна тема иначе,хареса ми идеята за истинската тревичка досега не съм правила

Общи условия

Активация на акаунт